• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık BUYRUN KIZLAR BAT.TEMMUZ AYINA ERTELENENLER SOHBETE BASLAYALIM

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
yvz13 yvz13 benim testi bi bronzlastir bakalim.Bana bi hissiyatin vardi onu da soyle bakalim.
Kalbimden bile daha temiz sanki
Bata 10 var cikmazda daha test bollugundan yaptim :KK53:

Eklentiler

• 20180704_163148.webp
    20180704_163148.webp
    14,8 KB · Görüntüleme: 40
Bata 5 gun kala yaptim bir de 3 gun kala atmistim buraya.silik cikmisti.ama ben cok belirti yasiyorum bata 10 gun kaladan bu yana.bir kere cok sicak basiyo ayaklarim herkerim yaniyo.surekli icecek iciyorum icim yaniyo.kizimdada boyleydim.kokuya hassasiyetim var bir suru belirti yasiyorum
yaaa bana umut oldun arkadasım :) Allah saglıkla kucagına almayı nasip etsin :) benimde bata 9 gun var batmalarım oluyor :) pazartesi test yapayım

Benim bat bu gün kızlar
aslında dün gece olmam lazımdı
İki gün önce kan verdim 0.03 çıktı
İnanamadım öyle emindimki...
Sanırım kırmızıları görmedende inanamayacağım
Hiç ağrımayan belim ağrıyor göğüslerim resmen çatlıyor sızısından...
Akıntım evvelki hamileliklerindeki gibi kokuyor
Durum böyle olunca bata iki gün kalada olsa böyle bi hcg rakamına rağmen umudumu kesemiyorum :KK43:

yaaa bana umut oldun arkadasım :) Allah saglıkla kucagına almayı nasip etsin :) benimde bata 9 gun var batmalarım oluyor :) pazartesi test yapayım
Sagol canim.ins.sende guzel haberi verirsin.insan anliyor kendindeki degisimi.ben hic gunduz uyumam surwkli yatasim var uyuyorum.ev isi cok yaparim ben ama 1 haftadir islerim yarim kaliyo enerjim yok.az yol yuruyeyim pert oluyorum.sende bekle bakalim biraz yap testini.

Bata 5 gun kala yaptim bir de 3 gun kala atmistim buraya.silik cikmisti.ama ben cok belirti yasiyorum bata 10 gun kaladan bu yana.bir kere cok sicak basiyo ayaklarim herkerim yaniyo.surekli icecek iciyorum icim yaniyo.kizimdada boyleydim.kokuya hassasiyetim var bir suru belirti yasiyorum
Valla onlar bizde de var ama adetle aynı oluyo ya ilk zamanlar belirtiler konduramiyoz en belirgin belirti idrar hatta kan testi :)

Valla onlar bizde de var ama adetle aynı oluyo ya ilk zamanlar belirtiler konduramiyoz en belirgin belirti idrar hatta kan testi :)
Benim bu 4.cu canim hepsinde kendim anlamistim.hatta benle dalga geciyorlar yakinimdakiler ama anliyorum iste.bunyem hassas galiba.zaten direk bulanti basliyo bende zor geciyo hamileligim benim.

anneyimbenanne
Canım bu kadar sert bi diyet yaparsan hormonlarını etkileyebilir bak sitelerde yazıyor hep şok diyetler yumurtlamayı kötü etkiliyor diye
Hırs yapma arkadaşım
Azimli ol yavaşca ver ama sıhhatli ver inşallah :KK200:
Ama okadar bekleyemem ben canisi beklemek istemiyorum

Back