- 8 Kasım 2010
- 821
- 3
-
- Konu Sahibi sevimistanbul
Canım bana da bakar mısın lütfen.
sana baskı yapan ve yolunda gitmeyen ilişkiye artık son vermelisin. yada önelmini almaslısın, bu eş yada aile olabilir ama kan bağı var sanki.. yani bi şekil var yürümeyen planları ifade eder. Bazen içerden, bazen de dışardan kaynaklanan hataların sonucunda böyle bir kararın verilmesi gerekli. Bu senin tamamen suçlu olduğunu göstermez. Her şeye rağmen çabaların boşa gidebilir. Bu olaylarla ilgili yenilgiyi kabullenmelisin
ben 9 yıl önce bir ilişki yaşamış sevilmediğimi, oyalandığımı düşünerek ilişkimi bitirmiştim.
son bir kaç aydır yine başladık görüşmeye
ama aynı hisler bende yine hortladı. güvenmiyorum
umarım bu konuda bir şeyler görülüyordur.
iş konusunda da bir şeyler görünüyorsa rica edicem cnm, şimdiden teşekkürler
Eki Görüntüle 220480 Eki Görüntüle 220481 Eki Görüntüle 220482 Eki Görüntüle 220483 Eki Görüntüle 220484 Eki Görüntüle 220485 Eki Görüntüle 220486 Eki Görüntüle 220487 Eki Görüntüle 220488 Eki Görüntüle 220489 Eki Görüntüle 220490
tekrar resimler olmuş kusura bakma...
cnm çok yoruldum bugün ama üzüldüğüm için kendimi zorlayacağım gercekten cok başım ağrıdı ugün daha bakamayacağım
falında iyi şeyler yaşanmıcak gibi hissetsende bi takım sıkıntılardan sonra rahata erecekdsin inşallah
ama salmışsın herseyi biraz caba biraz gayret et ilişkinle ilgil
gecmişte cok caba sarfetmişsin onlarla kendini avutuyosun ben cok yaptım birazda o yapsın diyosun ama yanlış cünkü
karşındakinden olumsuız şeyler hissetmedim
özünde iyi bi insan
işe kendini hiç wermion cnm
işin varsa eğer biraz gayret etmelisin eğer calışmıoosan etrafına bakmanın zamanı geldi artık
boş boş oturuosun ve kangren olduğunu düşündüğün ilişkine üzüüosun
karşına alıp konuşcaksın
herseyi tek tek anlatacaksın
Allah bilir ama benim içime kötü bişey dfoğmadı
fırtınadan sonra sakinlik var ama ters bişide war
biraz kayıplar var sanki dua et canım bol bol... farkında olmadan kendi kendine zarar veriyorsun
çocuk duygusal açıdan olgunlaşmmamış biriama özünde iyi bi insan..
haberdar et gelişmelerden kusura bakma başım çok ağrıdı
cnm bana da bakar mısın?çok kararsız olduğum bi konu var onunla ilgili kapattım,bakalım ne çıkcak:26:
Eki Görüntüle 220509 Eki Görüntüle 220510 Eki Görüntüle 220511 Eki Görüntüle 220512 Eki Görüntüle 220513 Eki Görüntüle 220514 Eki Görüntüle 220515 Eki Görüntüle 220516 Eki Görüntüle 220517 Eki Görüntüle 220518
ahhh.. çok üzüldüm başının ağrımasına. zorlamasaydın keşke kendini. zaten beklemedeyim ilişkimle ilgili biraz daha beklerdim bir şey olmazdı))9
pazar akşamı kalbimi çok kırdı.o akşamdan beri, ikimizin de msn i açık telefonlar açık ama ne o yazıyor ne de ben.aramıyoruz da. böyle bir insan işte. beni kırmaktan çekinmiyor.
bu yüzden anlayamıyorum hislerini. tereddüte düşürüyor beni
hakkımızda hayırlısı olsun. artık.
