Büyü yapildi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Yumurtanın suçu ne?

Bizim tavukumuz yok ki?evin ici de kapali .ora tavuk giremez. benim esyalarimin uzerinde mi yumurtladi sonra kirdi gitdi

Peki sizin eve kayınvalide elti girdi mi son zamanlarda?
Çocuklar oynarken yapmış olamaz mı?

Ay çok mu ciddiye mi aldım konuyu. Ama üzüldüm yani kızcağız kötü hissediyor

Kocanızın bir tarafları çalışıyor herhalde büyü ters işledi İhanet bile bozamamış malum ponçik evliliğinizi büyü mü bozacak Yahu büyü mü kaldı bu devirde onu yapacak adamları kv elti nasıl bulsun

Bu devirde büyü yapmak kolay değil 12 yaşından beri büyücü babaannemle iç içeyim o bile artık yapamaz. Onlar eskidendi. Yumurta derken değildir eşinizin karaktersizliğini büyüyle bağdaştırmayın zira Artık büyü yapmak imkansız gibi onlar 20 sene önceydi

Merakımı hoş görün ama neden kolay değil? Polis korkusu yüzünden mi?

gerçekten böyle hurafelere inaniyormusunuz

Merakımı hoş görün ama neden kolay değil? Polis korkusu yüzünden mi?
Yok kaç kere polis geldi gitti ifade alıp bırakıyorlar. Bu devirde yapan imkansız gibi. Babanneme gelince alzaymır oldu iyikide oldu çok günahlara girdi huzur bozdu acıması yoktu

Böyle davranarak olayın gerçekleşmesini sağlıyorsunuz. Eşinizle sağlıklı iletişim kurmanın yollarını deneyiniz, paranızı da büyü bozma gibi saçma şeylere harcamayınız.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…