• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık BUYRUN KIZLAR BAT.TEMMUZ AYINA ERTELENENLER SOHBETE BASLAYALIM

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
değerlendiriyoruz canım sağolasın valla bu sefer ben istiyom bizimkinin uykusu geliyor yatıyor kaç gecedir terse döndü o benim peşimden koşuyodu şimdi ben :KK48: bebişimiz olsun o daha çok koşar peşimden şaşkın :KK12:
al benim kocadan da aynen ole sanki bişey oluo bi terslik cıkıo olmamsı için

Göndersene kuzum testi
Bu arada yumurtlama zamanından eminmisin de üzülüyosun
böyle canım pırıl pırıl :) eminim hiç şaşmaz 28 gunde bir oluyorum adet
Screenshot_20180726-113812.webp

kızlar selam. yumurtlama 16 temmuzda oldu. o günü değerlendirdik. bata da 4 gün kaldı dayanamıyorum test yapsam çıkarmı acaba. negatifi görmekten çok sıkıldım artık :( Allah kimsenin kucağını boş bırakmasın ( amin )

Seninle batlarımızda aynı canım :) ikimizinde çocugu yok yaşımız da aynı eş zamanlız tutturacagız galiba
Ben cok yoruldum kiz ne zaman tutacak artk . Ben bu ay rahim filmi çektirdim cok umutluydum ama negatifleri görünce hic umudum kalmiyor bu ay da öyle boş boş gecti diyorum

Ben cok yoruldum kiz ne zaman tutacak artk . Ben bu ay rahim filmi çektirdim cok umutluydum ama negatifleri görünce hic umudum kalmiyor bu ay da öyle boş boş gecti diyorum
Benim de 2 gebeliğimde kalp atışı durdu sonra buyuyen kistim çıktı ameliyat oldum canım o süreç daha yorucu :( araştırıldı kan pıhtılaşması çıktı şimdi de kan sulandırılıcı içiyorum ama gebe kalamıyorum

:halay:
Bu adamları ne yapmalı :))
Ama o bebiş karnında bir büyümeye başlasın bir duysun kalp sesini o zaman anlar :)
Bizde dün degerlendirdik canım bakalım bugün testim hala koyumu silikleşmişmi
Siz her akşamı değerlendiriyorsunuz bence ovu testlerini bırak:KK53::KK70::KK70::rolleyes::KK9:

Du bakalım hemen moral bozmak yok belki bu testin hasssaslığı yok aynı marka mı yaptın

Back
X