- 2 Ekim 2019
- 221
- 105
- 103
- 34
- Konu Sahibi 2insan2kediannesi
Kızlar eşimle ilgili olan sorunlarımı belirtmiştim çok şükür çözdük hepsini özüne döndü diyebilirim. Şuan uzun süredir yaşadığım bir sorundan bahsetmek istiyorum. Sorun ailem özellikle de babam. Evlendiğim günün ilk haftası bana kalmaya geldi ve bu sürekli tekrarlanıyor. Eşim çok çok anlayışlı bu konuda hiç rahatsızlık duymuyor ama ben duyuyorum. Eşimin ailesi ayda yılda bir gelir. Annem de anlayışlıdır genel olarak kendi çok gelmez hani her hafta ya da ayın büyük çoğunu bende geçirmeyecek kadar bilinçli ama babam hastane işi oluyor evine dönmek yerine bende kalıyor mesela şimdi diyenleriniz olacaktır baban ne olacak gelsin diye öyle olmuyor işte her ayın 7 ila 10 günü bende çok sık gidip geliyor ve müsait misin demiyor hiç arıyor hastane randevum var 29unda sana geliyoruz 3ünde randevum 3üne kadar sende kalıcam diyor mesela. Ben yılbaşında evimde ailemle olmak istiyorum plan yaptım kocamla başbaşa vakit de geçirmek istiyorum ya anlarsınız işte özel planlarım da var. O gün bile bende olacaklar. Anneme bir şey desem hemen babamı tutuyor babanı mı istemiyorsun diyor ya anne evliyim ben diyorum yok. Teyzemle konuşuyorum durumu mesela dertleşiyorum teyzem bana hak veriyor. Kocamla mesela onlar gelince tartışıyoruz bazen o çok seviyor ve istiyor gelsinler kalsınlar sorun yok diyor ama öyle olmuyor ki işte sürekli gelip bir şeylere karışılınca insan bir yerde tepki veriyor. Mesela annem aşırı kuralcı ve titiz evimin düzenine karışıyor kötü niyetli değil mesela söyleniyor işte aaaa burda kim bardak bıraktı kızımız bırakıyor bazen işte ne kadar pasaklısınız siz karı koca gibi gibi... eşim gıkını çıkarmıyor ben bazen sabredemiyorum hatta. Kırmakta istemiyorum ama benim bir aile hayatım bir düzenim var. Bana haber verilmesi müsait misin diye sorulması gerekir annem sorar ama babamda yok bu. Anneme babamın bu huyundan hoşlanmadığımı defalarca söyledim ölümlü dünya diye geçiyor. Tamam ölümlü dünya da hepimiz öleceğiz ve öleceğiz diye mutsuz mu olmalıyız? Allah aşkına bir akıl verin. Şöyle bir örnek vereyim son olarak babam daha yeni bize gelmişti 1 hafta sonra doktora sonuç göstereceğim diye bir daha geleceğim dedi kalacağım sende dedim evde yokuz baba planımız var başka şehire gidiyoruz birkaç günlüğüne tamam evin anahtarını bırakın ben sende kalırım sonra hastaneye geçerim dedi. Onun evinin dibinde hastaneler var ayrı ilçelerdeyiz illa benim evimin yakınındaki hastanelere geliyor. Ciddi bir durumu yok bu arada olsa başımla beraber.