Gelinlik Modelleri buyruuuun esmuzo'nun gelinliği :))

esmuzo

Aşkbizimkisigerisihikaye
Kayıtlı Üye
25 Mayıs 2007
189
2
116
Muğla

işte hayatımın en güzel anlarından bitanesi :))
ilk giydiğimde çok heyecanlandım düğünde naparım bilmiyorum ya

düğün ne zamnnn ahanda geliyorum:)................gelinligin cok zarifff cok mutlu ol işallah

canım kuğu gibisin.engüzel günün hayal ettiğinden de güzel geçsin inşallah.herşeyin tamamen yapıldığında daha da hoşuna gidecek emin ol.mutlu mutlu giy inşallah.
ben düğünden 2 gün önce eve getirmiştim gelinliği sürekli ona bakıyordum habire giymek istiyordum
giyincede salına salına gezdim vallahi tadını çıkar sende.
ayrıca sırtını çok beğendim çok hoş görünüyor.ben cesaret edemedim öyle bir sırta ama çok yakışmış cazibeli duruyor sırtı.

ha illaki bir şey diyeceksem ne dieybilirdim.üst kısım sade alt taraf daha hareketli olabilirdi belki.ama etek kalçadan olduğu için bundan kabarık yada havalısı hoş durmazdı belki.bir bildiği vardır elbet yapanın.

Son düzenleme:

güzel yorumların için çoook teşekkür ederim.inan bende giymek için sabırsızlanıyorum:97:
bu arada bende alttaki tülüne biraz taşmı serptirsem die düşündüm sonrada dedim nie orjinalliğini bozuyorum çoook beğenerek aldım zaten tabi yanlız biraz ağır:90:

evet üstünden belli zaten ağır olduğu.bende gelinliği ayakkabıları giyince hediye paketi gibi hissetmiştim kendimi. o stresten heyecandan zaten ağırlığını falan unutursun merak etme sen.

cnm gelinliğin önden çok hoş ama ben arka tarafını pek beğenmedim güle güle giy

kılolumu ? bence gayet zarıf durmus
arkası pek hosuma gıtmedı ama zaten duvak kapatır ama bence duvagnın seklıde cok onemlı
gelınlıgın hem gosterıslı hemde sade ..
uzun kuyruklu bır duvak bence cok olurdu .

hayrlı olsun :)

gelinliğini beğendim çok zarif gözüküyo..saçınla duanla makyajınla bütünleşince daha da bir güzel olucaksındır mutlaka..benimde 1 ay öncesinden eve geldi hep giyesim vardı ..zaman geldi giydim ama doymadım..şimdi evde bi köşede bekliyo öylece..

neyse Allah tamamına erdirsin mutluluğun her daim devam etsin canım..

hayırlı olsun canım çok güzel olmuş çok yakışmış çok beyendim

önden yine güzel duruyor da arkası çok itici geldi bana.
mutluluklar dilerim..

aaaa çok hoş canım bunun içinde prensesler gibi olucagından eminim ben çok begendim inşallah mutlu bir şekilde giyersin benim düğünümde haziranda inşallah bende içime sinebilicek bi gelinlik bulurum mutluluklar :103:

çok güzel bi gelinlik çok yakışmış benimde nişanlığımın sırtı böyle olacak çok beğendim allah tamamına erdirsin bende gönlüme göre bi gelinlik bulurum inşallah

güzel yorumlarınız için çok teşekkürler.
giyince farketmemiştimde arkasının fotoğrafını görünce banada bi tuhaf geldi ama arkası korse gbi olduğu için biraz düzensiz sıkıştırılmış düğünde daha özenli durucaktır mutlaka

evet üstünden belli zaten ağır olduğu.bende gelinliği ayakkabıları giyince hediye paketi gibi hissetmiştim kendimi. o stresten heyecandan zaten ağırlığını falan unutursun merak etme sen.

ya benim ayakkabılarda topuklu bide gelinliği giyince dedim ben kesin düşerim heralde nası taşıcam die hala kara kara düşünüyorum bide heyecan:26:

öncelikle mutluluklar diliyorum,farklı ve zarif bi model,herkesin taşıyabileceği bi model diil gerçekten ama senin fiziğine gayet uygun olmuş valla.Allah huzurla taşımayı nasip etsin düğününde de..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…