Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
hepsi pek güzel
çaydanlıklarımız aynı.
ben de kendi evime geçicem. orası içinçeyizhazırlıyorum
tesekkur ederim arkadaşım.... ben çaydanlığımı çok severek aldım, emniyet açısından da iyi kapak devrilmesi olmıcak falan...
sende en iyi günlerde temiz temiz kullan inşallah
güzel günlerde kullan canım.herşeyin çok güzel
Jumbo nun Bone China Serisinden Roma canım...porselenlerin hangi marka çok hoş görünüyorlar da
güle güle kullan,ağız tadıyla... hepsi çok şık ve ,sade
güle güle kullan cnm
jumbodan güsel bi set yapmışsın kendine. bende herşeyimi jumbodan alıyorum.umarım memnun kalırız
teşekkür ederim arkadasım, güzell olmuşlar dimi ehehe :86: memnun kalıcamızı düşünüyorum yaa, zira büyüklerin vazgeçilmez markası jumbo bide hisar... seninkileride görseydikk
ben toplu halde koymayı düşünüyorum hem süpriz olsun dimi ya
forumda yazmadım kızlar üzülmesinler diye ama hisar tencere seti aldık annem hiç memnun değil.berbat bişiy.umarım biz jumbodan memnun kalırız.
buarada ben daha karar verip alamadım. misafir için jumbodan çatal bıçak takımı aldım,cevze tuzluk,çaydanlık aldım.şimdi sıra tencere setinde karar vermekte.bide gündelik kullanım içinde jumbodan çatal bıçak seti alıcam onada karar veremedim. ben kararsızlıktan alamadım bişiy.
http://www.kadinlarkulubu.com/mutfa...6-jumbo-celik-tencere-setinde-kararsizim.html
http://www.kadinlarkulubu.com/mutfak-arac-gerecleri/429611-royal-bone-china-yemek-takimlari.html
fikir verirsen sevinirim
cnm fikir verdiğin için çok saol.
galiba bende majestik modelini alıcam,daha kullanışlı.
içindeki dantel deseni de sedef gibi düşün.tabağın renginden daha parlak bi desen vermişler. ay anlatılmıyo ki
hisar tencerimizde bi kaç kez gitti geldi,burnumuzdan geldi.defolu çıkmıştı tekar aynını yolladılar. anneme şimdi sordum, tencerenin içindeki lekeler çıkmıyormuş vede dışında ateşten kaynaklı kararmalarda geçmiyormuş.
günlük olarakda jumbonun çatal bıçağını alırsam,en azında kendimde güzel bi takım kullanmış olurum vede her gelen için vitrindekileri çıkarmak zorunda kalmam diye düşündüm.sadece özel günlerde misafirlikleri kullanmış olurum diye düşünmüştüm