Güle güle kullanın.
Özellikle yemek takımınızı çok beğendim.
canımmmm hepsi birbirinden harika allah mutluluğunu daim etsin. bir ömür huzurlu mutlu olursunuz inşallah
bende jumbodan 2 takım aldım 9400 çok sade olduğu için onu gübdeliğe aldım , bunuda salon için aldımm o parlak bu mat... Eki Görüntüle 288734
tenceremde JUMBO MATRİX ÇOK ŞIK YA BEN LACİVERT KULPLUSUNU ALDIM ÇOK ŞIK ÇAYDANLIĞIMIN KULPUDA LACİVERT... BENCE AL ELİMİZ YANAR DİYENLER OLMUŞ O TENCEREYLE EL YAKMAK BÜYÜK BECERİ İSTER.. JUMBO BAŞKAA BENİMDE AKLIM GİDİYOR ÇEYİZLERİME....
Çok teşekkür ederim daha güzelleri harikaları senin olsun inşallah
nişan alışverişin ne kadar tuttu acaba?(erkek tarafına neler aldın?) sana daha önceden sordum mu hatırlamıyorum. sorduysam kusura bakma olur mu? :26:
hiç kusur olur mu bende unutuyorum karıştırıyorum artık arkadaşlarla neler konuştuk ettik vs
nişan alışverişi derken bohçalarıı mı kastediyosun canım ?
evet canım bohçaları kastediyorum. bizimde her an olabilir o yüzden soruyorum. :18::18::18::18:
benim damada aldığım bohça takımı 270 lira, içinde terlikliği seccadesi, tesbihliği,tek başına bi örtü, havlu bide büyük dış örtüsü var..
Içine, iepkli pijama, normal günlük pijama, 2 çift çorap, traş kutusu (içinde zaten losyonu vs oluyo), 2 takım iç çamaşırı aldık. Hepsi 200 tuttu. Geriye bi terliği bi de traş makinesi kaldı.
Bana yapılan bohçada da ipekli gecelik takımı, tüylü terlik, iç çamaşırı, aklet takımı ve sandık aldık... Toplam 400 tuttu. Makyaj malzemelerimi önceden almıştık oda 70-80 arası bişey tutmuştu... Kayınvalidem burda olmadığı için biz kendimiz aldık bunları, ona da hani hevesi kalmasın istediği varsa kendi alsın diye pijamayı terliği vs bıraktık...
Annemin annesine yapıtğı bohçanın maliyetini bilmiyorum..annem bensiz almış hepsini
bohça örtüsü, seccade, iğne oyalı beyaz namaz başörtüsü, gezmelik başörtü, tesbih, terlik, nevresim takımı, dizaltı anne çorabı, yelek aldı. Daha aklıma gelmeyen bişiler olabilir.
şu an bu kadar :) hepsinin fotoğrafı 5. Sayfa da var... 1. Sayfa da da yemek takımlarım falan var :) :)
canımmm çok teşekkür ederim verdiğin bilgiler için... Kısacası yanıma 500 alıp alışverişe çıkmam gerekecek
öpüyorum seni --- takipçinim haberin olsun ---
Güle gülle kullan hepsi çok hoş ilk sayfadaki yemek takımını kaça aldın jumbo sanırım 12 kişilik mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?