- 30 Nisan 2023
- 290
- 101
- 31
- Konu Sahibi zynpaltn7525
Sizin ne kadar tuttuBende bahçelide gördüm çok memnun kaldım para konusunu çok abartıyorlar bütün tüp bebek merkezleri aşagı yukarı aynı fiyat
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sizin ne kadar tuttuBende bahçelide gördüm çok memnun kaldım para konusunu çok abartıyorlar bütün tüp bebek merkezleri aşagı yukarı aynı fiyat
80 tuttuSizin ne kadar tuttu
Evet aynen embriyo dondurma ilaçlar va hepsi,bu sefer hepsini topladık bu civarda35 bin tedavi gerisi diğer işlemler için mi çokmuş gerçekten
Embriyoskop için ayrı bir ücret almıyorlar,siz nerden biliyorsunuz olmadığını merak ettimBahcecide embriyoskop var gosteriyor ve ucreti ona gore aliyor. Ama embriyoskoplari yok. Bu konuya da dikkat edin.
Embriyoskop için ayrı bir ücret almıyorlar,siz nerden biliyorsunuz olmadığını merak ettim
Aynı problem ile Uludağ üniversitesine gittik eşimin ameliyatı sıkıntısız geçti 3 tüp sperm donduruldu size de en yakın üniversite hastanesine gitmenizi oneririmBenimde eşimde azosperm var. Azfc delesyonu. Bülent erol ile tansel kaplancan arasında kalmıştık bu yaz gideceğiz. Böyle olumsuz şeyler görünce insan korkuyor gitmeye
Doktorunuz kimdiAynı problem ile Uludağ üniversitesine gittik eşimin ameliyatı sıkıntısız geçti 3 tüp sperm donduruldu size de en yakın üniversite hastanesine gitmenizi oneririm
Ne kadar para harcadınız hepsine acabaBen Ankara bahçecide tedavi gördüm pozitif sonucu aldım çok şükür doktorumdan da çok memnunum Yusuf Aytaç tohma tavsiye ederim
80 bini bulduNe kadar para harcadınız hepsine acaba
Bölüm başkanı Gürkan uncu , ışıl hanım ve Kiper bey diğer doktor arkadaşlarıyla birlikte çalışıyor hiç bir karar bireysel alınmıyorDoktorunuz kimdi
Tese ameliyatının cinselliği etkilediğini ne yaşadık ne de bir yerde okudum.Anlatıyorum size aynı hataya düşmeyin diye 2022 yılının Eylül ayında bahçeci kliniğine gittik. Testler falan filan eşimde azosperm ve klinifelter sendromu çıktı çoğu şeylerden bahsettiler 3 aylık bir ilaçlı tedavi uyguladılar ilaçla yükselecek diye motive ettiler bizi inandık tabi araştırmadan saf gibi 3 ayın sonunda eşime ameliyat dediler MİKRO TESE işlemi oldu bülent Erol doktoru yaptı bize anlatırken hiç yan etkisi olmayacağını cinsel yönden asla etkilenmeyeceğini söylediler taaaki ameliyat olana kadar olduktan sonra eşim resmen sabaha kadar ağrıdan ağladı sonuçta t3stis kesiliyor yani bir erkek için çok önemli eşim cinsel yönden çok düşüşte maddi manevi çok yıprandık yaklaşık 250 bin Türk Lirası harcadık eşimde ameliyat sonrası az sperm bulundu benden 11 tane yumurta alındı 6 tane döllendi 6 taneden sadece 2 tane 3. Gün embriyosu kaldı. Mehmet beyin eşliğinde yapıldı. Bende ameliyat oldum son dakika rahimde polipler çıktı onlar için de bi 20 bin :))) 2 embriyo transfer edildi ilki tutmadı 2. Transfer edildi o da tutmadı artık yeter yani para tuzağından başka hiçbir şey değil orası kesinlikle ameliyat olmayın kesinlikle diyorum dokulara zarar verip daha da kalıcı hasarlarla karşılaşabilirsiniz BAHÇECİ TÜP BEBEK MERKEZİ PARA TUZAĞINDAN BAŞKA HİÇBİR ŞEY DEĞİL. Ayrıyetten size sayfalarca kağıt imzalatıyorlar üstelik el yazısıyla yazı bile yazıyorsunuz “bütün olumsuzluklar dahil her konuda bilgilendirildim “ ben hiçbir şey hakkında bilgilendirilmedim. Biz o paraları ne zorluklarla bulduk onların umrunda değil..
