• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

buyrun cicilerime =)

irmz

adım adım mutluluğa...
Kayıtlı Üye
1 Nisan 2011
331
0
66
İstanbul
Arkadaşlar bunlarda benim çeyizim, foto. buldukça tazeleyeceğim çünkü elektrikli eşyalar dahil çoğunu annem çoktan kutulayıp bantlayıp yatak altına atmış bile :27: ... hepimiz çeyizlerimizi ağız tadıyla kullanalım inşallah :16:

Son düzenleme:
mutfak eşyalarımın bi kısmı :61:

Eklentiler

• $1.JPG
    $1.JPG
    24,4 KB · Görüntüleme: 137
  • $2.JPG
    $2.JPG
    13 KB · Görüntüleme: 118
  • $4.JPG
    $4.JPG
    10,5 KB · Görüntüleme: 108
  • $3.JPG
    $3.JPG
    11,3 KB · Görüntüleme: 114
  • $12.JPG
    $12.JPG
    8,1 KB · Görüntüleme: 115
  • $5.JPG
    $5.JPG
    10,1 KB · Görüntüleme: 114
  • $7.JPG
    $7.JPG
    12 KB · Görüntüleme: 107
  • $15.JPG
    $15.JPG
    7,7 KB · Görüntüleme: 112
  • $9.JPG
    $9.JPG
    6,4 KB · Görüntüleme: 107
  • $6.JPG
    $6.JPG
    7,2 KB · Görüntüleme: 126
  • $11.JPG
    $11.JPG
    7,3 KB · Görüntüleme: 110
  • $8.JPG
    $8.JPG
    9,4 KB · Görüntüleme: 104
  • $10.JPG
    $10.JPG
    8,5 KB · Görüntüleme: 103
  • $14.JPG
    $14.JPG
    9,1 KB · Görüntüleme: 108
  • $13.JPG
    $13.JPG
    7,1 KB · Görüntüleme: 127
  • $16.JPG
    $16.JPG
    3,7 KB · Görüntüleme: 116
Son düzenleme:
hepsi pek güzel
çaydanlıklarımız aynı.

ben de kendi evime geçicem. orası içinçeyizhazırlıyorum

hepsi pek güzel
çaydanlıklarımız aynı.

ben de kendi evime geçicem. orası içinçeyizhazırlıyorum

tesekkur ederim arkadaşım.... ben çaydanlığımı çok severek aldım, emniyet açısından da iyi kapak devrilmesi olmıcak falan...

sende en iyi günlerde temiz temiz kullan inşallah :16:

porselenlerin hangi marka çok hoş görünüyorlar da :23:

güle güle kullan,ağız tadıyla... hepsi çok şık ve ,sade:46:

güle güle kullan cnm
jumbodan güsel bi set yapmışsın kendine. bende herşeyimi jumbodan alıyorum.umarım memnun kalırız:34:

güle güle kullan cnm
jumbodan güsel bi set yapmışsın kendine. bende herşeyimi jumbodan alıyorum.umarım memnun kalırız:34:

teşekkür ederim arkadasım, güzell olmuşlar dimi ehehe :86: memnun kalıcamızı düşünüyorum yaa, zira büyüklerin vazgeçilmez markası jumbo bide hisar... seninkileride görseydikk :61:

teşekkür ederim arkadasım, güzell olmuşlar dimi ehehe :86: memnun kalıcamızı düşünüyorum yaa, zira büyüklerin vazgeçilmez markası jumbo bide hisar... seninkileride görseydikk :61:

ben toplu halde koymayı düşünüyorum hem süpriz olsun dimi ya:34:

forumda yazmadım kızlar üzülmesinler diye ama hisar tencere seti aldık annem hiç memnun değil.berbat bişiy.umarım biz jumbodan memnun kalırız.

buarada ben daha karar verip alamadım. misafir için jumbodan çatal bıçak takımı aldım,cevze tuzluk,çaydanlık aldım.şimdi sıra tencere setinde karar vermekte.bide gündelik kullanım içinde jumbodan çatal bıçak seti alıcam onada karar veremedim. ben kararsızlıktan alamadım bişiy.
http://www.kadinlarkulubu.com/mutfa...6-jumbo-celik-tencere-setinde-kararsizim.html
http://www.kadinlarkulubu.com/mutfak-arac-gerecleri/429611-royal-bone-china-yemek-takimlari.html
fikir verirsen sevinirim

Son düzenleme:
ben toplu halde koymayı düşünüyorum hem süpriz olsun dimi ya:34:

forumda yazmadım kızlar üzülmesinler diye ama hisar tencere seti aldık annem hiç memnun değil.berbat bişiy.umarım biz jumbodan memnun kalırız.

buarada ben daha karar verip alamadım. misafir için jumbodan çatal bıçak takımı aldım,cevze tuzluk,çaydanlık aldım.şimdi sıra tencere setinde karar vermekte.bide gündelik kullanım içinde jumbodan çatal bıçak seti alıcam onada karar veremedim. ben kararsızlıktan alamadım bişiy.
http://www.kadinlarkulubu.com/mutfa...6-jumbo-celik-tencere-setinde-kararsizim.html
http://www.kadinlarkulubu.com/mutfak-arac-gerecleri/429611-royal-bone-china-yemek-takimlari.html
fikir verirsen sevinirim

hadddi bakalım sende toplu koy ehehe =) ben hisarla ilgili olarak kötü bişey duymadım belki size denk gelmiştir, çünkü çelik ürünlerde iyiler diye biliyorum, geri götürüp değiştirmeyi düşündünüz mükine....

