- 16 Temmuz 2017
- 8.106
- 6.969
- 128
- Konu Sahibi Anneyimbenanne35
-
- #1.821
Alttakiyse koyulaşmış gibi canimfark gören söylesin :)
Bacım bata kaç kaldı kii
Alttakiyse koyulaşmış gibi canim
Ozaman ilişkiden sonra kaçıncı günün ki
Ay bi heycanlandım
İnşallah arkadaşım sabah ilk idrarda koyulaşır inşallaaahhhhhhhh
Bata kac varÖfff amaaann zorla çektiriyonuz ama canımı yaaaa
Allah gönlüne göre versin canimbana da öyle geliyor sabaha anlarız artık :)
Allah gönlüne göre versin canimakşam bende eşime birşey söyleyecektim seslendim efendim yoksa hamile misin diyor
Merhabalar bat 8 temmuz .Göğüs hassasiyeti m var 2 gün bel ve bacak ağrım oldu. Test yapmamak için zor tutuyorum kendimi. Bu ay 7. Ayım. Her ay test yaptım sonuç hüsran .
Oyleler ki onlar ne güzel islerini yapıyorlar gerisi bizde biz niye stres olmayalım kiinşallah güzel sürprizler yapmak nasip olur bizlere kuzum
bende testleri aynanın önüne koyuyorum çaktırmadan bakıyor :) güya bana kızıyor çok takıyorum diye benden meraklı :)
Sol göğsümde meme başındaki bir damar çok dolgunlaştıkendini tutmana gerek yok kuzum yarın batına 3 kalmış oluyor
belirtiler de afilli
test yap sen :)
Cok anlamam ama 10.gun digerlerinden koyu gibi...Eki Görüntüle 2165062 Ben başka bir konuya yazmıştım ama kimse cvp vermedi. Bat 18 temmuz. 26 gün ortalama period. İlk defa bu ay ovulasyon testine başladım ama hayallerim yıkılmaya başladı. Hiç kalın çizgiye yaklaşamadım bile henüz. İki defa hamile kaldım bir buçuk yılda ama ikisi de yaşamadı maalesef. Testlerime bir bakabilir misiniz lütfen?
Sol göğsümde meme başındaki bir damar çok dolgunlaştı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?