pes yani!
k.valideye bak sen,bu ne kin ne hırsmış ki torunlarının annesine büyü yaptırmış..
öbür dünyada öder bunun bedelini.
Hiç bilmiyorum, ama bir hafıza sürekli kuranlar okuttuk bir dönem, annemden banyo ettikten sonra namaz kılıp suyunu kuşluk vakti basılmayan bir yere dökmesini istemişti. Onu yapacakken de bir ton aksilik, araba çalışmamış, suyun birazı dökülmüş, annem tam keser vurup biraz toprağı biraz eşecekken keserin başı çıkmış ama hepsini yaptılar inşallah artık bir şey yoktur. Bizim de evimizden kavga eksik olmazdı.
Hatta annem hastalandığından anaannem de kalmaya başlamış ve annemin dayısının kızı babaannemi görmüş, annem için demiş ki; o çocuklara dua etsin, yoksa çoktan ayırmıştım ben onları!
Ki babam bir evlilik daha yapmış, eşi askerdeyken kaçıp gitmiş, neden gittiğini anlamamak zor olmasa gerek..
Muhtemelen büyü. Korkmayin, hicbir büyü duadan güclü degil.
Buldugunuz nesnelerin üzerine 11 er kez Felak, Nas, İhlas surelerini okuyup yok edin.
Evin her yerini okunmus (11 er kez o dualari okuyun) sirkeli su ile silin.
Aile üyeleri de banyo sonrasi durulama suyuna sirke ekleyip durulansin.
Her zaman ne yaparsaniz yapin, besmele ile baslayin.
Duali kisilere büyü zarar veremez. Ayrica buyuden korkmayin ve ona takili kalmayin.
Unutmayin, Allah izin vermedikce büyü asla etkilemez. O yuzden Allah'a guvenin ve rahat olun.
üçlüler sirke kokusundan nefret eder ve sirke kokan yere yaklaşmazlar.Ben bu aralar saçımdaki egzama için hep durulama suyuna bir kaşık sirke ekliyorum hem geçirdi egzamamı hem de saçıma parlaklık verdi böyle şeylere de yaradığını ilk kez duydum.
Cok ilginctir suan oturdugumuz eve tasindigimizda boyaya ihtiyaci olmadigini dusunduk iyiydi idare eder dedik yaza yaptiririz.
Ama ben dayanamdim soyle bi duvarlarin ustunden camasir suyuyla bi sileyim butun evin duvarlarini dedim.
Yatak odasinin duvarinin boyasi cozulmeye basladi altindan acayip sekiller acayip yazilar kara kalemle cizilmis gibi tuhaf birsey cikmisti herhalde bizden onceki oturanlara yapildi biseyler diye dusundum butun o yazilari cikardim sirkeyle sildim zar zor kaybettim.
Ne yazikki insanin aklinin almayacagi seyler yapiliyor Allah boylelerini islah etsin!
üçlüler sirke kokusundan nefret eder ve sirke kokan yere yaklaşmazlar.
Töbe töbee manyak mı bunlar yaa, iyi tarafından bakalım belki biri deneme tahtası olarakkullanmıştır :S
Vallahi bilmiyorum artik hayatimda ilk defa boyle bir seye denk geldim.
Sonradan komsulardan ogrendigim kadariyla evde durumlar pek iyi degilmis.
Intihar olayi bile yasanmis o kadar diyeyim :S
pes yani!
k.valideye bak sen,bu ne kin ne hırsmış ki torunlarının annesine büyü yaptırmış..
öbür dünyada öder bunun bedelini.
evet ben de duymuştum bunu sık sık evinizi sirkeyle silin derler.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?