büyü yapmışlar :(

SEYMAYLMZ

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
8 Kasım 2012
449
30
68
kızlar ben 4 aylık evliyim. gelenekleri sevdiğim için düğünden önce çeyiz serme yaptık, bir ay gelen giden baktı eşyalarıma. sonra düğündü balayıydı derken, evimize alışverişimizi yaptık ve yerleştirdim mutfağımı. bakliyattı, sebzeydi vs.

sonra ben iiç yemek yapmadığım için daha önce, bütün konsantremi yemeğin lezzetine verip, mutfağın dağılmasını takmazdım. sonra toparlardım. mesela pirinç poşetten alırsınızda yarım kalır, dökülür fln ya öyle.

1,5 ay fln oluyor, bu pirinçti bulgurdu o tür şeyler dökülmüştür diye bakliyatlarımı koyduğum dolabı düzenleyeyim dedim. dolap dediğimde şu yeni çıkan sebzelikler varya onlardan. dışı hasır içi bez hanı.

çekmecenin birini ters çevirdim, içinden çakmak çıktı. ama direk içinden değil, hasırla bez arasına saklanmış vaziyette. bişey değildir dedim yanlışlıkla içine kaçtı herhalde dedim durmadım üstünde. 1-2-3 derken 4 katın hepsinden ayrı ayrı çakmak çıktı.

bende şüphelendim ama çokta üstünde durmadım, çünkü bir sorunum yoktu evimle ve evliliğimle ilgili.

dünde nerden estiyse ne zamandan beri gitmeye çalıştığım bi bayan hoca vardı, bir arkadasla kısmet işte denk geldi gittik.
çakmaklarda yanımdaydı tesadüf, hani düşünüyodum baktırmayı ama çokta üstüne düşmemiştim, yanımda taşıyodum öylesine, hatta lazım olunca kullanıyodum bile :)

kadın, 4 çakmak 4 yıl dedi, çocuğun olsun, sonra boşanın ve sen cocuğunla dul kal diye yapılmış dedi.
şimdi eşinle aran iyi, bir kaç ay sonra senden soğuyacaktı kocan dedi. ve yapılabilecek muhtemel tarihi verdi. gercektende bnm çeyiz serme zamanıma denk geliyor. yani çekmeceler boşken gidip koydular, eşya bakma bahanesiyle. sonrasında zaten balayından dönüşte alışverişimizi yaptık ve yerleştirdim. bir dahada temizlediğim zaman çekmeceleri kaldırdım ve elime geçti zaten çakmaklar.

kim yapmış diye sordum, kendini korumaya almış göremiyorum dedi.

yanlış anlama ihtimalime karşı evdeki herkese sordum kp kv eşim annem fln herkes o şekilde bi çakmak görmediklerini söylediler, birde alelade içine atılmış bişey değil, hasırla bez içine saklanmış resmen. korktum ya..

kim bu kötü niyetliler nasıl öğrenicem ben??

kim ne derse desin kardeşim ben büyüye inanıyorum . ama çakmakla yapılanı hiç duymadım . hani pçavralarla falan yapıyorlar duydum ama çakmağı ilk defa duyuyorum . ya o hoca bozamaz mıymış peki büyüyü . ben asla ayrılmam diyenlerin ayrıldığını asla evlenmem ddiyenlerin evlendiğini gördüm . büyü yapıyorlar maalesef günah olduğunu bile bile yazık . yanıcaklar öbür tarafta . iki insanın evliliğinden ne istiyorsun pislikler işte . eşini seven ama yine eşine yakın belki bir akraba ne bileyim yapmış olabilir çünkü evine girip çıkan biri ki oraya onları bırakabilmiş .

Ben inanıyorum, korunmak için inen ayetler var.
Herkese söylemeseydin keşke.
Yapan ben koydum der mi?
Sirkeye koyup bekletip denize atın.
Bol bol dua edin, Allaha sığının.
Annenizden başkasına da güvenmeyin

Çakmakla yapılan büyüyü ilk defa duyuyorum.
Korkarım ben büyüden,hala büyü olayı varmı yaaa
Ben geçmişte kaldığını sanıyordum.

Ben inanıyorum, korunmak için inen ayetler var.
Herkese söylemeseydin keşke.
Yapan ben koydum der mi?
Sirkeye koyup bekletip denize atın.
Bol bol dua edin, Allaha sığının.
Annenizden başkasına da güvenmeyin

tabi büyü var ama kadının söyledikleri inandırıcı gelmedi bana :31:

canım yaptırmak kadar bozdurmak veya öğrenmek için hocaya gitmen de caiz değil. onlara felak ve nas surelerini okuyup atmanı ve üstüne çekmemek için kafana takmamanı öneririm.

kim ne derse desin büyü diye birşey var bu bir gerçek.bizim yapmamız gereken felak ve nas sureleriyle kendimizi ve yuvamızı bu kötülüğü yapmak isteyenlerden korumak.Allah yardımcın olsun seninde gerçekten çok zor bir durum bu :( Malesef etrafımızda çok fazla kıskanç insan var senin evlenmeni mutlu olmanı çekemeyen bir arkadaşında koymuş olabilir o çakmakları.

kadına daha öncede gitmiştim o zaman nişanlımdan ayrılmayı düşünüyodum. ayrılmayacaksınız bu cocuk senin kısmetin seni bırakmayacak demişti. velhasıl zaten evlendik o yüzden güveniyorum. birde bi kaç arkadasım daha gitti onlarada şifa oldu.

yapılanı bozacak. sirkeli suda bekletip suya atarım ben dedi. birde birkaç dua verdi okunacak. tütsü fln verdi.
dün yaptım iki gün daha yapıcam ama kimin yaptığını öğrenmek istiyorum.

felak nasta eşimde bende okuruz sürekli. heleki onun ağzı benden dualı. belkide o yüzden çok işlemedi ama bi kere yapan yine yapar.

onun için kim bu kötülüğü yapan bi öğrenebilsem aaah ah.

hiç yapan ben yaptım der mi ?
keşke sormasaydınız..
içinizi ferah tutun dicem ama aynı şeyi bende yaşadığım için biliyorum
bol bol dua edin felak nas ve ayetel kürsi okuyun

Back
X