• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Büyü yapildi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Güzelce sirkeli su ile evinizi baştan aşağı silip temizleyin sonra Allah a sığının nasılsın Felak ayetel kursi aklınıza geldikçe okuyun

Büyü yapildi sanırım.Kaynvaludem eltim kocam bemi bosasin diye elinden geleni yapiyor.kocama da şart koymuşlar karını boşamazsan gelme diye.3 gun once evimin alt katinda kirik yumurta gordum.bundan 1 gun once de uvey cocuklarim ve kaynim bize gelmisti.internete baktim yumurta buyusu ayrilmak maksatli oluyormus.buyu yapildiysa nasil bozmaliyim?
Kuzum aklina gelen ilk ihtimal bu mu?biri dusurmustur

Büyü yapildi sanırım.Kaynvaludem eltim kocam bemi bosasin diye elinden geleni yapiyor.kocama da şart koymuşlar karını boşamazsan gelme diye.3 gun once evimin alt katinda kirik yumurta gordum.bundan 1 gun once de uvey cocuklarim ve kaynim bize gelmisti.internete baktim yumurta buyusu ayrilmak maksatli oluyormus.buyu yapildiysa nasil bozmaliyim?
Sjsjsjs. Kocanızın üvey çocuklarına bile bakıyorsanız sizi öpüp başına koymalı o adam. Koymuyorsa zaten yumurtanın çıktığı yere o girsin. Tövbe Allah ım. Ne büyüsü hanım efendi. Alt tarafı yumurta yani

Felak nas okuyun bitti gitti ne büyüsü yahu

Bol bol nas felak oku evde Allah’a sığın kur an oku bol bol kur an okunan eve birşey gelmez

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back