buyrun cicilerime =)

canımmmm hepsi birbirinden harika allah mutluluğunu daim etsin. bir ömür huzurlu mutlu olursunuz inşallah

bende jumbodan 2 takım aldım 9400 çok sade olduğu için onu gübdeliğe aldım , bunuda salon için aldımm o parlak bu mat...
tenceremde JUMBO MATRİX ÇOK ŞIK YA BEN LACİVERT KULPLUSUNU ALDIM ÇOK ŞIK ÇAYDANLIĞIMIN KULPUDA LACİVERT... BENCE AL ELİMİZ YANAR DİYENLER OLMUŞ O TENCEREYLE EL YAKMAK BÜYÜK BECERİ İSTER.. JUMBO BAŞKAA BENİMDE AKLIM GİDİYOR ÇEYİZLERİME....

Güle güle kullan canım, salon için aldığında güzelmiş ama ben onu genişlediği için tabak yanına yakıştıramamıştım bide nerde en sadesi var gider onu bulurum

aah ahh çeyizlerimizi tez zamanda ağız tadıyla kullanmayı nasip etsin Rabbim

Takı kurdeleleri de süsleniyormuş artık, hoşuma gidince bende yapıyım dedim

İğneliği de elbisemin renginde kumaşla kapladım ve kurdeledeki kenar süsünü tutturdum üstüne.. takım oldular böylece.. bu arada iğneliğin ana malzemesi, kısa bir kadeh

Pembe kutuyu ise hani kahve takımları var ya onun kutusunu ince pembe keçeyle kapladım ve içine beyaz tülle hafif kabarıklık verdim. İçine, annemin nişan hatırası kalsın diye yaptırdığı içi gül kokulu minik taşları olan keseleri koyucaz... Nişan günü dağıtamıcamız için, 1 gün önce istemede dağıtıcaz...

Yaptığım tepsiyi beğenmedim.. biraz daha uğraşıcam olmazsa mecburen hazır olanlardan alıcam :44:

Son düzenleme:
nişan alışverişin ne kadar tuttu acaba?(erkek tarafına neler aldın?) sana daha önceden sordum mu hatırlamıyorum. sorduysam kusura bakma olur mu? :26:

nişan alışverişin ne kadar tuttu acaba?(erkek tarafına neler aldın?) sana daha önceden sordum mu hatırlamıyorum. sorduysam kusura bakma olur mu? :26:

hiç kusur olur mu bende unutuyorum karıştırıyorum artık arkadaşlarla neler konuştuk ettik vs

nişan alışverişi derken bohçalarıı mı kastediyosun canım ?

hiç kusur olur mu bende unutuyorum karıştırıyorum artık arkadaşlarla neler konuştuk ettik vs

nişan alışverişi derken bohçalarıı mı kastediyosun canım ?

evet canım bohçaları kastediyorum. bizimde her an olabilir o yüzden soruyorum. :18::18::18::18:

evet canım bohçaları kastediyorum. bizimde her an olabilir o yüzden soruyorum. :18::18::18::18:

Benim damada aldığım bohça takımı 270 lira, içinde terlikliği seccadesi, tesbihliği,tek başına bi örtü, havlu bide büyük dış örtüsü var..
İçine, iepkli pijama, normal günlük pijama, 2 çift çorap, traş kutusu (içinde zaten losyonu vs oluyo), 2 takım iç çamaşırı aldık. hepsi 200 tuttu. Geriye bi terliği bi de traş makinesi kaldı.

Bana yapılan bohçada da ipekli gecelik takımı, tüylü terlik, iç çamaşırı, aklet takımı ve sandık aldık... toplam 400 tuttu. makyaj malzemelerimi önceden almıştık oda 70-80 arası bişey tutmuştu... Kayınvalidem burda olmadığı için biz kendimiz aldık bunları, ona da hani hevesi kalmasın istediği varsa kendi alsın diye pijamayı terliği vs bıraktık...

Annemin annesine yapıtğı bohçanın maliyetini bilmiyorum..Annem bensiz almış hepsini
Bohça örtüsü, seccade, iğne oyalı beyaz namaz başörtüsü, gezmelik başörtü, tesbih, terlik, nevresim takımı, dizaltı anne çorabı, yelek aldı. Daha aklıma gelmeyen bişiler olabilir.

şu an bu kadar :) hepsinin fotoğrafı 5. sayfa da var... 1. sayfa da da yemek takımlarım falan var :) :)

Son düzenleme:

canımmm çok teşekkür ederim verdiğin bilgiler için... Kısacası yanıma 500 alıp alışverişe çıkmam gerekecek

öpüyorum seni --- takipçinim haberin olsun ---

canımmm çok teşekkür ederim verdiğin bilgiler için... Kısacası yanıma 500 alıp alışverişe çıkmam gerekecek

öpüyorum seni --- takipçinim haberin olsun ---

kesinlikle 500 yeter... he ama ben pierre cardin istiyorum vs dersen 1500 al yanına.. Benim takıntım olduğu için almadım ama dükkandaki kız neler anlattı bi duysan

bohça takımı için mısır çarşısına, bohça içi içinde hürriyet han a git derim, hem uygunlar hemde çeşit çok fazla aklında olsun

kolay gelsin sanada , hayırlı olsun şimdiden. al da seninkileri de görelim

görüşürüz :))

Selam arkadaşlar, yeni ciciler aldım, sizinle paylaşıyım dedim :)

Ben zaten özel yemek takımı, çatal bıçağımı falan almıştım. Bunlar günlükte kullanmak için.

Schafer ın süper kampanyası var. Yemek takımı + çatal bıcak takımı alıyosun yanında da ya çelik tencere takımı yada kahvaltı seti hediye veriyo 1099 lira... ayrı ayrı almaya kalksan daha külfetli oluyo. böyle hiç değilse ikişer takımım olmuş oldu fırsattan istifade

Eki Görüntüle 362975 Eki Görüntüle 362978 Eki Görüntüle 362973

Güle gülle kullan hepsi çok hoş ilk sayfadaki yemek takımını kaça aldın jumbo sanırım 12 kişilik mi

Güle gülle kullan hepsi çok hoş ilk sayfadaki yemek takımını kaça aldın jumbo sanırım 12 kişilik mi

teşekkür ederim...

beğenmene sevindim..evet 12 kişilik ama ne kadara aldığımı hatırlamıyorum inan ki :44:

ıyı günlerinde kullan canım mutlulukla:)
jumbo porselen çok şık benım beğendiğim takım:)
jumbo doğru bır seçim harıka.:126:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…