çoooookkk teşekkür ediyorum.
arkadaşlar şuan pc naşında halimi bi görseniz
başım beynim patlamış durumda, çok kötü oldum, yardıma gercekten ihtiyacı olanlara bakmağa çalıştım, iki arkadşa bakamadım çünkü ikisininde falı aydınlıktı,
üzgün bi arkadaş vardı son olarak onlara bikaç sey yorumlamak istedim
bugün artık bakamayacağım çünkü iş yerindeyim yapmam gerekn işler birikti dua edin yetiştirebilrisem akşma yine bi iki fal bakabilirm
sizden bi ricam var lütfen kırılmayın ama ben artık günde en fazla iki kişiye bakabilirim.. zaten eve misafirlerimiz geldiğinde
ben en cok iki kişiye bakıyodum ondan sonrakiler iyi olmuyodu cok zorladıkları için kendimi veremiyordum
başka fal bakan arkadaşlar opnlarada yükleyin oldumu
inanın şuan omuzlarıma aırlık çökü zaten sabaha kadar karışık rüyalar gördğüm yine... kırılmayın ne olur ama artık en fazla iki kişiye bakacağım
topici yeni açtım kimse kırılmasın diye cok zorladım
öpüyorum hepinizi:80::80::80::80::80::80::80::80::80::80::80::80::80::80:
benimkine bakmadın aydınlık olan benimkimiydi acep.... bakamasanda zorlama kendini cnm başka zaman inş
cnm çok üzgün görüdğüm iki arakadaş vardı onlara zorladım kendimi sen ve diğer arkadaşınki gercekten apaydınlıktı o yuzden
iyi şeyler duymaya şhtişyacı olan iki arakadaş bakıp sonlandırdım kusuruma bakma bakarım sanada oke gercekten iyi değilim şuna
canım sana bişey söyleyeyimmi asla arama bekle oldumu... ama asla arama hem hislerim hem falın öyle diyo
ararsan kayıp var sanki.. zor biliyorum ama sabrtet yerinde olsam msnimi kapatır şifresini değiştirir, onun bana ulaşamamsını sağlardım
o şimdi seni msnde görüyo merak etmiyo.
aklına kurt düşsün bırak telide kapa bence msnide merak etsin seni
cnmçok baktım bugün kusura kalma kendimi pek weremiyorum ama zorlıcam üzgün olduğun için dier iki arkadaş arasından seni sectim dier arkadaşlar beni affetsin ama cok kötü oldum
gerckten beynim uyuştu
zaten günde en falza 2 kişye bakabiliyorum sonra enerjimö tükeniyo
başım çatlıyo
canım şimdi senin falına yoğunlaşayım
öncelikle şunu bişl felaket büyüklükte bi düşmanın var
gözü hep üzerinde ve inanılşmaz nazarı dğişyo iyice başım ağrıdı falına bakarken gözlerim ağrıdı o insanın sana nazarı değince sneinde baş ağrıların oluyo
gözlerin kapanıyo ağırlık hissediyosun felak ve nsr oku bol bol
bu nazar yüzünden işe güce kendini weremiyosun
artık öğrenciysen okula çalışıosan işe yada iş bakıosan yada dileğin her neyse bu nazar yüzünden kendini hiç bişeye weremiosun dikkatli ol
senin herseyden önce su nazardan korunman lazımki sonra o kararsız olduğun konuya kendini werip bi sonuca bağlayabilsein
dengesizlik var hayatında.soruna çare bulmak veya değişiklik yapmaktansa, hoşa gitmeyen bir uzlaşmadan yanasın.
sanki bir uykuda gibisin. Belki de yaşadığın olaylar seni kinci ve gücenmiş bir tutuma itiyor. Bu durumunuzun farkına varıp, düzelme yoluna gitmelisin
seni olumsuz etkileyecek haksız bir hükümle karşı karşıya kalmışsın.
Hayatın tadını sonuna kadar çıkardığınız bir döneme gireceksin az kaldı
birde karasız olduğun konu warya onda karasız omakta haklısn pek hayırlı değil gibi hissettim
Allah yardımcın olsun
haberdar et