- 13 Nisan 2023
- 17
- 7
- 6
- 25
- Konu Sahibi mynameisrainn
-
O bakım suyunu sakince yere bırak,kanatlarını tak.Arkadaşlar evimde 2 adet muska varmış hoca söyledi birini buldum fakat diğerini bulamıyorum.Bugun ağız bakım suyumda bir tortu farkettim.(Sadece ben kullanıyorum)
Bozulmuş olma ihtimaline karşı araştırdım öyle bir bilgi yok internette.Sirke vs gibi şeylere büyü yapıldığını duymuştum sizce bu da öyle olabilir mi?
Değilse de ne yapabilirim bulabilmek için??
Bilmiyordum fakat sadece bu yüzden açtım normalde kullanan biri değilim yardima ihtiyacim varMune buyulu konu acmak yasak
Boşluğuma geldi bu yorum yaaO bakım suyunu sakince yere bırak,kanatlarını tak.
Kim koymus olabilir sizceeeAğız bakım suyunun içine ne düşürmüş olabilirim sizde
Hiçbir yerine gelmesin Artemis,oku üfle topuukBoşluğuma geldi bu yorum yaa
Arayan mevlasınıda bulur belasınıdaaArkadaşlar evimde 2 adet muska varmış hoca söyledi birini buldum fakat diğerini bulamıyorum.Bugun ağız bakım suyumda bir tortu farkettim.(Sadece ben kullanıyorum)
Bozulmuş olma ihtimaline karşı araştırdım öyle bir bilgi yok internette.Sirke vs gibi şeylere büyü yapıldığını duymuştum sizce bu da öyle olabilir mi?
Değilse de ne yapabilirim bulabilmek için??
Newton'da kurtarmayacakKim koymus olabilir sizceee
Ağız bakım suyunun içine ne düşürmüş olabilirim sizde
Ahahahahahha ben hala şu sorunun şokunu atlatmaya çalışıyorum. Ciddi mi değil mi anlamadımHiçbir yerine gelmesin Artemis,oku üfle topuuk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?