• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Büyü mü değil mi nedir bu bilen var mı okuyun lütfen

pes yani!

k.valideye bak sen,bu ne kin ne hırsmış ki torunlarının annesine büyü yaptırmış..

öbür dünyada öder bunun bedelini.

Neden olabilir bilior musun? 4 erkek babamlar, ama babaannem babama çok düşkünmüş, üstelik evlenmesini de çok isterken!
Annemi avuçlarına almak istemişler, hizmet etsin bir dediğimizi iki etmesin, annem de razı gelmeyince, uğraşmaya başlamışlar.
Halamlar ve babaannem onların istediği isimi bana koysunlar diye annemle kava etmişler, annemin bileziklerini saf bu çaldırır alıp bozdurmuşlar. Annem babam nereye giderse, babaannem de peşlerinde babam gelme anne sen diyormuş, ağlıyormuş.
Yemeğe gitmişler, babaannem resimde annemle babamın ortasında! Resim duruyor hala..
Adam isim vermemiş, ama iki tane kısa boylu, şişman kadın demiş. Ve yabacı değil, yakınlarında demiş.
Babaannem ve aynı ona benzeyen halam var bu profile uyan yine de bilemeyiz, ama insan az çok tahmin edebiliyor onca sorundan sonra? Şimdi görmeye tahammül edemiyorum anneme yaşattıklarından dolayı.
Çok gelmemelerine rağmen geldiklerinde odaya girip ağlıyorum katlanmak zorunda olduğum için.

Son düzenleme:
Hiç bilmiyorum, ama bir hafıza sürekli kuranlar okuttuk bir dönem, annemden banyo ettikten sonra namaz kılıp suyunu kuşluk vakti basılmayan bir yere dökmesini istemişti. Onu yapacakken de bir ton aksilik, araba çalışmamış, suyun birazı dökülmüş, annem tam keser vurup biraz toprağı biraz eşecekken keserin başı çıkmış ama hepsini yaptılar inşallah artık bir şey yoktur. Bizim de evimizden kavga eksik olmazdı.
Hatta annem hastalandığından anaannem de kalmaya başlamış ve annemin dayısının kızı babaannemi görmüş, annem için demiş ki; o çocuklara dua etsin, yoksa çoktan ayırmıştım ben onları!

Ki babam bir evlilik daha yapmış, eşi askerdeyken kaçıp gitmiş, neden gittiğini anlamamak zor olmasa gerek.. :ssz:

O kadının da ahını aldıysa ne ızdıraplarla dolu bir ahiret geçirecek Allah bilir..
Allah bu gibi insanlardan bizi korusun, onların kötülüklerini kendilerine göstersin inşallah..

Muhtemelen büyü. Korkmayin, hicbir büyü duadan güclü degil.
Buldugunuz nesnelerin üzerine 11 er kez Felak, Nas, İhlas surelerini okuyup yok edin.
Evin her yerini okunmus (11 er kez o dualari okuyun) sirkeli su ile silin.
Aile üyeleri de banyo sonrasi durulama suyuna sirke ekleyip durulansin.
Her zaman ne yaparsaniz yapin, besmele ile baslayin.

Duali kisilere büyü zarar veremez. Ayrica buyuden korkmayin ve ona takili kalmayin.
Unutmayin, Allah izin vermedikce büyü asla etkilemez. O yuzden Allah'a guvenin ve rahat olun.

Ben bu aralar saçımdaki egzama için hep durulama suyuna bir kaşık sirke ekliyorum hem geçirdi egzamamı hem de saçıma parlaklık verdi böyle şeylere de yaradığını ilk kez duydum.

Ben bu aralar saçımdaki egzama için hep durulama suyuna bir kaşık sirke ekliyorum hem geçirdi egzamamı hem de saçıma parlaklık verdi böyle şeylere de yaradığını ilk kez duydum.
üçlüler sirke kokusundan nefret eder ve sirke kokan yere yaklaşmazlar.

Cok ilginctir suan oturdugumuz eve tasindigimizda boyaya ihtiyaci olmadigini dusunduk iyiydi idare eder dedik yaza yaptiririz.
Ama ben dayanamdim soyle bi duvarlarin ustunden camasir suyuyla bi sileyim butun evin duvarlarini dedim.
Yatak odasinin duvarinin boyasi cozulmeye basladi altindan acayip sekiller acayip yazilar kara kalemle cizilmis gibi tuhaf birsey cikmisti herhalde bizden onceki oturanlara yapildi biseyler diye dusundum butun o yazilari cikardim sirkeyle sildim zar zor kaybettim.
Ne yazikki insanin aklinin almayacagi seyler yapiliyor Allah boylelerini islah etsin!

Töbe töbee manyak mı bunlar yaa, iyi tarafından bakalım belki biri deneme tahtası olarakkullanmıştır :S

Evimize girip çıkanlar belli,hiçbiri yapmaz demeyin.
Bakarsınız öyle biri yapmıştır ki ağzınız açık kalır.Kimin hasta ruhlu olduğu belli olmaz.