Acaba ne tedavisi gördünüz ?80 bini buldu
Siz böyle anlatıyorsunuz ama bizzat çok yakın 3 arkadaşım çok hızlı ve doğru tedavi ile çocuk sahibi oldu. Üstelik sizin anlattığınız hiçbirşey olmadı.Anlatıyorum size aynı hataya düşmeyin diye 2022 yılının Eylül ayında bahçeci kliniğine gittik. Testler falan filan eşimde azosperm ve klinifelter sendromu çıktı çoğu şeylerden bahsettiler 3 aylık bir ilaçlı tedavi uyguladılar ilaçla yükselecek diye motive ettiler bizi inandık tabi araştırmadan saf gibi 3 ayın sonunda eşime ameliyat dediler MİKRO TESE işlemi oldu bülent Erol doktoru yaptı bize anlatırken hiç yan etkisi olmayacağını cinsel yönden asla etkilenmeyeceğini söylediler taaaki ameliyat olana kadar olduktan sonra eşim resmen sabaha kadar ağrıdan ağladı sonuçta t3stis kesiliyor yani bir erkek için çok önemli eşim cinsel yönden çok düşüşte maddi manevi çok yıprandık yaklaşık 250 bin Türk Lirası harcadık eşimde ameliyat sonrası az sperm bulundu benden 11 tane yumurta alındı 6 tane döllendi 6 taneden sadece 2 tane 3. Gün embriyosu kaldı. Mehmet beyin eşliğinde yapıldı. Bende ameliyat oldum son dakika rahimde polipler çıktı onlar için de bi 20 bin :))) 2 embriyo transfer edildi ilki tutmadı 2. Transfer edildi o da tutmadı artık yeter yani para tuzağından başka hiçbir şey değil orası kesinlikle ameliyat olmayın kesinlikle diyorum dokulara zarar verip daha da kalıcı hasarlarla karşılaşabilirsiniz BAHÇECİ TÜP BEBEK MERKEZİ PARA TUZAĞINDAN BAŞKA HİÇBİR ŞEY DEĞİL. Ayrıyetten size sayfalarca kağıt imzalatıyorlar üstelik el yazısıyla yazı bile yazıyorsunuz “bütün olumsuzluklar dahil her konuda bilgilendirildim “ ben hiçbir şey hakkında bilgilendirilmedim. Biz o paraları ne zorluklarla bulduk onların umrunda değil..
Tüp bebek,dondurma ilaçlar transfer yumurta toplama içindeAcaba ne tedavisi gördünüz ?
Ben de pcos var da 80 bin çok fazla geldiTüp bebek,dondurma ilaçlar transfer yumurta toplama içinde
Şimdi daha çoktur zam gelmiş yineBen de pcos var da 80 bin çok fazla geldi
ucuz atlatmışsınız.Anlatıyorum size aynı hataya düşmeyin diye 2022 yılının Eylül ayında bahçeci kliniğine gittik. Testler falan filan eşimde azosperm ve klinifelter sendromu çıktı çoğu şeylerden bahsettiler 3 aylık bir ilaçlı tedavi uyguladılar ilaçla yükselecek diye motive ettiler bizi inandık tabi araştırmadan saf gibi 3 ayın sonunda eşime ameliyat dediler MİKRO TESE işlemi oldu bülent Erol doktoru yaptı bize anlatırken hiç yan etkisi olmayacağını cinsel yönden asla etkilenmeyeceğini söylediler taaaki ameliyat olana kadar olduktan sonra eşim resmen sabaha kadar ağrıdan ağladı sonuçta t3stis kesiliyor yani bir erkek için çok önemli eşim cinsel yönden çok düşüşte maddi manevi çok yıprandık yaklaşık 250 bin Türk Lirası harcadık eşimde ameliyat sonrası az sperm bulundu benden 11 tane yumurta alındı 6 tane döllendi 6 taneden sadece 2 tane 3. Gün embriyosu kaldı. Mehmet beyin eşliğinde yapıldı. Bende ameliyat oldum son dakika rahimde polipler çıktı onlar için de bi 20 bin :))) 2 embriyo transfer edildi ilki tutmadı 2. Transfer edildi o da tutmadı artık yeter yani para tuzağından başka hiçbir şey değil orası kesinlikle ameliyat olmayın kesinlikle diyorum dokulara zarar verip daha da kalıcı hasarlarla karşılaşabilirsiniz BAHÇECİ TÜP BEBEK MERKEZİ PARA TUZAĞINDAN BAŞKA HİÇBİR ŞEY DEĞİL. Ayrıyetten size sayfalarca kağıt imzalatıyorlar üstelik el yazısıyla yazı bile yazıyorsunuz “bütün olumsuzluklar dahil her konuda bilgilendirildim “ ben hiçbir şey hakkında bilgilendirilmedim. Biz o paraları ne zorluklarla bulduk onların umrunda değil..