- 3 Ekim 2010
- 11.496
- 3.797
- 448
pes yani!
k.valideye bak sen,bu ne kin ne hırsmış ki torunlarının annesine büyü yaptırmış..
öbür dünyada öder bunun bedelini.
Neden olabilir bilior musun? 4 erkek babamlar, ama babaannem babama çok düşkünmüş, üstelik evlenmesini de çok isterken!
Annemi avuçlarına almak istemişler, hizmet etsin bir dediğimizi iki etmesin, annem de razı gelmeyince, uğraşmaya başlamışlar.
Halamlar ve babaannem onların istediği isimi bana koysunlar diye annemle kava etmişler, annemin bileziklerini saf bu çaldırır alıp bozdurmuşlar. Annem babam nereye giderse, babaannem de peşlerinde babam gelme anne sen diyormuş, ağlıyormuş.
Yemeğe gitmişler, babaannem resimde annemle babamın ortasında! Resim duruyor hala..
Adam isim vermemiş, ama iki tane kısa boylu, şişman kadın demiş. Ve yabacı değil, yakınlarında demiş.
Babaannem ve aynı ona benzeyen halam var bu profile uyan yine de bilemeyiz, ama insan az çok tahmin edebiliyor onca sorundan sonra? Şimdi görmeye tahammül edemiyorum anneme yaşattıklarından dolayı.
Çok gelmemelerine rağmen geldiklerinde odaya girip ağlıyorum katlanmak zorunda olduğum için.
Son düzenleme: