Gebeliğe Hazırlık BUYRUN KIZLAR BAT.TEMMUZ AYINA ERTELENENLER SOHBETE BASLAYALIM

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
kuzum yogun akıntım olmuştu acaba çatladı gittimi bilmiyorum
klomen etkisi üç aya kadar sürebiliyomuş çünkü
keşke dr a sorsaydım acaba çatlamış olabilirmi diye
inan kasık ağrımda var
Catlamis olabilir canim peki ovulasyon testi yapmış miydin sen testsiz durmadın insallah :rapci:

Canim acilde vermiştim aynen catladigi günden 9 gün sonra söyle söyleyim son adet tarihim 17 hazirandı 12 gün sonra yumurtam catladi yanı 28 haziranda, 7 temmuzda kan testi verdim 2 sen küçük değerleri olcemiyormus o hastaneninkisi ondan <2.00 çıkmıştı 9 temmuzda silik çift çizgi gördüm idrar testinde hemen kostum hastaneye bu sefer 48 çıktı, evet erken davranmışsın birkaç gün daha bekle öyle ver birdaha kan insallah bebişin seninledir canim :anne:
Yani birden artıyor ozaman bu betaHCG değerleri . Çok büyük umut oldun bana kuzum belirtilerin neydi mesela .

Yani birden artıyor ozaman bu betaHCG değerleri . Çok büyük umut oldun bana kuzum belirtilerin neydi mesela .
Hemen üstte yazdım kuzum belirtilerimi aynen umutsuzluğa kapılma <2 den sonra mantıken diyorsun en fazla 4 kat artar iki günde 2*4=8 ben öyle bekliyordum baya sasırdım başta çok hızlı artarmış

Hemen üstte yazdım kuzum belirtilerimi aynen umutsuzluğa kapılma <2 den sonra mantıken diyorsun en fazla 4 kat artar iki günde 2*4=8 ben öyle bekliyordum baya sasırdım başta çok hızlı artarmış
Çok sağol kuzum dua et benim için olurmu rabbim yavrunu sağ Salim kuçağına almanı nasip etsin inşallah .

3 gün fark var ya aramızda başta 10 gün sonra dedi sonra sen cuma gel de belki duyarız kalp atışını da dedi :) insallah bebisler de görünür kalp atışları da duyulur biri bitince digerinin stresi başlıyor gerçekten :)
evet canım :) ne güzel birlikte takip edecegiz :) ya haklısın insallah görünür ama doktorum cok pozitifti ve cok guzel konustu :) hic olumsuz bir sey yok aklımda bin sükür...

Çok şükür canim tek taraflı agri olunca korktum dış gebelikten şükür ki göründü kesecik darısı bebiş bekleyen herkesin basına insallah Allahım kimsenin kucağını boş bırakmasın dua ediyorum hep sizin için canim :KK200:
Cok tsk ederm tatlim :KK200: Rabbim sesini duyar dualarini kabul eder insallah bizimde bebisler bir an önce gelir:emir_bebek::dua:

Kızlarrr nasılsınız bitaneleri ben çok giremiyorum foruma .Mümkün olduğunca yazmaya çalışırım.
Ben daha adet olmadım sabaha test yaptım ama negatif.
Özledim kızlarrr siziiii:KK200::KK200::KK200:
Anneyimbenanne35 Anneyimbenanne35
Sevsev12 Sevsev12
4body1soul 4body1soul (Canım çok dikkat et kendine)
oslem83 oslem83
H Hivahivron
Hosgelmissin bebegim hem buraya hemde türkiyeye. Su haftanin bitmesini bekliyorum iste tatlim sonra yavas yavaş testlere baslarim artk herhalde. Kiz senin bata kac gun kaldi

Sen ve test yapmamak gitti o idrarlar boşa :skandal::skandal::skandal: bekleyip göreceğiz canim insallah bu ay olur :KK200:

sağol kuzum :)
aslında kardeşimin düğünü var hazırlık yapıyoruz kafam dağıldı biraz :)
saldım gitti valla idrarlara hüzünle baktıgım dogrudur bu sürede:KK14::KK24:

Hosgelmissin bebegim hem buraya hemde türkiyeye. Su haftanin bitmesini bekliyorum iste tatlim sonra yavas yavaş testlere baslarim artk herhalde. Kiz senin bata kac gun kaldi
Hoşbuldunm bitanemm.nasılsın napıyosun?
Çarşambaydı batım gelmedi hala yapıyım test negatif.anlamadım kuzucuk acaba geç döllenmemi?

6826247C-6A1E-4910-AD71-F837E9F91563.webp Kızlar test yaptım böyle çıktı test bozuk falan olabilir mi

Hoşbuldunm bitanemm.nasılsın napıyosun?
Çarşambaydı batım gelmedi hala yapıyım test negatif.anlamadım kuzucuk acaba geç döllenmemi?
Iyiyim tatliskom biraz stresliyim sadece ya sanirsam zamn gecmiyor ben bu bir iki gun icerisinde annemlere memlekete gidecem biraz kafam dağılır en azindan . Iki gün gecikti insallah gec dollenmedir canim

Back
X