- 28 Ağustos 2024
- 215
- -54
- 11
- 25
- Konu Sahibi sevdayorgunu
-
Eşinizle alın başka bir imama götürün hocanın gelmesi şart değil. Götürüp bakıtırabilirsinizVe defalarca hocayı aradık geleceğiz göstereceğiz okunacağız diye herkesi kabul eden hoca bize müsait olamadı kabul edemedi bir türlü sadece temiz suya atsınlar filan demiş gelince okuyacağım demiş
Akan suya bırak gitsin evini de sirkeyle dualarla temizle hoca falan işine de girmeyin çok içiniz rahat edecekse bir cami hocasina danışın ya da alo 190 arayınArkadaşlar merhaba evde temizlik yaparken kapı girişinden vestiyerin en üstünde kağıt buldum ama defalarca banta sarılmış ki kağıt suya at bişey olmaz yani içini açıp baktığımda dükkanımınız kartları kesilmiş iki adet aynı yerden kart buldum dış kağıtta bunlara göre kesilmiş ve katlanmış bantlanılmış sizce bu büyümüdür biz hiç bir anlam veremedik çok tuhaf
Evet hocada böyle demiş ama aklımda kaldı ya acaba devamıda varmı evde, ne için kim yaptı deli sorular gerçektende büyümü acabaAkan suya bırak gitsin evini de sirkeyle dualarla temizle hoca falan işine de girmeyin çok içiniz rahat edecekse bir cami hocasina danışın ya da alo 190 arayın
Evet büyü gibi geldi bana ama dükkan kartı falan deyince, lütfen bi cami hocasına gidin. Hiçbir hoca bu işten para kazanmaz. Kendinizi kullandırmayın. Paranızı kaptırmayın şarlatanlara.Arkadaşlar merhaba evde temizlik yaparken kapı girişinden vestiyerin en üstünde kağıt buldum ama defalarca banta sarılmış ki kağıt suya at bişey olmaz yani içini açıp baktığımda dükkanımınız kartları kesilmiş iki adet aynı yerden kart buldum dış kağıtta bunlara göre kesilmiş ve katlanmış bantlanılmış sizce bu büyümüdür biz hiç bir anlam veremedik çok tuhaf
Şuan akan suya attım evide sirkeli su ile sileceğim ama sizcede büyü gibi değilmiEşinizle alın başka bir imama götürün hocanın gelmesi şart değil. Götürüp bakıtırabilirsiniz
Boşver gitsin aman ...Evet hocada böyle demiş ama aklımda kaldı ya acaba devamıda varmı evde, ne için kim yaptı deli sorular gerçektende büyümü acaba
Bu gideceğimiz hoca parayı bırak hediye bile almıyor aşırı sevilen bir hocaydı ama bizi bir türlü kabul edemediEvet büyü gibi geldi bana ama dükkan kartı falan deyince, lütfen bi cami hocasına gidin. Hiçbir hoca bu işten para kazanmaz. Kendinizi kullandırmayın. Paranızı kaptırmayın şarlatanlara.
Kız nasıl boşvereyim aklımda bir sürü sorular varBoşver gitsin aman ...
Ne olacak ? Şimdi bu sorular için gidip ben yapanı bulurum diyenlere para kaptiracaksin sonra öyle miydi boylemiydi diye kendini yiyip bitireceksin evine giren çıkan bellidir yani daha dikkatli olursun evine yuvana işine gücüne çocuğuna daha sıkı sarilirsin yapan da hasetligiyle çatlasın.Kız nasıl boşvereyim aklımda bir sürü sorular var
At bana özelden arapcaysa okurum birazdan konun kapanacak çünkü.Kız nasıl boşvereyim aklımda bir sürü sorular var
Ay yok öylelerine gitmem burda bi hoca var parasız Allah rızası için bakıyor sadece ona giderim sadece büyümü onu çok merak ediyorum çünkü eşim çalışıyor çalışıyor para yok garip bi şekilde ve evimize gelen her misaifr rahatsızlanıyor veya uykusu geliyor ama hocada ona kendini çok kaptırmasın inammasın tesiri artar demiş ama aklımdaki sorular susmuyorNe olacak ? Şimdi bu sorular için gidip ben yapanı bulurum diyenlere para kaptiracaksin sonra öyle miydi boylemiydi diye kendini yiyip bitireceksin evine giren çıkan bellidir yani daha dikkatli olursun evine yuvana işine gücüne çocuğuna daha sıkı sarilirsin yapan da hasetligiyle çatlasın.
Niye konu kapanacak canım arapça değil anlattığım gibi dükkan kartıAt bana özelden arapcaysa okurum birazdan konun kapanacak çünkü.
Sustur ,Allah a sığın Felak oku nas oku Ayetel Kürsi oku. Yani hoca doğru demis kafana takarsan bu sefer kırılan bardağı ondan bileceksinAy yok öylelerine gitmem burda bi hoca var parasız Allah rızası için bakıyor sadece ona giderim sadece büyümü onu çok merak ediyorum çünkü eşim çalışıyor çalışıyor para yok garip bi şekilde ve evimize gelen her misaifr rahatsızlanıyor veya uykusu geliyor ama hocada ona kendini çok kaptırmasın inammasın tesiri artar demiş ama aklımdaki sorular susmuyor
Dükkan kartını bantlamislar mi ? Belki çocuklar yapmıştır ya ben de arapça falan bir şey yazdılar sandimNiye konu kapanacak canım arapça değil anlattığım gibi dükkan kartı
Hım bilmiyordumDükkan kartını bantlamislar mi ? Belki çocuklar yapmıştır ya ben de arapça falan bir şey yazdılar sandim
Büyü içerikli konular yasak.
5 yaş bebemin neler yapabildigini anlatsam ağzın açık kalır sen benim dediğim gibi düşün o bulduğun seyi de suya dmat gitsinHım bilmiyordum
Yok ya çocuk işi değil çok belli bide yüksekdi çocuk nasıl koysun çocuk bantı o kadar muazzam saramaz
Büyü falan konuşulması yasak. Konunun şekline göre değişir tabi de.Niye konu kapanacak canım arapça değil anlattığım gibi dükkan kartı
Hım anladım bilmiyordum yapacak bişey yokBüyü falan konuşulması yasak. Konunun şekline göre değişir tabi de.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?