• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Büyük bir yanlış yaptım :(

Papatyalardasevdayadair

Üye
Kayıtlı Üye
27 Ocak 2018
13
1
16
33
Merhaba kızlar,

Başlıkta da belli olduğu gibi çok büyük bir hata yaptım. Bir yıldır bir erkek arkadaşım var birbirimizi çok seviyoruz. Ailelerin de haberi var kendi aramızda nişanı bile konuşuyoruz. o gerçekten çok sakin biri bense ufak şeylerde bile sinirime hakim olamıyorum. Ama o hiç bir zaman sakinliğini bozmadı.Ta ki düne kadar. Dün baya bi tartıştık sonra o beni çok sinirlendirince ona tokat attım o da bana vurdu ve ben ağlamaya başladım. Onun ağızından ilk defa küfür duydum. Yaptığım çok yanlıştı farkındayım ama şimdi ne yapmalıyım hiç bilmiyorum. Yorumlarınızı bekliyorum..

Merhaba kızlar,

Başlıkta da belli olduğu gibi çok büyük bir hata yaptım. Bir yıldır bir erkek arkadaşım var birbirimizi çok seviyoruz. Ailelerin de haberi var kendi aramızda nişanı bile konuşuyoruz. o gerçekten çok sakin biri bense ufak şeylerde bile sinirime hakim olamıyorum. Ama o hiç bir zaman sakinliğini bozmadı.Ta ki düne kadar. Dün baya bi tartıştık sonra o beni çok sinirlendirince ona tokat attım o da bana vurdu ve ben ağlamaya başladım. Onun ağızından ilk defa küfür duydum. Yaptığım çok yanlıştı farkındayım ama şimdi ne yapmalıyım hiç bilmiyorum. Yorumlarınızı bekliyorum..
ayrilin

Kötüye gdiyor durumlar :işsiz:

Saygısız saygısız çiftler ürüyor .

Lütfen daha sakin olun , şiddetın her türlüsü kötü . KAdına yapılanda erkege yapılanda.
Hatalar zinciri olmuş szinkisi .
Bu hatadan derhal dönün . Dönemıceksenız tekrar yapabılırız diyorsanız derhal AYRILIN..

Nasıl bu kadar kontrolsüz olabiliyorsunuz anlamıyorum.
Vurmak ne demek ya.
Kadın erkek farketmeksizin siddete karşıyım asla kabul edilemez.
Sizi affetmese yeridir.
Öfke kontrolünüzü sağlayın bir an önce.

adam hep sessiz kaldıysa sonunda patlamış tabiki. şiddeti onaylamıyorum tabiki, ama tahriklerine tepkisiz kalamamış demekki. erkek kuvveti bide onun attığı tokatla senin attığın tokatın gücüde bir olamaz. bundan sonra ona daha sakin ve saygılı olmayı öğrenirsin belki

Bir kere olan hep olur genelde. İkinizin de birbirinize saygısı yok.
Diyebiliyor musunuz ki “ bundan sonra sinirlenip kızınca kesinlikle böyle bir şey olmayacak”!!!
Bence çok zor. Kendini iyiliğiniz için kontrollü ve sakin kalabilmeyi öğrenmelisiniz.

Back