Büyü sorunu yardımmmm!!!

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

mynameisrainn

Üye
Kayıtlı Üye
13 Nisan 2023
17
7
6
25
Arkadaşlar evimde 2 adet muska varmış hoca söyledi birini buldum fakat diğerini bulamıyorum.Bugun ağız bakım suyumda bir tortu farkettim.(Sadece ben kullanıyorum)
Bozulmuş olma ihtimaline karşı araştırdım öyle bir bilgi yok internette.Sirke vs gibi şeylere büyü yapıldığını duymuştum sizce bu da öyle olabilir mi?
Değilse de ne yapabilirim bulabilmek için??

Eklentiler

• GAG-1681414905866.jpg
    54,9 KB · Görüntüleme: 368
O bakım suyunu sakince yere bırak,kanatlarını tak.

Herkesin her dediğine inanmayın amcama da seneler önce öleceksin sana herkes büyü yapıyor herkes arkandan iş çeviriyor dediler adam masaAllah gayet iyi hala . Ayrıca tabiki yosunlasir tortulasir bekleyen böyle asitk şeyler

Arayan mevlasınıda bulur belasınıdaaasdff diğeri nerde bizde görelim. Buldugunuz bu mu yoksa

Herkesin de şaka yapasi varmış bugün sanırım.Yasak olabilir ben ilk kez kullanıyorum bilmiyorum.fikir veren birisi olursa diye sırf bu konu için açtım

Bacım hoca iki tane oldugunu biliyosa yerlerinide bileymiş. O kaaa para dökmüşsün onu bilememiş nıç nıç

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…