Bebek İkinci El buyrun hepsi yepyeni

ayakkabılara numara,toplu kıyafettekilerebedenlerini yazar mısınız?pek anlaşılmıyor.ortadaki renkli penye,kuşlu elbise bedenleri nedir? tek tek fotoğraflamanız mümkün mü?

ayakkabılara numara,toplu kıyafettekilerebedenlerini yazar mısınız?pek anlaşılmıyor.ortadaki renkli penye,kuşlu elbise bedenleri nedir? tek tek fotoğraflamanız mümkün mü?

1-kuşlu elbise 2-3 yaş için ve kızım doğru düzgün giyemedi gözden kaçırmışız onu bir kaç kere giyebildi sonra küçük geldi,8 tl
kırmızı yelek 1 yaşa kadar olur ve sıfırdır 3tl
2-beyaz penye fırfırlı elbise 1-1,5 yaşa kadar olur,sonrasında taytla giyilebilir, 4 tl
3-pembe etek duruşu çok güzel çocuklarda ve az kullanıldı sizin aldığınız fırfırlı gömleğin eteği oluyor aynı zamanda,yeri kumaş ve hiç birşey olmuyor,ütü istemiyor 5tl
4-eteğin üzerindeki kuşaklı beyaz üzerine pembe çiçekli elbise 2-3 yaş için, elde dikilmiştir,diktirecek olsanız 25-30 tl alıyorlar,9 tl
renkli penye olan çıtçıtlı tsirt lcw, 2-3 yaş için, 4tl
kırmızı şapka 7-8 yaşa kadar olur, kızım kullanmıyor şapkaları 3 tl
pembe çilek tulum 1 yaşına kadar giydi kızım, 4,5 tl
eldiven 1 yaşa kadar olur 2 tl
patikler hiç giyilmedi 2,5 tl
kırmızı elbise 1 yaşa kadar olur,bandanası var, 8 tl
beyaz yelek merserize el örgüsü, hiç kullanmadım,7 tl
yeleğin arkasındaki şapka 2 tl

eve geçince isterseniz tek tek de fotograflarım. ayakkabıların numaralarını da yazarım. sizin kızınız kaç aylık?

ayakakkabıların daha net resımlerını koyarmısnız bıde fıyatları nedır

tabiki yazarım ve ayrı resimleri de eklerim
mail adresinizi özelden bana yazarsanız oradan daha kolay gönderirim. burdan eklemek için boyutları ayrı ayrı ayarlıyorum biraz uzun sürüyor. ama isterseniz buraya eklerim tabi

ilk fotodaki sol arkadaki yapraklı ve ortası çiçekli sandalet ve hemen onun bir sıra önünde kırmızı terliğin yanındaki beyaz cırtlı ayakkabı ve sağdaki pembeli şeffaf sandalet.tek fotolarını atar mısınız?nolarıyla.botta sorun var demiştiniz onuda ücretsiz ekler misiniz.cevabınızı bekliyorum mailden.

kızlar istediğiniz varsa söyleyin. kapıda ödemeli gönderiyorum. maksat dolaplarda yer açılsın. sizin de işiniz olsun bizim de....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…