buyrun anneler sohbet edelim tanışalım bebeklerimizi konuşalım

erenzeyno

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
31 Ağustos 2009
1.317
3
0
Eskişehir
selam anneler kendımızle ve bebekelrımızle ılgılı herseyı paylasalım aksama ne yemek yapabılırız bebeklerımızın gelısımı dogum sonrası sendromları kısacası herseyı kaynatalım

Son düzenleme:
merhaba hayırlı olsun benimde kuzum 5 aylık inşallah katılan çok olur konuşur, anlaşır dertlerimize çare buluruz

pek ilgi gösteren olmamış anlaşılan, hyırlı olsun..
3,5 aylık oğlum var, yalnız büyütüyorum ve çok sıkılıyorum..

2 aylık bir oğlum var, yıllarca yoğun bir şekilde çalıştım bu sene oğlumla evdeyiz, bu yüzden acemilik yaşıyorum ev hanımlığında işin aslı :))

mrb arkadaşlar benimde bebeğim beş aylık bu ara pek keyfi yok kulağı ağrıyo valla allaha yalvarıyorum bebeğim hasta olmasın ben olmaya razıyım biz yine derdimizi anlatabiliyoruz

mrb arkadaşlar benimde bebeğim beş aylık bu ara pek keyfi yok kulağı ağrıyo valla allaha yalvarıyorum bebeğim hasta olmasın ben olmaya razıyım biz yine derdimizi anlatabiliyoruz
geçmiş olsun.kulağına 1-2 damla kendi sütünden damlatıp yatırıp birazda ov.ben çok yapmıştım oğluma inan faydası oluyor.

Hanımlar facebookta çok yararlı bir sayfaya rastladım. Mutlaka göz atın, çok faydasını göreceğinize eminim.

Sanırım link veremiyoruz burda yeniyim, facebook a girip, Her Gün 1 Yeni Bilgi ( Hamile ve 0-6 yaş bebeği olan annelere için) , diye aratabilirsiniz. Sayfanın 45.000 den fazla üyesi var, tüm üyelerde anne veya hamile.

geçmiş olsun.kulağına 1-2 damla kendi sütünden damlatıp yatırıp birazda ov.ben çok yapmıştım oğluma inan faydası oluyor.

Hanımlar facebookta çok yararlı bir sayfaya rastladım. Mutlaka göz atın, çok faydasını göreceğinize eminim.

Sanırım link veremiyoruz burda yeniyim, facebook a girip, Her Gün 1 Yeni Bilgi ( Hamile ve 0-6 yaş bebeği olan annelere için) , diye aratabilirsiniz. Sayfanın 45.000 den fazla üyesi var, tüm üyelerde anne veya hamile.

merhaba anneler, benim de oğluşum bir yaşına girdi ve bu bir sene içinde o kadar şey tecrübe ettik, okuduk, araştırdık, sorduk, soruşturduk ki bu kadar bilgiyi içimizde saklamayalım herkes faydalansın diye bir blog açalım dedik. Gerçekten çok iyi geldi bize, hem oğluşumun büyüme aşamalarını paylaşmak, hem de "süt azalması, saç dökülmesi, göğüs acıları" gibi annelerin birçok problemleriyle bebeklerin "emzik kullanımı,pamukçuk, öksürük, yürüteç" gibi dertleri hakkında kafa karıştıran konuları kendi tecrübelerimizle aktarmak motivasyon açısından da iyi geldi. Bu siteyi de hamileliğimden beri takip ediyorum. Gerçekten internet anneleri olarak bilgilerimizi, tecrübelerimiz paylaşmak çok önemli diye düşünüyorum. blogumuzu ziyaret etmek isteyen olursa da özelden mail atsın adresi verelim
herkese hayırlı bebişler, bol uykulu gülücük saçan bebişler...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…