Büyük bir aile sorunu.

Amin hepimize insallah:) İyi yanından bakiyoruz senin baban ve eşin anlayisli:)
Kesinlikle eşim anlayışlı bu konularda hakkını asla yiyemem. Birkaç pürüz oldu bir süre önce eşimle onu da aştık şükür şuan nazar değmesin çok iyi anlaşıyoruz ilk gün gibi yılbaşında da sürprizi varmış bakalım

Eşinizin kıymetini bilin.

Bu daha ağır benim buna tahammülüm yok , annem yapmaya çalıştı fırsat vermem ama, benim evim de karşı tarafın beni yok sayması kendi bildiğini okuması bu beni daha çok sinirlendirir.
Benim evim benim çocuğum benim düzenim gerekirse sert şekilde sınırı çizin. Sizin hayatınıza saygı duymayı öğrenecekler.

Eşim söylemeli diye bir şey yazmış mıyım ben?
aa upsi. pardon ben eşim "gel kal diyor" dediğiniz mesajda eşinizden gelme demesini beklediniz sandım pardon.
Ben eşimi böyle bir şeye karıştırmam yukarıda bunu tavsiye edenler de oldu bunu belirttim ki zaten eşim gelmelerini sorun etmiyor bu tarz bir konuşma yapacak biri de değil aileme saygılı.
bu arada eşiniz maşallah saygılı ama babanız saygısız açık açık konusup gelince almayacak kapıyı açmayacaksınız. alışacak arada gelmeye size bu böyle olmaz.

Senin tek çaren var o da taşınmak. Annene babana söylemişsin zaten hiç alınıp gücenmemişler, bu saatten sonra kavga edip onlarla ömür boyu küs mü olacaksın ? Emin ol sen vicdan yaparsın yine sen üzülürsün. En güzel yol onlardan uzağa taşınmak , hastaneye de uzak bir ev olsun ama :)

Aynı şeyi eşimin ailesi de yaptı oğlanlarına saygılarınyok kaç kere de uyardık söyledik karşımıza alıp konuştuk yok
Huyları değişmez ama ilişki şekli değişebilir mesela biraz daha mesafe artabilir. Sen ciddiye almayailirsin mesela...

Annen bir kere temizlik yapti onun ammeside yapmadi diye sizin aileniz onun ailesinden incelikli mi oldu ?! Cekilmez bir aileniz var esiniz susuyor ama illaki gozune batarr.

Ben yazdıklarınızı okuyunca manipülasyonun babadan değil anneden olduğunu düşündüm.zira sürekli bir ölüm hatırlatması var, trip atma var. Sanırım babanın siz de kalması onun da işine geliyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…