Gebeliğe Hazırlık BUYRUN KIZLAR BAT.TEMMUZ AYINA ERTELENENLER SOHBETE BASLAYALIM

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
kızlar o iki testin birini sabah birini az önce yaptım
ben sadece alttaki daha koyu geldimi size diye öğrenmek istedim :))

Merhabalar bat 8 temmuz .Göğüs hassasiyeti m var 2 gün bel ve bacak ağrım oldu. Test yapmamak için zor tutuyorum kendimi. Bu ay 7. Ayım. Her ay test yaptım sonuç hüsran .

Allah gönlüne göre versin canim akşam bende eşime birşey söyleyecektim seslendim efendim yoksa hamile misin diyor

inşallah güzel sürprizler yapmak nasip olur bizlere kuzum
bende testleri aynanın önüne koyuyorum çaktırmadan bakıyor :) güya bana kızıyor çok takıyorum diye benden meraklı :)

Merhabalar bat 8 temmuz .Göğüs hassasiyeti m var 2 gün bel ve bacak ağrım oldu. Test yapmamak için zor tutuyorum kendimi. Bu ay 7. Ayım. Her ay test yaptım sonuç hüsran .

kendini tutmana gerek yok kuzum yarın batına 3 kalmış oluyor
belirtiler de afilli
test yap sen :)

inşallah güzel sürprizler yapmak nasip olur bizlere kuzum
bende testleri aynanın önüne koyuyorum çaktırmadan bakıyor :) güya bana kızıyor çok takıyorum diye benden meraklı :)
Oyleler ki onlar ne güzel islerini yapıyorlar gerisi bizde biz niye stres olmayalım ki

Ben başka bir konuya yazmıştım ama kimse cvp vermedi. Bat 18 temmuz. 26 gün ortalama period. İlk defa bu ay ovulasyon testine başladım ama hayallerim yıkılmaya başladı. Hiç kalın çizgiye yaklaşamadım bile henüz. İki defa hamile kaldım bir buçuk yılda ama ikisi de yaşamadı maalesef. Testlerime bir bakabilir misiniz lütfen?

Cok anlamam ama 10.gun digerlerinden koyu gibi...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…