Merhaba ikinciyi İstanbul bahçeci tüp bebek merkezinde dr. M. R. ASOĞLU ile denedim
Urfa’da görev yapıyorum öğretmenim ben. Önce bu sürece araştırarak başladım çok araştırdım laboratuvarını ayrı embriyologlarını ayrı doktorunu ayrı araştırdım. Ekimin ortasında randevu istedim bahçeciden ve aralığa randevu verdiler. Doktorum çok net hiç uzatmadan bana şunu söyledi her şeyin bütün tastlerin amh rahim filmi vs. Her şey normal gözüksede beni düşündüren iki şey var
1. Hiç gebelik oluşmaması
2. Toplanan yumurtalar elbette bazıları kalitesiz çıkabilir ama 13 yumurtanın 13 ünün bozuk çıkması beni düşündürdü
Tekrar denediğinizde aynı sonuçla karşıkarşıya kalabilirsiniz ama bunu denemeden ne siz ne de ben görebilirim tüp bebek denemeye hazır olduğunuzda biz burdayız dedi. O kadar yoğun bir adam ki ben vajinal muayene için kıyafetlerimi çıkarıp hazırlanırken ya başka bir hastanın yumurtasını topluyor ya embriyo transferi yapıyor dedi. Ama ben yine de her konuda şeffaf olmasından ötürü güvendim. Ve sürece başladık
Ben neler yaptım bu süreçte
Aralıktan itibaren doktorun önerdiği takviyeleri kullandım. Multiplus tı adı
Beslenme düzenim tamamen değişti. Paketli gıdalar hiç tüketmedim
Kahvaltı da yumurta peynir avokado zeytin bol yeşillik limonlu
Çalıştığım için öğleleri sınıfta götürdüğüm ev yoğurdu ya da yağlı tohumlar çiğ badem çiğ fındık çiğ ceviz yani kavrulmamış
Kuru incir kuru hurma kuru kayısı
Muz ananas yeşil elm başta olmak üzere mevsim meyveleri sebzeleri Haftanın iki minimum bir günü somon tükettim
İki günü kesinlikle baklagil gurubundan tükettim
Geriye kalan günler sebze kırmızı et gibi şeyler tükettim
Ve benim için en önemlisi bence her gün arı sütü yarım çay kaşığı ve hemen arkasından kestanebalı(500gr)+hurma poleni(60gr) karışımı 1 tatlı kaşığı sabah aç karnına
Bunları deneyerek akşam üç ay geçirdim
Sormak istediğiniz şeyler olursa lütfen sorun

bu süreçte size kolaylıklar dilerim