Bebek İkinci El buyrun hepsi yepyeni

Merhaba,
0-1 yaş arası kıyafetlerden kalanların hepsini kaça yaparsın? İhtiyacı olan birileri için 0-1 yaş arası bebe kıyafetleri bakıyorum da...

melisgüldemir arkadaşım selam
ben bu sayfaya eklenti yapamadım sürekli dosyada hata var diyor foto ekleyemiyorum bu bölüme ürün için nasıl ekleme yapabilirim

melisgüldemir arkadaşım selam
ben bu sayfaya eklenti yapamadım sürekli dosyada hata var diyor foto ekleyemiyorum bu bölüme ürün için nasıl ekleme yapabilirim
Mrb canim oncelikle kolay gelsin ama once resimlerin boyutunu kucultmen gerek en basit yolu da painttir. Olmadi googleden foto kucultme programi indirip ayri kaydet ve o sekilde yukleme yap. Aksi halde yukleyemezsin. Tekrar kolay gelsin iyi geceler lara arkadasim

ayna ve topu ile kızım oynadı ama oyun halısı hiç kullanılmadı. küçük aparat olduğu ve şişme topun içinde zilli top olduğu için o dikkatını çekti onlarla oynadı. aynasında göründüğü gibi kılcal çizikler var. isteyen olursa görüşürüz arkadaşlar.fiyatta anlaşırız
iki şekilde kullanılıyor. bir oyun halısı şeklinde diğeri emekleme tüneli şeklinde

Eklentiler

• $a.jpg
    209,5 KB · Görüntüleme: 46
  • $b.jpg
    59,4 KB · Görüntüleme: 42
Son düzenleme:

alında 19,90 tl ye
ama ben 2-3 bardak içtim ve kullanmadım.
işine yarayacak birine gitsin. ilgilenen msj atsın. fiyatı siz belirleyin. yarı fiyatın da altına olur

cibinliği az kullandım ama kullandığım süre içinde beşiğin ayağının altında kalan kısımda ezilmeden dolayı yırtık var. dikilr ve belli olmaz bence.
en alt kısımda zaten en alt kısıma 1 karış mesafede. uzun olduğu için boydan da kesilebilir. 5 tl

Fiyat nedir acaba ve halen elinizde mevcut mu?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…