Gebeliğe Hazırlık BUYRUN KIZLAR BAT.TEMMUZ AYINA ERTELENENLER SOHBETE BASLAYALIM

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Eşim oldum olası ikizleri çok sever hep ikiz çocuğumuz olsun isterdi canım benim ufaklıklardan da kız olan kız erkek olan erkek istiyor babalarıda bir kız bir erkek ikiz olsun diye gaza getiriyor onları:))
Allah gönlünüzce versin canim
Çocuklar kendilerine yoldaş arıyor işte kendi cinsinden arkadaş:) benim kızımda bir tane daha bebek olsun kiz olsun diyor artik olmaz yeter dedim zaten ufaklık hepimize kök sokturuyor şimdiden :)

Allah gönlünüzce versin canim
Çocuklar kendilerine yoldaş arıyor işte kendi cinsinden arkadaş:) benim kızımda bir tane daha bebek olsun kiz olsun diyor artik olmaz yeter dedim zaten ufaklık hepimize kök sokturuyor şimdiden :)

Amin canım bende kızkardeşim olsun isterdim ama nasip işte Allah herkese herşeyin hayırlısını versin

Versinde inşallah sağlıklı şekilde 1 tane de yeter :KK43:

Amin canım inşallahhhh

Sağolasın kuzum
Sen nasılsın ? :)

İyiyim canım çok şükür çok aşırı uykum geliyor uykudan kafamı kaldıramıyorum ilk ikisinde de böyleydim. akşam işten 5de gelir yemeği yer 8 de yatardım ertesisanah 8e kadar:)) son aylar uyunmuyor tabi ilk 3 ay öyle geçmişti ama:) sende oluyor mu uyku?

İyiyim canım çok şükür çok aşırı uykum geliyor uykudan kafamı kaldıramıyorum ilk ikisinde de böyleydim. akşam işten 5de gelir yemeği yer 8 de yatardım ertesisanah 8e kadar:)) son aylar uyunmuyor tabi ilk 3 ay öyle geçmişti ama:) sende oluyor mu uyku?

Sorma kuzum ben de okuldan geliyorum öğleden sonraları direk uyku en az iki saat
Gündüz uykusuna çok düştüm ben de :)

Sorma kuzum ben de okuldan geliyorum öğleden sonraları direk uyku en az iki saat
Gündüz uykusuna çok düştüm ben de :)

bebiş olmadığı halde uyuyom ben:halay: tatile alışmışız ister istemez tatlım okul yoruyor beni de yaa bu hafta uyum programı uygulanacak bide müdürüm siz ilgilenin baska birşey yapmayın dedi :işsiz: :işsiz::işsiz:

Hamileyim Kizlar!!! temmuz ayinda negativ görünce cikmistim takipden eski mesajlarimdan buluyorum burayi! Adetime 3 gün kala bi belirti olmadigi icin test yapayim dedim ve positiifff :halay::halay:allaahim isteyen herkese bu duyguyu tatmayi nasip etsiiin :KK200: ve testimm :anneadayı:
IMG_20180909_094024.jpg

Hamileyim Kizlar!!! temmuz ayinda negativ görünce cikmistim takipden eski mesajlarimdan buluyorum burayi! Adetime 3 gün kala bi belirti olmadigi icin test yapayim dedim ve positiifff :halay::halay:allaahim isteyen herkese bu duyguyu tatmayi nasip etsiiin :KK200: ve testimm :anneadayı:
Eki Görüntüle 2187481
Hayırlı olsun canım çok tebrik ederim :))

Hayırlı olsun canım çok tebrik ederim :))

Ben de seni tebriik ediyorum cok sagol.. :D :KK200::anneadayı:Sanirim bizim tarihler benzer birbirine cünkü Benim de netdeki hesaplara göre 15-20 mayis bekle en dogum tarihi. Tabi Doktora gidip Kalp atisini büyümesini görmeyi istiyorum öncelikle ins... Sen Gittinmi canim?

Ben de seni tebriik ediyorum cok sagol.. :KK70: :KK200::anneadayı:Sanirim bizim tarihler benzer birbirine cünkü Benim de netdeki hesaplara göre 15-20 mayis bekle en dogum tarihi. Tabi Doktora gidip Kalp atisini büyümesini görmeyi istiyorum öncelikle ins... Sen Gittinmi canim?

Yok canım gitmedim 7. hafta veya 8. hafta gidip kalp atışını falan birlikte duyayım göreyim istiyorum şimdi gitsem sadece kese görünecek bir tarafım da keseyi görmeye git diyor. Haftaya okula uyum programı var 4 gün 1er saat okula gitmem lazım çocukları anaokuluna vw kreşe verdim. İnşallah bir fırsatta gideceğim:))

Back