zaten jumbonun desenleri değişmiyor.20 sene sonra da yeni gibi yuturabilirisin millete
ben takım almayı uygun gördüm,hem herşeyi olur içinde,hemde ayrı ayrı alsam eminim takım parasına patlar
ben çok gezerim elimde defter,kalem heryerden fiyat alırım.hepsini bi yerden toplucanan alırım. anneme bu zamana kadar herşeyi böle aldık.bende çeyizime öle yapıcam.fiyatarı aldım bile. model karar veremediğimden alıyorum.
misafirliğimi aldım bunlar:
Eki Görüntüle 175975
bunlarıda günlük düşünüyorum:
Eki Görüntüle 175976
birbirine çok benziyor ama başka beğenemedim. en kullanışlı bunlar
buarada bende bütün eminönü çeyizcileri tarafından tanınan bi kişilik oldum. çok tanıdık çeyizcim oldu,her semtte
eli defterli geldi gene demiyolardır umarım
yaa evet bencede zam yaparlar, sonrasında da bi kampanya patlatrlar zamlı fiyatlardan da saatarlar düğün sezonu ya...en iyisi kışın toparlamak
oh oh maşallah ben sadece bi dükkandaki adamı tanıyorum oda delik işi takımları aldığım yer, ötekileri çok tanımıyo henüz
örtü resimlerimide eklicem birazdan
cnm ben anlamadım. şimdi sen iki takım resmi koymuşsun.
Eki Görüntüle 177315 Eki Görüntüle 177316
hangini aldın acaba?
aldıklarını güle güle kullan cnm. bakalım bende bugün yada yarın çıkıp bi kaç bişiy alıyım diyorum :)
buarada toptan aldığın için, bnm fiyat karşılaştırması yapma imkanım olmadı. kk dan bi kaç kişiyle özelden mesajlaştık, onlarda çok uygun fiyata bulduğumu sölediler. içim iyice rahatladı. ama bunu elde etmek için çok gezdim
valla sütlüğünden çay kaşığına kadar bütün malzemeleri düşün tuzluk biberlik bilmemne aklına ne gelirse totalde 4000 verdim çıktım var sen düşün =)
helaaaaalinşallah daha da uygun fiyatlara en güzellerini bulursunnn... aldıktan sonra resimlerini koymayı unutma ama merak ederim ben şimdi
cnm sende çok uygun almışsın demekki :)
bugün biras geç kaldım yarın gidip, dağıtıyım ortalığı
ben sadece tencere ve çatal bıçak takımı alacağım yarın
çatal kaşık takımı+majestik alırsam=1100 tl
çatal bıçak takımı+matrix alırsam=1200tl vereceğim
hala karar veremedim. bide herkes çay takımını almış, annem gerek yok diyor ama bende alsam mı? kararsız kaldım.
misafir için çatal bıçak takımımı,çaydanlığımı,yuvarlak tuzluklarımı daha önce almıştım. çaytakımı ve cevzelerini de alsammı? offf çok kararsızım:44:
anneme senin çeyizleri(doğrusu jumboları) gösterdim, baaakkkkk kız herşeyi almış dedim.
oda bana ''sen 2 tane takım alıyorsun zaten,servis kaşıkların 2şer tane olucak,onlara gerek yok,2. takımı alma ozaman servis kaşıklarını alırsın dedi''
çay setine gene gerek yok dedi , cevzelerdinde tutacak yeri sivriymiş elime batarmış, ah bu annem yok mu ahh?
buarada yemek takımı içinde karar veremedim.hatta sana da göstermiştim yaaa
http://www.kadinlarkulubu.com/mutfa...mda-karar-veremiyorumfikir-verir-misiniz.html
canım yok ben servis kaşıklarından vazgeçerim ama 2. jumbo yemek takımımdan geçmem
servisleri ilerde de alabilirim tanesi 20den en fazla 100 tutar.
annemde su lekesi olur diye gereksiz buluyor,çay takımını. ayy bilmiyorum,yarın gidiyim biz satış yapan beyefendiyle bir olur kandırırız dicektim ama o adam da gerek yok demişti(ne iyi satıccı değil mi? satacak,ama gerek yok fazla para verme diyor)
neyse yarın gidelim bi annem ne istersem alır,kırmaz beni
buarada cnm benim almak istediğim 1. resimdeki yemek takımın fiyatı 3.500, 2. resimdeki takımın fiyatı 4.500 tl. tabi ben biraz indirim yaptırdım(iki takımdanda 1000tl indirim yaptılar) yaa bende senin gibi sonradan pişman olmayayım.
ama annem ve çevremdekilerin hepsi royal bone china kullanıyor hiç de pişman değiller. bizde annemin takımına o kadar para verik ama çok ağır misafir oldumu kullanıyoruz,iyiki almışız diyoruz
ay bende çok konuştum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?