Büyü hakkında daha önce başka bir konuya yazdığımı kopyalıyorum :

Büyü aramayın,kendinize büyü yapılacağını düşünmeyin.
Böyle yaparsanız,bir anlamda büyü kapısını açmış olursunuz.

Büyü vardır ama herkesin yaptığı büyü tutacak diye birşey yoktur.
Öte yandan,büyüye karşı okunacak dualar vardır.
Büyü yapanın cezası ise zaten bellidir.

Allahım ne insanlar varya!!!
Tövbe tövbe.. Birileri sizinle uğraşıyor belliki.. Evinize girip çıkan birileri yapıyor belliki.. Sizi tanıyan ?
Çok dikkatli olun, evinize gelenleri izleyin..
Bu durumu da iyi bir hocaya sorun..
Allah korusun hepimizi böyle kötü insanlardan..

Töbe töbee manyak mı bunlar yaa, iyi tarafından bakalım belki biri deneme tahtası olarakkullanmıştır :S

Vallahi bilmiyorum artik hayatimda ilk defa boyle bir seye denk geldim.
Sonradan komsulardan ogrendigim kadariyla evde durumlar pek iyi degilmis.
Intihar olayi bile yasanmis o kadar diyeyim :S

büyü olabilir insanlara güven olmaz dost gibi görünen biri düşmanınız olabilir
arkadaşın biri de yazmış bol bol dua edin Allaha sığının Allah izin vermedikçe hiçbir büyü tesir etmez

Bir haber vardi . Surekli yangin cikiyormus bir evde, esyalar yaniyormus. Kac kere ev degistirmisler. Hatta kucuk kizin okulunda bile sirasi yanmisti. Onlarda cinlerden suphelenmisti. Sonra eve kamera yerlestirdiler, evdeki cocuklarin yaptigi ortaya cikti. Ben cinlerin esya dikecegine filan inanmiyorum. Mutlaka mantikli bir aciklamasi vardir.

Son düzenleme:
Vallahi bilmiyorum artik hayatimda ilk defa boyle bir seye denk geldim.
Sonradan komsulardan ogrendigim kadariyla evde durumlar pek iyi degilmis.
Intihar olayi bile yasanmis o kadar diyeyim :S

Allah'ım evlerden ırak. Sürekli dua okuyun, düşünmemeye calısın :(

büyüye öyle okuyup üfleyenlere falan pek inanmam aslında
ama geçen gün eşimin kuzenıne gittik kuzenın 2. evlılıgı yenı bebeklerı oldu kız bebegını almıs dısarıya çıkarken kapısının eşigine toprak serpıldıgını görmüş ama tüm heryer temız sadece kapısının önunde varmıs bebekte huysuzlanınca hemen elıyle kenara çekıp çıkmıs dısarıya daha sonra ablasına anlatmıs ölü topragını alıp serpıyorlarmıs üstünden gecenın ölmesı için..
aynı zamanda kız dogumdan sonra depresyona girdi bebegi bırakıp gitmeye falan çalıstı ben dedıgım gıbı ınanmam ama o anlatınca tüylerım ürperdı acaba eskı eşimi yaptırdı falan diye.. allah öyle büyüyle falan ugrasanları ıslah etsın onlardan korusun bizi..

pes yani!

k.valideye bak sen,bu ne kin ne hırsmış ki torunlarının annesine büyü yaptırmış..

öbür dünyada öder bunun bedelini.

Benim bir tanıdığımin kayin valideside kizin yatagin altina yaptırıp saklamiş.
2, 3 ay önce belki eşim kv'deyi eve almişdur, evde olmadigim icin.
Bu yüzden kontrol etmiştim yatagin altini fallan.
Sonra kendime saçmaladigimi demiştim. .

Büyüyu maşallah her yerde sakluyorlar!
Gelde şimdi paranoyaklaşma, zaten kv'de ölmemi istiyordu:ssz:

Şimdi ilk fırsatta yine saçmalayip, her yeri sirke ile yikarim:15:

evet ben de duymuştum bunu sık sık evinizi sirkeyle silin derler.

valla yorumları soluksuz okudum içim ürperdi.. sirkeyle sildikten sonra kokusu gidince tekrar gelmezlermi? enteresan valla ilk kez duydum merak ettim şimdi... Rabbim hepimizi tüm kötülüklerden korusun inşallah...:18: konu sahibi arkadaşım evini bi güzel toptan kaldırıp temizle ne varsa yatak altları koltuk araları falan aklına gelebilecek herşeyi yap bir yandanda dua oku bol bol. Allahımm şaşırtmasın, böyle pis insanları başımıza vermesin inşallah...

Büyü, cin, muska, hoca vb. konular açmak yasaktır...

Back
X