- 30 Eylül 2017
- 4.848
- 2.629
- 133
- Konu Sahibi Anneyimbenanne35
- #5.201
akşam 7 de gidicem bakalm cıkınca yazarm mutlu haberler inşallh pozitif pozitiffff :)Tamam bugün dr dan çıkınca yaz mutlaka bekliyorum :)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
akşam 7 de gidicem bakalm cıkınca yazarm mutlu haberler inşallh pozitif pozitiffff :)Tamam bugün dr dan çıkınca yaz mutlaka bekliyorum :)
al benim kocadan da aynen ole sanki bişey oluo bi terslik cıkıo olmamsı içindeğerlendiriyoruz canım sağolasın valla bu sefer ben istiyom bizimkinin uykusu geliyor yatıyor kaç gecedir terse döndü o benim peşimden koşuyodu şimdi benbebişimiz olsun o daha çok koşar peşimden şaşkın
![]()
Yaptim tatlim malesef bembeyaz dünkü herhalde bozuktu ki saatler sonra o silik çizgi çıktı. Umudum da pek kalmadi zatenSevsev12 yaptınmı test canmm
Ona da üzüldüm sana da tatlim Allah ona şifa versin sana da kolaylik ve sabir versin insallahÇok hasta kuzum ya ayakta geziyor yiyor içiyor ama kemik erimesi çok ilerledi kendi evinde de tek kalamaz ondan böyle oldu
Bende de negatif cikti tatlimGunaydın kızlar bata 6 kala test yaptım negatif![]()
hadi yaa kaç gün kaldı canımYaptim tatlim malesef bembeyaz dünkü herhalde bozuktu ki saatler sonra o silik çizgi çıktı. Umudum da pek kalmadi zaten
Seninle batlarımızda aynı canım :) ikimizinde çocugu yok yaşımız da aynı eş zamanlız tutturacagız galibaBende de negatif cikti tatlim![]()
5 gün kaldi tatlimhadi yaa kaç gün kaldı canım
Ben cok yoruldum kiz ne zaman tutacak artk . Ben bu ay rahim filmi çektirdim cok umutluydum ama negatifleri görünce hic umudum kalmiyor bu ay da öyle boş boş gecti diyorumSeninle batlarımızda aynı canım :) ikimizinde çocugu yok yaşımız da aynı eş zamanlız tutturacagız galiba
İnşallah canımAmin canım
İnşallah bu ameliyat sonrası şıp diye gebe kalırsın :)
hayırlısı canım5 gün kaldi tatlim
Benim de 2 gebeliğimde kalp atışı durdu sonra buyuyen kistim çıktı ameliyat oldum canım o süreç daha yorucuBen cok yoruldum kiz ne zaman tutacak artk . Ben bu ay rahim filmi çektirdim cok umutluydum ama negatifleri görünce hic umudum kalmiyor bu ay da öyle boş boş gecti diyorum
Amin bebegim amin isim zor allah büyük ne diyimkiOna da üzüldüm sana da tatlim Allah ona şifa versin sana da kolaylik ve sabir versin insallah
Siz her akşamı değerlendiriyorsunuz bence ovu testlerini bırakBu adamları ne yapmalı :))
Ama o bebiş karnında bir büyümeye başlasın bir duysun kalp sesini o zaman anlar :)
Bizde dün degerlendirdik canım bakalım bugün testim hala koyumu silikleşmişmi
Siz her akşamı değerlendiriyorsunuz bence ovu testlerini bırak![]()
En az 18 mm olması gerekiyor çatlatma iğnesi vermesi için diye biliyorum o büyür biraz daha çatlar sonra 18-22 mm sağlıklı yumurtaSırf meraktan yapıyorum canım :))
Bu arada dr dan cıktım 15 mm bir yumurta olmuş
Çatlarmı ki acep
Du bakalım hemen moral bozmak yok belki bu testin hasssaslığı yok aynı marka mı yaptınBen cok yoruldum kiz ne zaman tutacak artk . Ben bu ay rahim filmi çektirdim cok umutluydum ama negatifleri görünce hic umudum kalmiyor bu ay da öyle boş boş gecti diyorum