benim tecere setimde jumbodan ambos diye bi yan markası var onu aldım kısa dönem kampanyası vardı tecere seti hediyeydi, denk geldi normalde de satılıyosa tek set olarak kesinlikle onu al derim rahat diğerlerine göre az daha hafif, kapağıda cam, pişeni görmek kolay olur eve gidince bakarım modeli tam adı neymiş.... linkteki o iki modelden fikir ver dersende majestik derim reyonda görüp incelemiştim, dediğin gibi klasik ama kullanışlı... zira kullanışlı olması daha önemli nacizane fikrim :61:

bence misafir için jumbo almışsın zaten, günlüğünü başka bi markadan bak derim, misafirle gündeliğinin de bi çizgisi olmuş olur böylece... bide günlük için jumbo pahalı kaçar sankim :97: ha ama bi takım seçip 12 şer tane takım da yapabilirsin kendine ama dediğim gibi accık tuzlu olur gündelik için...

yemek takımı linkin içinde.. hmmmm 1. takım için içine dantel gibi desen vermişler demişin, kabartmalı mı yoksa tabağın deseni mi anlayamadım... eğer ki tabagın kendi deseniyse alırken muhakkak sor yıkandıkça çıkıyomu özel bi sır mı ne bi teknikle veriyolarmış o görüntüyü bazı markalar bunun için garanti vermiyo porland gibi aman dikkat ;)

diğer takımları pek sevmedim, desenlilerin modası çok çabuk geçiyo bence, klasik bi model alıp bu tarz tabaklarıda günlük yaparsan hiçbişeyde hevesin kalmamış olur =)

ayh çok mu konustum ne :1:

cnm fikir verdiğin için çok saol.
galiba bende majestik modelini alıcam,daha kullanışlı.
içindeki dantel deseni de sedef gibi düşün.tabağın renginden daha parlak bi desen vermişler. ay anlatılmıyo ki:9:

hisar tencerimizde bi kaç kez gitti geldi,burnumuzdan geldi.defolu çıkmıştı tekar aynını yolladılar. anneme şimdi sordum, tencerenin içindeki lekeler çıkmıyormuş vede dışında ateşten kaynaklı kararmalarda geçmiyormuş.

günlük olarakda jumbonun çatal bıçağını alırsam,en azında kendimde güzel bi takım kullanmış olurum vede her gelen için vitrindekileri çıkarmak zorunda kalmam diye düşündüm.sadece özel günlerde misafirlikleri kullanmış olurum diye düşünmüştüm:37:

cnm fikir verdiğin için çok saol.
galiba bende majestik modelini alıcam,daha kullanışlı.
içindeki dantel deseni de sedef gibi düşün.tabağın renginden daha parlak bi desen vermişler. ay anlatılmıyo ki:9:

hisar tencerimizde bi kaç kez gitti geldi,burnumuzdan geldi.defolu çıkmıştı tekar aynını yolladılar. anneme şimdi sordum, tencerenin içindeki lekeler çıkmıyormuş vede dışında ateşten kaynaklı kararmalarda geçmiyormuş.

günlük olarakda jumbonun çatal bıçağını alırsam,en azında kendimde güzel bi takım kullanmış olurum vede her gelen için vitrindekileri çıkarmak zorunda kalmam diye düşündüm.sadece özel günlerde misafirlikleri kullanmış olurum diye düşünmüştüm:37:

heeeeeee anladııım tamam şimdi oldu, geldi gözümün önüne hehehe... vala sen bilirsin içlerinde en güzeli o bence daha ağır duruyo diğerlerine nazaran..

tencere baya sıkıntı olmuş ya üzüldüm :(

hmmm bak doğru diyosun aslında herr gelene de çıkmaz ki o takımlar, o kadar kapsamlı olmasada 12 kişilik bi takım yapılabilir jumbodan.. bak şimdi benimde aklıma girdin :90:
zaten günlüklerimi almamıştım daha.. isabetli bi zamanlama :46:

Son düzenleme:
zaten jumbonun desenleri değişmiyor.20 sene sonra da yeni gibi yuturabilirisin millete:9:

ben takım almayı uygun gördüm,hem herşeyi olur içinde,hemde ayrı ayrı alsam eminim takım parasına patlar:33:

ben çok gezerim elimde defter,kalem heryerden fiyat alırım.hepsini bi yerden toplucanan alırım. anneme bu zamana kadar herşeyi böle aldık.bende çeyizime öle yapıcam.fiyatarı aldım bile. model karar veremediğimden alıyorum.
misafirliğimi aldım bunlar:
$4200mat.jpg

bunlarıda günlük düşünüyorum:
$3000parlak.jpg

birbirine çok benziyor ama başka beğenemedim. en kullanışlı bunlar

Back