-
- Konu Sahibi sevimistanbul
canım benim falımı atlamışsın 6.sayfada=(
o kadar çok bakmıssın ki maşallahbaşının agrıması normal.işlerin var diye sana liste yaptım.kendimide listenin sonuna ekledim.yemeğimi yiyip fotoları ekleyeceğim bende
Choles – bakıldı
Aclya– bakıldı
Aclya 2– bakıldı
_sanat_ – bakıldı
Elbola– bakıldı
Ozgee26– bakıldı
Leylass– bakıldı
Yumu– bakıldı
Mahrum
Selen_86– bakıldı
Arzuca– bakıldı
Ozgee26– bakıldı
Tryamor– bakıldı
Efsunlu– bakıldı
Mahmure 54– bakıldı
Kalinka
Jennifer
Su.ay
Kbra90– bakıldı
Asiii_melekkk
Jut
PrensesPeri
saolasın cnm eline sağlık sıradan günde iki arkadaşıma bakarım kimsede kırılmaz böyle...
bugün çok yoğunum yarın sabahtan sana bakayım ilk sonra bakamadığım diğer arkadaşlara bakayım, sabahları zihnim acık oluyo daha zinde bakıyorum
yaşamında inadın ve direnişin etkileri var
sıkınıtlısın, ama yinede olumlu olamğa cabalıosun,, cok emek serfetmişsin artık mahsulleri toplama zamanı cnm...
dileğin her neyse önü apacık, buna pek inanmıyo gibi görünsende bazen için öyle ferahlıyoki sımsıkı tutunuyosun herşeye ve yaşam enerjine etrafındakiler şaşırıyo.. nazar tolapayan bi insansın dikkatli ol bu konuda
yanlızz iyi niyet ve derin bağlılıklar yaşayacağın bir döneme giriyorsun. Hedeflerindeki içtenlikle başarıya ulaşacaksın. Eğer bu dönemde bir şeyler yapmazsan, hayatın kendi bildiğini size getirmesine seyirci kalırsın. Fikirlerinizi sabitliyerek, isteklerini eyleme çevirmelisin cnm haber bekliyorum senden:79::79:
özlemciğim fotograf gönderenlerin sayfa ve mesaj numaralarını yazdım elinle koymus gibi bulabilesin diyekendini yormayacak sekilde bak yeterki sen.sıralarımızı bekliyoruz biz
Mahrum 3. Sayfa 26. mesaj
Kalinka 6. Sayfa 54. mesaj
Jennifer 6. Sayfa 55. mesaj
Su.ay 6. Sayfa 56. mesaj
Asiii_melekkk annesinin falı 7. Sayfa 64. mesaj
Jut 6. Sayfa 75. mesaj
PrensesPeri 9. Sayfa 89. Mesaj
Deren1907 9. Sayfa 81. Mesaj
Asiii_melekkk kendi falı 9. Sayfa 88. Mesaj
sana baskı yapan ve yolunda gitmeyen ilişkiye artık son vermelisin. yada önelmini almaslısın, bu eş yada aile olabilir ama kan bağı var sanki.. yani bi şekil var yürümeyen planları ifade eder. Bazen içerden, bazen de dışardan kaynaklanan hataların sonucunda böyle bir kararın verilmesi gerekli. Bu senin tamamen suçlu olduğunu göstermez. Her şeye rağmen çabaların boşa gidebilir. Bu olaylarla ilgili yenilgiyi kabullenmelisin
ya canım okdr cok fal baktımki sabah sabah kendimi veremiyorum
zaten günde bi kişiye fal bakabiliyom
sonrası öylesine bakılma oluyo
kusuruma bakma
yine bişier söylim
Kaybettiğin dengeyi yeniden kurma çabasındasın. Yitirdiğin ne kadar çok şey olsa da yenilenme çabası içindeki ışıkla ortaya çıkacak. Bazen bu fiziksel değişimleri içerir. Güçleri geride bırakıp, yeni bir yapılanma içine gireceksin. Bu yol içinde dengene ve kararlılığına dikkat et
İş, mal veya mülke sahip olacağını müjdeleyen şekiller var . Bu şanslı dönemini en iyi şekilde değerlendirmelisin
Bolluk ve bereketin içinde bulunduğu bir tahtta oturuyorsun. ohh maiaşşah :))
aramadık hala..
msni açık. ben offline ım
biraz daha gaza ihtiyacım vaarr...
özlemmmm