Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yumurtanın suçu ne?Büyü yapildi sanırım.Kaynvaludem eltim kocam bemi bosasin diye elinden geleni yapiyor.kocama da şart koymuşlar karını boşamazsan gelme diye.3 gun once evimin alt katinda kirik yumurta gordum.bundan 1 gun once de uvey cocuklarim ve kaynim bize gelmisti.internete baktim yumurta buyusu ayrilmak maksatli oluyormus.buyu yapildiysa nasil bozmaliyim?
Üzüldüm tavukunuzun olmamasına.. böyle şeylerle yormayin kafanızıBizim tavukumuz yok ki?evin ici de kapali .ora tavuk giremez. benim esyalarimin uzerinde mi yumurtladi sonra kirdi gitdi
Ayy o da mi var?Kocanin ihaneti evliliginizi bozmuyorsa buyu de bozmaz merak etme
Bizim tavukumuz yok ki?evin ici de kapali .ora tavuk giremez. benim esyalarimin uzerinde mi yumurtladi sonra kirdi gitdi
Merakımı hoş görün ama neden kolay değil? Polis korkusu yüzünden mi?Bu devirde büyü yapmak kolay değil 12 yaşından beri büyücü babaannemle iç içeyim o bile artık yapamaz. Onlar eskidendi. Yumurta derken değildir eşinizin karaktersizliğini büyüyle bağdaştırmayın zira Artık büyü yapmak imkansız gibi onlar 20 sene önceydi
gerçekten böyle hurafelere inaniyormusunuzBüyü yapildi sanırım.Kaynvaludem eltim kocam bemi bosasin diye elinden geleni yapiyor.kocama da şart koymuşlar karını boşamazsan gelme diye.3 gun once evimin alt katinda kirik yumurta gordum.bundan 1 gun once de uvey cocuklarim ve kaynim bize gelmisti.internete baktim yumurta buyusu ayrilmak maksatli oluyormus.buyu yapildiysa nasil bozmaliyim?
Yok kaç kere polis geldi gitti ifade alıp bırakıyorlar. Bu devirde yapan imkansız gibi. Babanneme gelince alzaymır oldu iyikide oldu çok günahlara girdi huzur bozdu acıması yoktuMerakımı hoş görün ama neden kolay değil? Polis korkusu yüzünden mi?
Aslında keşke bir cezası olsa piyasada umut taciri medyumlar dolmuş çok üzülüyorum insanların çaresizliklerini kullanıyorlarMerakımı hoş görün ama neden kolay değil? Polis korkusu yüzünden mi?
Ben daha hızlıyım bu konuda hemen bozarım ibanımıda yolladım bileeeBen bozarım özelden iban yolluyorum hemen
Böyle davranarak olayın gerçekleşmesini sağlıyorsunuz. Eşinizle sağlıklı iletişim kurmanın yollarını deneyiniz, paranızı da büyü bozma gibi saçma şeylere harcamayınız.Büyü yapildi sanırım.Kaynvaludem eltim kocam bemi bosasin diye elinden geleni yapiyor.kocama da şart koymuşlar karını boşamazsan gelme diye.3 gun once evimin alt katinda kirik yumurta gordum.bundan 1 gun once de uvey cocuklarim ve kaynim bize gelmisti.internete baktim yumurta buyusu ayrilmak maksatli oluyormus.buyu yapildiysa nasil bozmaliyim?