- 30 Mart 2020
- 7.880
- 15.720
- 198
Bizim tavukumuz yok ki?evin ici de kapali .ora tavuk giremez. benim esyalarimin uzerinde mi yumurtladi sonra kirdi gitdiBi yumurtadan büyü olduğunu nerden anladınız
Telif hakkı muhabbetinden dolayı aslında. Sitede yasak değil. Evden aldırırlar vallaBana böyle bir bilgi ulaşmadı
Kuzum aklina gelen ilk ihtimal bu mu?biri dusurmusturBüyü yapildi sanırım.Kaynvaludem eltim kocam bemi bosasin diye elinden geleni yapiyor.kocama da şart koymuşlar karını boşamazsan gelme diye.3 gun once evimin alt katinda kirik yumurta gordum.bundan 1 gun once de uvey cocuklarim ve kaynim bize gelmisti.internete baktim yumurta buyusu ayrilmak maksatli oluyormus.buyu yapildiysa nasil bozmaliyim?
Bize neden yumurta getirsin?Getirirse de neden benim cehizlerimin ustunde kirsin?Kuzum aklina gelen ilk ihtimal bu mu?biri dusurmustur
Cehiz nedir?Bize neden yumurta getirsin?Getirirse de neden benim cehizlerimin ustunde kirsin?
ÇeyizCehiz nedir?
Aman ha özel mesaj demeBen bozarım özelden iban yolluyorum hemen
Sjsjsjs. Kocanızın üvey çocuklarına bile bakıyorsanız sizi öpüp başına koymalı o adam. Koymuyorsa zaten yumurtanın çıktığı yere o girsin. Tövbe Allah ım. Ne büyüsü hanım efendi. Alt tarafı yumurta yaniBüyü yapildi sanırım.Kaynvaludem eltim kocam bemi bosasin diye elinden geleni yapiyor.kocama da şart koymuşlar karını boşamazsan gelme diye.3 gun once evimin alt katinda kirik yumurta gordum.bundan 1 gun once de uvey cocuklarim ve kaynim bize gelmisti.internete baktim yumurta buyusu ayrilmak maksatli oluyormus.buyu yapildiysa nasil bozmaliyim?
Telif hakkı muhabbetinden dolayı aslında. Sitede yasak değil. Evden aldırırlar valla
O zaman kesin büyüBizim tavukumuz yok ki?evin ici de kapali .ora tavuk giremez. benim esyalarimin uzerinde mi yumurtladi sonra kirdi gitdi
Sanırım kız AzerbaycanlıCehiz nedir?
Konu şaka amaçlıCehaletinizden bogulacagim.Bu memleket ne vakit duzelir
Bol bol nas felak oku evde Allah’a sığın kur an oku bol bol kur an okunan eve birşey gelmezBüyü yapildi sanırım.Kaynvaludem eltim kocam bemi bosasin diye elinden geleni yapiyor.kocama da şart koymuşlar karını boşamazsan gelme diye.3 gun once evimin alt katinda kirik yumurta gordum.bundan 1 gun once de uvey cocuklarim ve kaynim bize gelmisti.internete baktim yumurta buyusu ayrilmak maksatli oluyormus.buyu yapildiysa nasil bozmaliyim?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?