Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
acele ediyosun canım ben bi ay kullandım bi cm büyüme anca oldu
1cm büyüme ne kadar oluyo tatlım ya ben anlamıyorum ölçülerden..Ne gibi deişklik oluyo yani 1 cm büyüynce. 70se 75fln mı oluyo sütyen bedenin?
Hayir canim, mezurayla goguslerinin ucundan oluyorsun ya iste ondaki degisim.
1cmden çok fark bekleyemezsin ki canım biraz daha hatların çıkıyo o kadar 82-83 arasıydı göğüs ucum 84.5 şuan
Hmm anladm peki günde 1 bardak azmı sizcE?
2 bardak için diyolar daha mı etkili olur acaba?
Canim ben 2bardak içiyorum. Bu arada 1 cm büyüme cok az şöyle bi 5-6 cm büyüyecek ki işe yarıyor diyelim :)
Hmm anladm benm regl zamanm da gecikinde korktm biraz o yüzden 1 bardak içiyorm.
Bugün ilk defa çok kaşındı bi dk kadar snra hemen geçti.Dokunduğmda da acıyordu bi zmn sonra.
İnşh etkisini görüyrmdur cnm ya..
2 aya kadar büyüseler bariiiiiii..Bikini giycemmm
Canim o zaman ek biseylerde yap, mesela cilek yagiyla masaj yap, birde serbetci otunu dene hepsini ayni anda yapmaya basladim ben ama suanda masaji cilek yagiyla yapmıyorum.
bende hayıt tohumu var uzun zamandır başlıycam diyorum başlayamadım daha, tam olarak nasıl hazırlanıyo bu tohumun çayı ?
Canım ben kaynamış suyun içine bi tatlı kaşığı koyuyorum 2-3dk bekletip süzüp suyunu içiyorum.
bir hafta kullandım sonra 3 gün ara verdim bugn yine başladım.Normalde 2 haftada etkisni gösterir diyolar ama galiba bnm daha geç olacak çnkü 3 gün ara verdim..
Ve günde 1 defa içiyodm cnm onu söylemeyi unutmşm
Kızlar ben 5 gündür hayıt tohumunun 1 tatlı kaşığnı kaynamş suda bekletip içiyorum. Bi etkisini göremedim sizce acele mi ediyorum yoksa bu bende etki yapmıyor mu???
Farklı yöntem kullanıp da büyüten varsa da yardmcı olabilirmi?
Teşekkr ederim şmdidenn:))