Gelinlik Modelleri buyruuuun esmuzo'nun gelinliği :))

cnm gelinliğine bayıldım çok yakışmış sana ya. düğünde salına salına dolaş böle oh :21::21: inş bana nasip olur bian önce ama ben 2013 beklemek zorundayım :43::43::43:

gayet güzel ve kisiye özel bi gelinlik olmus gercekten:nazar:

önden o kadar olmasada özellikle arka kismi tasli kisimlari cercevelenmis görüntüsü
arti korsenin ortadaki ipleri görünmekle beraber birde o iplerin gectigi yan kimi cok belirgin oldugu icin göz yorucu geldi bana ama yoksa güzel canim bende bayilirim sirtdekoltesine:31:

Bu çapraz sırt modeli artık demode oldu bence. :26:
Benim pek hoşuma gitmedi ama zevk meselesi tabii canım.Ömür boyu mutluluklar diliyorum sana :71:

Bukadar sade ve işlemesiz bir model olmasına karşın bukadar zarif ve çekici olanını ilk defa görüyorum..Tek kelime ile mükemmel.. :69: Bayıldımmmm..
Ayrıca çok güzel taşımışşın canım..
Allah mesut etsin :31:

çok güzel çok şık durmuş. inşallah gönlünce geçer düğünün:))

bence çok güzel durmuş. Bu kadar sade bir gelinliği kendim için tercih etmeyi düşünmem ama sana çok yakışmış. Çok sade olmasına rağmen inanılmaz alımlı ve şık durmuş. Çok güzel taşımışsın güle güle giyersin inşallah..

hep gördüğümüz modellerden farklı olmuş.ben yakıştırdımda hoş olmuş.Allah hayırlı geçim versin.

oncelikle hayirli olsun, gule gule giyin insallah gelinliginizi..

ya ben sizn bedeninizi merak ettim, bu haftasonu bende bu model bi gelinlik denedim watters'tan. anneme gosterdim seni kilolu gostermis diyo:( halbuki36-38 beden arasiyim. sizin uzerinizde gayet hoş ve zarif durmus
acaba benmki nasil gorunuyodu diye tahmn yurutcem sadece:)

göğüs kalça oranınız güzel olduğundan gelinikte güzel durmuş
göğüsler çok küçük bel çok ince olsaydı kaçanız küçükte olsa fazla ortaya çıkar kilolu gösterirdi.
bence yakışmış ama sanki arka taraf daha farklı olmalı

oncelikle hayirli olsun, gule gule giyin insallah gelinliginizi..

ya ben sizn bedeninizi merak ettim, bu haftasonu bende bu model bi gelinlik denedim watters'tan. anneme gosterdim seni kilolu gostermis diyo:( halbuki36-38 beden arasiyim. sizin uzerinizde gayet hoş ve zarif durmus
acaba benmki nasil gorunuyodu diye tahmn yurutcem sadece:)

öncelikle teşekkür ederim.bende 36-38 beden arasıyım bilmemki sende nie öle durdu acaba boydan olabilirmi ben 1.73 boyundayım :44:

öncelikle teşekkür ederim.bende 36-38 beden arasıyım bilmemki sende nie öle durdu acaba boydan olabilirmi ben 1.73 boyundayım :44:

ya ben de kisa deilim hemen hemen ayniyiz 170 benim de boyum. ama ben tekrar baktim fotolara, benim giydigim gelinligin onu kirisiyo kumasindan sanirim.
aslinda cok da begenmistim modeli. suydu
sizinkinin kumasi elsatik gibi mi ki acaba. yada oturup kalktiniz mi hic ole bi sorun oldu mu?

bence çok değişik çok farklı bir gelinlik..
sade şık ve şatafatlı :)) belındeki ve sırtındakı taşlar çok şık duruyor altı desen çok şeker sırtındaki çapraz iplikler çok hoş duruyor ben ztn oldum olası bu tür modelleri sevmişimdir yani üstün kalçaya kdr oturması altında birden kabarması çok hoş hem zariflik var hemde kugu gibi olmussun.. boyunuda uzun göstercek bir model bu ama damat kısa olan kızlar bence böle modeller giymesin :))) çünkü bel kısmını uzun gösterıyo bu modeller.. hayırlı olsun

bence cok güzel önüde arkasıda duvakla kapatırsın hoşuna gitmezse arkasını güle güle giy canım

Back