Büyü

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

sevdayorgunu

Üye
Kayıtlı Üye
28 Ağustos 2024
215
-54
11
25
Arkadaşlar merhaba evde temizlik yaparken kapı girişinden vestiyerin en üstünde kağıt buldum ama defalarca banta sarılmış ki kağıt suya at bişey olmaz yani içini açıp baktığımda dükkanımınız kartları kesilmiş iki adet aynı yerden kart buldum dış kağıtta bunlara göre kesilmiş ve katlanmış bantlanılmış sizce bu büyümüdür biz hiç bir anlam veremedik çok tuhaf

Ve defalarca hocayı aradık geleceğiz göstereceğiz okunacağız diye herkesi kabul eden hoca bize müsait olamadı kabul edemedi bir türlü sadece temiz suya atsınlar filan demiş gelince okuyacağım demiş

Ve defalarca hocayı aradık geleceğiz göstereceğiz okunacağız diye herkesi kabul eden hoca bize müsait olamadı kabul edemedi bir türlü sadece temiz suya atsınlar filan demiş gelince okuyacağım demiş
Eşinizle alın başka bir imama götürün hocanın gelmesi şart değil. Götürüp bakıtırabilirsiniz

Akan suya bırak gitsin evini de sirkeyle dualarla temizle hoca falan işine de girmeyin çok içiniz rahat edecekse bir cami hocasina danışın ya da alo 190 arayın

Evet büyü gibi geldi bana ama dükkan kartı falan deyince, lütfen bi cami hocasına gidin. Hiçbir hoca bu işten para kazanmaz. Kendinizi kullandırmayın. Paranızı kaptırmayın şarlatanlara.

Evet büyü gibi geldi bana ama dükkan kartı falan deyince, lütfen bi cami hocasına gidin. Hiçbir hoca bu işten para kazanmaz. Kendinizi kullandırmayın. Paranızı kaptırmayın şarlatanlara.
Bu gideceğimiz hoca parayı bırak hediye bile almıyor aşırı sevilen bir hocaydı ama bizi bir türlü kabul edemedi

Kız nasıl boşvereyim aklımda bir sürü sorular var
Ne olacak ? Şimdi bu sorular için gidip ben yapanı bulurum diyenlere para kaptiracaksin sonra öyle miydi boylemiydi diye kendini yiyip bitireceksin evine giren çıkan bellidir yani daha dikkatli olursun evine yuvana işine gücüne çocuğuna daha sıkı sarilirsin yapan da hasetligiyle çatlasın.

Ay yok öylelerine gitmem burda bi hoca var parasız Allah rızası için bakıyor sadece ona giderim sadece büyümü onu çok merak ediyorum çünkü eşim çalışıyor çalışıyor para yok garip bi şekilde ve evimize gelen her misaifr rahatsızlanıyor veya uykusu geliyor ama hocada ona kendini çok kaptırmasın inammasın tesiri artar demiş ama aklımdaki sorular susmuyor

Sustur ,Allah a sığın Felak oku nas oku Ayetel Kürsi oku. Yani hoca doğru demis kafana takarsan bu sefer kırılan bardağı ondan bileceksin

Niye konu kapanacak canım arapça değil anlattığım gibi dükkan kartı
Dükkan kartını bantlamislar mi ? Belki çocuklar yapmıştır ya ben de arapça falan bir şey yazdılar sandim

Büyü içerikli konular yasak.

Hım bilmiyordum
Yok ya çocuk işi değil çok belli bide yüksekdi çocuk nasıl koysun çocuk bantı o kadar muazzam saramaz
5 yaş bebemin neler yapabildigini anlatsam ağzın açık kalır sen benim dediğim gibi düşün o bulduğun seyi de suya dmat gitsin

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…