Buyrun Sevimciğimin evine davetlisiniz :)

tertipli düzenli ev çok hoş sağlıkla oturun..

ev çok şık,bu salon daha öncede paylaşılmıştı sanırım,ozamanda söylemiştim tülleri hariç herşey çok güzel

çok düzenli bir ev. çok güzel.ferah. özellikle balkonlar çok güzel değerlendirilmiş. ancak salonda gözüme batan tüller oldu.bir de kardeşinin odasında dolap camın önüne gelmiş. fikrimce başka şekilde kullanabilirsiniz derim. güle güle oturun. huzur bu evden hiç eksik olmasın. en önemlisi bu tabiki..

eviniz çok güzel allah ağız tadıyla oturmayı nasip etsin inşallah.yalnız benimde salon tülleri pek hoşuma gitmedi...balkonlarada bayıldım...

Salon perdeleri odanın dekorasyonunu tamamiyle olumsu etkilemiş.Koşullar uygunsa hemen değiştirin derim cnm.Güle güle oturun

canım kardeşinin yatak örtüsü çok hoş nereden aldınız bir de mutfaktaki raf özel yapım mı hazır mı aldınız?

ben evı begendım ama en cok duvar aynasını begendım..bende boyle bısey ıstıyodum..acaba nerden ve ne kadara aldınız

Güzel yorumlarınız için teşekkürler.. En çok tüllere yorum gelmiş.. Tüllerimiz yeni arkadaşlar. Daha önceden mekanizmalı kullanıyorduk. Ancak kullanışlı olmadığı için değiştirdik.. BU tarz yan fonlara düz tülü önerdiler. Bizde manzara kapanmaması için kısa tercih ettik.. Peki siz nasıl tül önerirdiniz?

Kardeşimin odası dar uzun. Bu nedenle başka bir modelde malesefki kullanılamıyor..

Salon perdeleri odanın dekorasyonunu tamamiyle olumsu etkilemiş.Koşullar uygunsa hemen değiştirin derim cnm.Güle güle oturun

Tülllerimiz daha çok yeni canım:) mekanizmalı kullanıyorduk ancak kullanımı rahat olmadığı için bu şekilde yaptırdık..

canım kardeşinin yatak örtüsü çok hoş nereden aldınız bir de mutfaktaki raf özel yapım mı hazır mı aldınız?

Canım biz Tekirdağda yaşıyoruz burdan aldık.. Markası antik.. Rafıda marangoza yaptırdık..

ben evı begendım ama en cok duvar aynasını begendım..bende boyle bısey ıstıyodum..acaba nerden ve ne kadara aldınız

Aynayı Tekirdağ dan bir mağazadan 800 liraya aldık canım..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…