- 26 Nisan 2018
- 3.380
- 3.996
- 133
- Konu Sahibi Anneyimbenanne35
- #1.761

Kalbimden bile daha temiz sanki
Bata 10 var cikmazda daha test bollugundan yaptim

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
yaaa bana umut oldun arkadasım :) Allah saglıkla kucagına almayı nasip etsin :) benimde bata 9 gun var batmalarım oluyor :) pazartesi test yapayımBata 5 gun kala yaptim bir de 3 gun kala atmistim buraya.silik cikmisti.ama ben cok belirti yasiyorum bata 10 gun kaladan bu yana.bir kere cok sicak basiyo ayaklarim herkerim yaniyo.surekli icecek iciyorum icim yaniyo.kizimdada boyleydim.kokuya hassasiyetim var bir suru belirti yasiyorum
Sagol canim.ins.sende guzel haberi verirsin.insan anliyor kendindeki degisimi.ben hic gunduz uyumam surwkli yatasim var uyuyorum.ev isi cok yaparim ben ama 1 haftadir islerim yarim kaliyo enerjim yok.az yol yuruyeyim pert oluyorum.sende bekle bakalim biraz yap testini.yaaa bana umut oldun arkadasım :) Allah saglıkla kucagına almayı nasip etsin :) benimde bata 9 gun var batmalarım oluyor :) pazartesi test yapayım
Valla onlar bizde de var ama adetle aynı oluyo ya ilk zamanlar belirtiler konduramiyoz en belirgin belirti idrar hatta kan testi :)Bata 5 gun kala yaptim bir de 3 gun kala atmistim buraya.silik cikmisti.ama ben cok belirti yasiyorum bata 10 gun kaladan bu yana.bir kere cok sicak basiyo ayaklarim herkerim yaniyo.surekli icecek iciyorum icim yaniyo.kizimdada boyleydim.kokuya hassasiyetim var bir suru belirti yasiyorum
Benim 7 gün var yapsam çıkar mı kanda çok heyecanlıyım yada bikaç gün daha bekliyim[/QUOT
Bence bekle birazdaha erken kan testi icin.ben idrar testi yaptim cikti hemen buyuzden kan testi yaptirdim.
Cnm ben göremedim Üzgünümİkinci çizgi var mı sizce yoksa ben hayal mi görüyorum
Benim bu 4.cu canim hepsinde kendim anlamistim.hatta benle dalga geciyorlar yakinimdakiler ama anliyorum iste.bunyem hassas galiba.zaten direk bulanti basliyo bende zor geciyo hamileligim benim.Valla onlar bizde de var ama adetle aynı oluyo ya ilk zamanlar belirtiler konduramiyoz en belirgin belirti idrar hatta kan testi :)
Ama okadar bekleyemem ben canisi beklemek istemiyorumanneyimbenanne
Canım bu kadar sert bi diyet yaparsan hormonlarını etkileyebilir bak sitelerde yazıyor hep şok diyetler yumurtlamayı kötü etkiliyor diye
Hırs yapma arkadaşım
Azimli ol yavaşca ver ama sıhhatli ver inşallah![]()
Anneler hisseder insan hissediyo ewt cnm hayirlisi olsun ins sağlıkla kucağına alBenim bu 4.cu canim hepsinde kendim anlamistim.hatta benle dalga geciyorlar yakinimdakiler ama anliyorum iste.bunyem hassas galiba.zaten direk bulanti basliyo bende zor geciyo hamileligim benim.
Sorun değil alıştık artk adetim 3gün geçtiCnm ben göremedim Üzgünümbat ne zaman
Sagol canim darisi basina ins.Anneler hisseder insan hissediyo ewt cnm hayirlisi olsun ins sağlıkla kucağına al
Anneler hisseder insan hissediyo ewt cnm hayirlisi olsun ins sağlıkla kucağına al
Belkide geç dollenmedir adet oldumu cnm senNe güzel dedin bacım anneler hissediyor diye...
Hissediyorum bu ay olduğunu ama beta hcg yok diyor![]()
Cemil cümlesiyle beraber cmm insSagol canim darisi basina ins.
Dur bakalım yumurtlama geç oldu olabilirmi cnmSorun değil alıştık artk adetim 3gün geçti
yvz13 benim testi bi bronzlastir bakalim.Bana bi hissiyatin vardi onu da soyle bakalim.
Kalbimden bile daha temiz sanki
Bata 10 var cikmazda daha test bollugundan yaptim![]()
Evet ovü testide kullandım iki kere yumurtlamam oldu belki daha sonrası tutmuşturDur bakalım yumurtlama geç oldu olabilirmi cnm
Olabilir cnm belkide ikinci olduğu tuttu bilmiyoruzki o kaçındaydu belkide ondanEvet ovü testide kullandım iki kere yumurtlamam oldu belki daha sonrası tutmuştur