- 16 Temmuz 2017
- 8.106
- 6.969
- 128
- Konu Sahibi Anneyimbenanne35
-
- #4.921
aynen yarın bitecek doktorum ilacın bittikten 2 sonra gel dedi cumaya denk gelıo oda 12. gün oluo napsam bilemedm
Evet malesef takmışlar mesela ben çatlatma iğnesi olduğum ay tam 36 saate denk getirememiştim. Hatta o gün o stresten dolayı eşimlede ufak bi atışmamız olmuştu keşke bizim psikolojimizden anlasalar birazişte bende ona anlam veremıorm nedeni nedir yani yada kardesim de ki ilişki olsun ama 36 saat çatlayacak ozaman da ol dersin. ama bunlar takmıs 36 saate
Evet malesef takmışlar mesela ben çatlatma iğnesi olduğum ay tam 36 saate denk getirememiştim. Hatta o gün o stresten dolayı eşimlede ufak bi atışmamız olmuştu keşke bizim psikolojimizden anlasalar biraz
Bence doktorlar bunu genellememeli. Yapılacak en iyi şey adet bitiminden sonra düzenli ilişki bi sorun yoksa Rabbimde uygun gördüyse zaten olur. Düşünsene o 36. Saati tutturmaya çalışırken yaşadığın stres ee bide hani bu hamileliğin en önemli olayı stresten uzak durmaktı. Noldu şimdi? O yüzden gün aşırı haftada 3 4 gün denicem ben bu ayBen de artık çok iyi öğrendim ki 36 saat kuralı pek işlemiyor
Mesela benimki aynı gün çatlamış hani 36 saatti
Kaçırdım güzelim yumurtayı
bencede bana da ole gelıoDr un dediyse onun dediğini yap kuzum
Muhtemelen iğneyi de olursun bu gittiğinde
evet aynen ole denemeye devam zaten saat dakika bildirince istek olmasada mecbr yapmak zorunda kalıosn oda hiç iyi ollmuoBence doktorlar bunu genellememeli. Yapılacak en iyi şey adet bitiminden sonra düzenli ilişki bi sorun yoksa Rabbimde uygun gördüyse zaten olur. Düşünsene o 36. Saati tutturmaya çalışırken yaşadığın stres ee bide hani bu hamileliğin en önemli olayı stresten uzak durmaktı. Noldu şimdi? O yüzden gün aşırı haftada 3 4 gün denicem ben bu ay
Bence doktorlar bunu genellememeli. Yapılacak en iyi şey adet bitiminden sonra düzenli ilişki bi sorun yoksa Rabbimde uygun gördüyse zaten olur. Düşünsene o 36. Saati tutturmaya çalışırken yaşadığın stres ee bide hani bu hamileliğin en önemli olayı stresten uzak durmaktı. Noldu şimdi? O yüzden gün aşırı haftada 3 4 gün denicem ben bu ay
bencede bana da ole gelıo
biter bitmez başlıyayım o zamn canmErken basla derim tatlim çünkü belli olmuyor şu yumurtalarin işi
Evet ya bende öyle hatta gündüzden eşime mesaj atıp randevu alıyorum akşamda hiçbir şey olmamış gibi yatağa gidiyorum tabi eşim tüm gün kafasında o düşünceyle gezdiği için direk geliyorHak veriyorum sana artık biz de öyle yapıyoruz
Ovulasyon testi ile takip ediyorum canım istediği zamanda sevişiyorum ohh mis
Biz oldukta ne oldu yine tutmadıEvet malesef takmışlar mesela ben çatlatma iğnesi olduğum ay tam 36 saate denk getirememiştim. Hatta o gün o stresten dolayı eşimlede ufak bi atışmamız olmuştu keşke bizim psikolojimizden anlasalar biraz
bu ay beklemem valla doktorları dinledik ama fıs yaniDr 36 saat sonra ilişki der sen bekleme sakın benimki aynı gün çatlamış kaçırdık geçen ay saf saf 36 saat bekledim
Evet ya bende öyle hatta gündüzden eşime mesaj atıp randevu alıyorum akşamda hiçbir şey olmamış gibi yatağa gidiyorum tabi eşim tüm gün kafasında o düşünceyle gezdiği için direk geliyorama işte yaptıktan sonra da iater istemez insan düşünüyor acaba tutar mı diye. Dün yataktan kalkacaktım eşim diyor ki asla olmaz bir saat yatacaksın böyle :)
Aynen iyi oluyorİyimiş o adamı önden hazırlamakbende öyle yapim :))
doğsunlar olsunlar yeterki inşallah cok iyi evlat bizde iyi anne bbaba oluruzAynen iyi oluyorakşama hazır bi şekilde geliyor en azından valla bu bebeler doğmadan bizi maymun etti doğduklarında ne olur kimbilir
Aynen iyi oluyorakşama hazır bi şekilde geliyor en azından valla bu bebeler doğmadan bizi maymun etti doğduklarında ne olur kimbilir
Insalalh boşuna değildir kuzum ya gorumcemde bizdeydi dedi valla sen hamilesin dedi insallahhhhYine senin icin heycan yapmaya basladim kiz . Hade insallahhh bu bulanti bosuna degildir tatliskom
Hah agzin portakalli ordek yesin seninBence doktorlar bunu genellememeli. Yapılacak en iyi şey adet bitiminden sonra düzenli ilişki bi sorun yoksa Rabbimde uygun gördüyse zaten olur. Düşünsene o 36. Saati tutturmaya çalışırken yaşadığın stres ee bide hani bu hamileliğin en önemli olayı stresten uzak durmaktı. Noldu şimdi? O yüzden gün aşırı haftada 3 4 gün denicem ben bu ay
Bekledinde noldu uyandiramadik ki seniDr 36 saat sonra ilişki der sen bekleme sakın benimki aynı gün çatlamış kaçırdık geçen ay saf saf 36 saat bekledim
Bide tam seyin en zevkli yerinde agliyolarUykusuz geceler sürekli meme dışarda tam yemeğe oturunca ağlar :))
Hani kaynanan gidecem diyodu daha tum sulalesini size doldurma pesindeInsalalh boşuna değildir kuzum ya gorumcemde bizdeydi dedi valla sen hamilesin dedi insallahhhh
Hayde insallah canisi bu müjdeli haberi ver artk .Insalalh boşuna değildir kuzum ya gorumcemde bizdeydi dedi valla sen hamilesin dedi insallahhhh
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?