- 28 Ağustos 2024
- 215
- -54
- 11
- 25
- Konu Sahibi sevdayorgunu
-
Tamam canım5 yaş bebemin neler yapabildigini anlatsam ağzın açık kalır sen benim dediğim gibi düşün o bulduğun seyi de suya dmat gitsin
Bu büyü işi çok karışık. İnanın araştırdıkça insan kafayı yiyecek gibi oluyor.Hım anladım bilmiyordum yapacak bişey yok
Eşinizle sahile gidin denize atın arkanıza bakmadan eve gidin irdelemeyinArkadaşlar merhaba evde temizlik yaparken kapı girişinden vestiyerin en üstünde kağıt buldum ama defalarca banta sarılmış ki kağıt suya at bişey olmaz yani içini açıp baktığımda dükkanımınız kartları kesilmiş iki adet aynı yerden kart buldum dış kağıtta bunlara göre kesilmiş ve katlanmış bantlanılmış sizce bu büyümüdür biz hiç bir anlam veremedik çok tuhaf
Büyü diye birşey yok fakat büyü amacıyla yaptırmış hasta ruhlu bir tanıdığınız var,bu durumlarla o kadar sık karşılaşıyorum duyuyorumki,kendi başarısızlığının,tembelliğinin,çirkinliğinin bedelini başkalarına ödetip bunuda kendi sefil dünyalarında hakları olarak görüyorlar,çevrenizdeki bu tip insanları bilirsiniz aşağı yukarı bu tipler belli eder kendini,baktıki büyüyle zarar veremiyor somut bir eyleme geçebilir,sonuçta büyüye inanıyorki zarar vermek amaçlı yaptırıyor demekki zarar vermeye meyli var evinizden uzak tutun olmadık şey olur hasta sonuçta.Arkadaşlar merhaba evde temizlik yaparken kapı girişinden vestiyerin en üstünde kağıt buldum ama defalarca banta sarılmış ki kağıt suya at bişey olmaz yani içini açıp baktığımda dükkanımınız kartları kesilmiş iki adet aynı yerden kart buldum dış kağıtta bunlara göre kesilmiş ve katlanmış bantlanılmış sizce bu büyümüdür biz hiç bir anlam veremedik çok tuhaf
O yapmış olabilir mi?Bu gideceğimiz hoca parayı bırak hediye bile almıyor aşırı sevilen bir hocaydı ama bizi bir türlü kabul edemedi
Arkadaşlar merhaba evde temizlik yaparken kapı girişinden vestiyerin en üstünde kağıt buldum ama defalarca banta sarılmış ki kağıt suya at bişey olmaz yani içini açıp baktığımda dükkanımınız kartları kesilmiş iki adet aynı yerden kart buldum dış kağıtta bunlara göre kesilmiş ve katlanmış bantlanılmış sizce bu büyümüdür biz hiç bir anlam veremedik çok tuhaf
Hoca isine girmeyin cogu sahtekar sabah namazlarinizi aksatmadan kilin akar suya birakin büyüyü o bozuyormus bizede alim bir hoca söylemişti para tuzağı cinci hocalara giderseniz hayatiniz daha cok mahvolurArkadaşlar merhaba evde temizlik yaparken kapı girişinden vestiyerin en üstünde kağıt buldum ama defalarca banta sarılmış ki kağıt suya at bişey olmaz yani içini açıp baktığımda dükkanımınız kartları kesilmiş iki adet aynı yerden kart buldum dış kağıtta bunlara göre kesilmiş ve katlanmış bantlanılmış sizce bu büyümüdür biz hiç bir anlam veremedik çok tuhaf
İlla bunumu yapman gerekiyordu bilmediğimi önceki yorumlarda söylemiştim zatenMune böyle konular açmak yasak değil mi?
İyi bilmemek ayıp değil öğrenmemek ayıpİlla bunumu yapman gerekiyordu bilmediğimi önceki yorumlarda söylemiştim zaten
Bence bu daha mantıklı. Büyü öyle yapılmaz sadece kartla ne olacak ki?Katlanip konulduysa tamir amacli yapilmis olabilir? Bazen ustalar kirisleri, kapi eşiklerini, masa ayaklarini vs dengelemek icin kagit sıkıstırabilirler.
Yani ustune birseyler yazilsa buyu suphesini yine anlarim ama bu herkesin bildigi birsey diye düşünüyorumBence bu daha mantıklı. Büyü öyle yapılmaz sadece kartla ne olacak ki?
Benim yengem de yastığın içinden ip çıktı bize büyü yapmışlar diye yaygara koparıyorduYani ustune birseyler yazilsa buyu suphesini yine anlarim ama bu herkesin bildigi birsey diye düşünüyorum
Hayır öyle değil biz o dolabı hiç kullanmadığımız eşyaları koyup kapattık öyle dengeleyecepimiz bişey yok orda aylardan beride açmayız çünkü orda kullandığımız hiç bişey yok şans eseri açtık buldumYani ustune birseyler yazilsa buyu suphesini yine anlarim ama bu herkesin bildigi birsey diye düşünüyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?