• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık BUYRUN KIZLAR BAT.TEMMUZ AYINA ERTELENENLER SOHBETE BASLAYALIM

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Aaayyyy
Allah iyiliğinizi versin emiiii
Allahımm sesli güldüm resmen :KK70:
Kız bende internetten alsam kargo çocuklara denk gelir sorarlar diye çekiniyorum
Kürtajımdan sonra ikiside çok etkilendi hamile kalsamda uzun bi süre ikisinede söylememeyi düşünüyorum
10 yaşında olan Yavrum benim,
Bebek düşünce kardeşim gitti diye ne çok ağladı
Öyle öyle öyle pişman oldumki bukadar erken söylediğim için ... daha keseyi görmüştüm halbuki.. dilim tutulaydı demeyeydim dedim kendi acımamı yanayım onumu sakinleştireyim bilemedim :KK42:
15 yaşında olan ‘artık hamile kalma anne ümmetimuhammedi katlettin diye takılıyor’
Bende bi eczaneden okadar testi alamayacağım için bulunduğum böıgedeki eczaneleri turluyorum :)
Ay benimde canım çekti yaa
Olsada yapsam :)

Aaayyyy
Allah iyiliğinizi versin emiiii
Allahımm sesli güldüm resmen :KK70:
Kız bende internetten alsam kargo çocuklara denk gelir sorarlar diye çekiniyorum
Kürtajımdan sonra ikiside çok etkilendi hamile kalsamda uzun bi süre ikisinede söylememeyi düşünüyorum
10 yaşında olan Yavrum benim,
Bebek düşünce kardeşim gitti diye ne çok ağladı
Öyle öyle öyle pişman oldumki bukadar erken söylediğim için ... daha keseyi görmüştüm halbuki.. dilim tutulaydı demeyeydim dedim kendi acımamı yanayım onumu sakinleştireyim bilemedim :KK42:
15 yaşında olan ‘artık hamile kalma anne ümmetimuhammedi katlettin diye takılıyor’
Bende bi eczaneden okadar testi alamayacağım için bulunduğum böıgedeki eczaneleri turluyorum :)
Ay benimde canım çekti yaa
Olsada yapsam :)

Allah büyük kuzum
ben iki kez yaşadım düşüğü

testler hayatımızın bir parçası oldu
bebişler gelene dek böyle :)

fark gören söylesin :)

Eklentiler

• 2B3753CE-DC6A-4A02-A865-7F702001191D.webp
    2B3753CE-DC6A-4A02-A865-7F702001191D.webp
    36,3 KB · Görüntüleme: 38
Hafif bir çizgi var ama iğne etkinin gittiğinden bi emin olsak :KK28:

Aaa demii unuttum ben kuzum iğnenin etkisi meselesini ay biden nadıl heycanlandımmm
İnşaallaah onun etkisi değildir

Evvelki testler duruyomu temelli gittimi acabaki önceki testlerdeki ikinci çızık :)

Back