- 22 Kasım 2010
- 11.087
- 19.383
- Konu Sahibi TheQueeninthenorth
eşimin abisi evlenecek. ocak şubat gibi evde isteme ve nişanı beraber yapma, yaza da evlenme planları var. Aslinda nisani gecen yil yapacaklardi ama pandemiden dolayi ertelediler. Sanirim daha fazla ertelemek istemiyorlar. Kizin evi kucukmus, sadece her iki tarafin anne baba ve kardesleri, esleri gelse bile 20 kisi kadar ediyor. Ben pandeminin zirve yaptigi bu kis asla boyle kalabalik bir ev ortaminda bulunmak istemiyorum. Pandeminin basindan beri cok dikkat ediyoruz yazin tatile dahi gitmedik. Iki blok otedeki anneanneme bile gitmiyorum bir sey tasiriz diye. Aslinda kvalidem de benim gibi endiseli. Kayinbiraderime de yazin istesek vs diye citlatmis ama ille de kisin isteme yazin nikah istiyorlar. Zaten beyaz esyalari vs coktan alindi odemeleri bile bitecek. Biz gitmeyelim nisana desem cikintilik yapmis gibi olacagim. Kucuk cocugum var ztn onu goturmem ama ya biz bir sey sey kaparsak diye geriliyorum. Bugun yarin gun belirlenecek nisan icin ve ciddi olarak bu durum kabusum oldu. Arkadasim.veya baska bi akrabam olsa kararim net olurdu ama esimin abisi bu. Benden baska gitmeyen de olmaz. Cikamadim isin icinden. Siz bu tur yakin davetleri vs nasil savusturmayi dusunuyorsunuz bu surecte?