buyrun cicilerime =)

fiyat olarak bi takımın yarısı kadar ediyo takım 1000 se toplama 500 falan...
çok fazla parça olmasın mutfakta sonra, herseyden çifter çifter :S

bende öleyim iş yerinde çalışmayı bırakıp harıl harıl parça arıyorum kendime çıktılarını alıp doğru dükkanlara, hele o eminönü nü var ya hallaç pamuğu gibi yaptım artık

bu iki takımı da gördüm gayette güzeller.. dediğin gibi birbirine çok yakın ama insan çizgisinden şaşamıyo işte hehehe... güle güle kullan...

eee çay setini nabtın peki ???

çay setini almayı hiç düşünmedim . annem su izi olur diye sıcak bakmıyo.
buarada jumbonun reklamları çıktı ya kesin zam yaparlar yada indirimleri düşürüler. şuan hemen aradım gündelik çatal bııçak takımımın siparişini verdim.ondan geç oldu cvbım

buarada bende bütün eminönü çeyizcileri tarafından tanınan bi kişilik oldum. çok tanıdık çeyizcim oldu,her semtte

eli defterli geldi gene demiyolardır umarım

Son düzenleme:
buarada bende bütün eminönü çeyizcileri tarafından tanınan bi kişilik oldum. çok tanıdık çeyizcim oldu,her semtte

eli defterli geldi gene demiyolardır umarım

çay setini almayı hiç düşünmedim . annem su izi olur diye sıcak bakmıyo.
buarada jumbonun reklamları çıktı ya kesin zam yaparlar yada indirimleri düşürüler. şuan hemen aradım gündelik çatal bııçak takımımın siparişini verdim.ondan geç oldu cvbım

yaa evet bencede zam yaparlar, sonrasında da bi kampanya patlatrlar zamlı fiyatlardan da saatarlar düğün sezonu ya...en iyisi kışın toparlamak

oh oh maşallah ben sadece bi dükkandaki adamı tanıyorum oda delik işi takımları aldığım yer, ötekileri çok tanımıyo henüz

örtü resimlerimide eklicem birazdan

o kadar geziyorsun kimsecikleri tanımıyor musun? valla ben adamları arıyoum artık sesimden tanıyorlar
ben çok pazarlık yaparım %40 piyasadan daha ucuza alırım. kendi aldığım fiyatlarla karşılaştırmak için soruyorum cnm. sen jumbo setini yeni mi aldın ? ne kadara aldın? öğrenebilirmiyim

cnm ben anlamadım. şimdi sen iki takım resmi koymuşsun.
Eki Görüntüle 177315 Eki Görüntüle 177316

hangini aldın acaba?

allah allah iki resim nasıl çıkmış ki bende tek görünüyo bilemedim :S

sağdakini aldım ben yani en düz olanı...

maşallahh piyasa kurdu olmuşsun o zaman sen ya ben almaya karar verdikten sonra gezmeye başlıyorum önce bi netten araştırıyorum belirliyorum sonra gidip bakıyorum arıyorum falan... taktikler baya değişik yalnız haaaa

şubatta aldım. valla ben alırken kampanyası vardı yemek tk.+çatal bıçak 2,700 civarıydı ben ona yemek setinin ayrıca kahve setinide eklettim 3300 e falan denk geldi ki bu kampanyasında tencere seti hediye +250 tl de indirim vardı sanslıyım bu konuda sanırsam bide bütün mutfak malzemelerini gelmişken alalım bi daha mutfakla uğraşmayalım dedik, herseyi toparladık güzelde indirim yaptılar..böylelikle mutfak faslı bitmiş oldu =) tabi günlük kullanım için ıvır zıvır hariç =) bunlar misafirlik

Son düzenleme:
aldıklarını güle güle kullan cnm. bakalım bende bugün yada yarın çıkıp bi kaç bişiy alıyım diyorum :)

buarada toptan aldığın için, bnm fiyat karşılaştırması yapma imkanım olmadı. kk dan bi kaç kişiyle özelden mesajlaştık, onlarda çok uygun fiyata bulduğumu sölediler. içim iyice rahatladı. ama bunu elde etmek için çok gezdim

valla sütlüğünden çay kaşığına kadar bütün malzemeleri düşün tuzluk biberlik bilmemne aklına ne gelirse totalde 4000 verdim çıktım var sen düşün =)

helaaaaal inşallah daha da uygun fiyatlara en güzellerini bulursunnn... aldıktan sonra resimlerini koymayı unutma ama merak ederim ben şimdi

cnm sende çok uygun almışsın demekki :)
bugün biras geç kaldım yarın gidip, dağıtıyım ortalığı
ben sadece tencere ve çatal bıçak takımı alacağım yarın
çatal kaşık takımı+majestik alırsam=1100 tl
çatal bıçak takımı+matrix alırsam=1200tl vereceğim
hala karar veremedim. bide herkes çay takımını almış, annem gerek yok diyor ama bende alsam mı? kararsız kaldım.
misafir için çatal bıçak takımımı,çaydanlığımı,yuvarlak tuzluklarımı daha önce almıştım. çaytakımı ve cevzelerini de alsammı? offf çok kararsızım:44:

Son düzenleme:

sabahtan çıkmak lazım dinç kafayla bu arada bende hangi gözle bakmışsam majestik in tencere kapağı cam değilmiş :S valla ben majestik tercih ederdim daha klasik bide oldum olası köşeli şeyleri sevmiyorum yuvarlak hatlı olmalı herneyse o... matrix in tutacak yerleri de köşeli o yüzden sevmedim bence imkanın varsa al dursun kenarda ya illaki kullanılıyo değiştirmelik olmuş olur hem... ben çay takımını çok severek beğenerek aldım hatta 6 şarlıydı ben 12 ye tamamladım nolur nolmaz kalabalık sülaleyiz cezveleri için bi iyi bi köü deniyo ama onuda aldım ben ona benzer bi kullandığım cezve var ne kadar damlatabilir ki yani ..... yemek takımını almışmıydın sen ay iyice kafam karıştı :S

anneme senin çeyizleri(doğrusu jumboları) gösterdim, baaakkkkk kız herşeyi almış dedim.

oda bana ''sen 2 tane takım alıyorsun zaten,servis kaşıkların 2şer tane olucak,onlara gerek yok,2. takımı alma ozaman servis kaşıklarını alırsın dedi''

çay setine gene gerek yok dedi , cevzelerdinde tutacak yeri sivriymiş elime batarmış, ah bu annem yok mu ahh?

buarada yemek takımı içinde karar veremedim.hatta sana da göstermiştim yaaa
http://www.kadinlarkulubu.com/mutfa...mda-karar-veremiyorumfikir-verir-misiniz.html

ama o zaman da günlüğünle misafirliğin aynı takım olmuş olucak.. günlük için düşündüğün çatal bıçağıda alsaaaan ama takımın servis setini almasan yerine baska bişiyle tamamlasaaaan olmaz mı aceba :97: yada misafirliğini zaten almışsın gel sen vazgeç günlük çatal bıçağa bu kadar para verme zaten piyasayı iyi biliyosun başka bi catal bıcak bak bu kadar pahalı olmayan en en fazla 300 verirsin yani... geriye dünyanın parası kalıyo başka bi eksiğini tamamlarsın. hem bu sayede servis takımında çifter çifter olmamış olucak...zaaaaaaaaaten normal günlüklerde şimşir kaşık yada normal bi çelik kepçe vs kullanılıyo ziyan olmamış olur hani...

yok beyaaa sivri falan değil gayette oval geliyo söyledim ya ben köşeli seyleri hiiç sevmem düşün artık valla çay seti sana kalmış bişi artık... anne kız arasına çok girmiyim nacizan fikrim al kenarında dursun temiz temiz kullanırsın su iziymiş lekeymiş hiç bile valla daha tepsiler daha reyonda bağırıyo ben burdayım diye

heh tamam hatırladım :78:

bence 1. takım. hem diğerine göre daha ucuz diyosun ve parça sayısı olarak da fazla yani 100 nerde 25 nerde 2.sine o kadar para verene kadar 1. sini al, kalan paraylada bu beğendiğin modele yakın günlük bi ym.takımı al hevesinde kalmamış olur...
ben bi ara sırf bi yemek takımına 2,500 tl vermeyi düşünüyodum da sonradan dank etti nabıyorum ya diye.. o parayla neler çıktı ortaya tahmin bile edemessin iyikide almamışım diyorumm şimdi..tecrübeyle sabit yani bu konu :))

çok konuştum yaww:78:

canım yok ben servis kaşıklarından vazgeçerim ama 2. jumbo yemek takımımdan geçmem
servisleri ilerde de alabilirim tanesi 20den en fazla 100 tutar.
annemde su lekesi olur diye gereksiz buluyor,çay takımını. ayy bilmiyorum,yarın gidiyim biz satış yapan beyefendiyle bir olur kandırırız dicektim ama o adam da gerek yok demişti(ne iyi satıccı değil mi? satacak,ama gerek yok fazla para verme diyor)
neyse yarın gidelim bi annem ne istersem alır,kırmaz beni

buarada cnm benim almak istediğim 1. resimdeki yemek takımın fiyatı 3.500, 2. resimdeki takımın fiyatı 4.500 tl. tabi ben biraz indirim yaptırdım(iki takımdanda 1000tl indirim yaptılar) yaa bende senin gibi sonradan pişman olmayayım.
ama annem ve çevremdekilerin hepsi royal bone china kullanıyor hiç de pişman değiller. bizde annemin takımına o kadar para verik ama çok ağır misafir oldumu kullanıyoruz,iyiki almışız diyoruz

ay bende çok konuştum

Son düzenleme:

o zaman gönlünden nasıl geçiyosa öyle yap ben servis parçalarımı, takımda yer almayan parçalardan oluşturmuştum iyi de oldu diye düşünüyorum... dediğin gibi 100 ü bulur yani...

sen herkeşi dinle içinden geleni yap bence. bu arada 3500-4500 diyosun indirimli halleride 2500-3500 oluyo :S çok para beh :S
ya ben 2500 lük olanı alsaydım pişman olurdum o da hisarın Orion takımıydı... daha güzeli çıktı karşıma hemde daha ucuzu. hem tam zevkime hitap ediyo hemde param cebime kaldı

git ve gözüne güzel gelip içine sineni al, bi bakmışsın bunların hiçbiri olmamış tamamen başka modellere kaymışsın =)

bakalım yarın olsun napıcam:44:
kesin gene eli boş gelirim eve
cnm ben çıkıyorum görüşürüz :80:

Güle güle kullanın.
Özellikle yemek takımınızı çok beğendim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…