- 31 Ağustos 2012
- 22.082
- 35.275
- 798
- Konu Sahibi Whiteandblue
-
- #1.941
Iğne vurulsaydin keşke canım. Benim 2 ay önce gecikti 1 hafta sokturucu iğne vuruldum, vurulduktan 1 hafta sonra hasta olmuştum.evet gülüm çok kötü bi his hayırlısı hepsini yaptım söktürücünün ikinci kutusu
Günaydın yavrular... :)
Ruyamda gebelik testi yapiyodum çift çizgi çıkıyo ama boyuna doğru :)
Normalde çizgiler enine cikiyo benimki boyuna çıkmıştı...
Test mi bozuk diyorum yok çift çizgi çıkmış hamilesin diyolar :)
Ne anlama geliyo acaba ?
Yok mu rüya yorumcusu ? :)
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
cnm ALLAH hayır etsin ilk yorum çok önemliymiş en kısa zamanda gebe kalacaksın tahlillerde bir karışıklık yaşayacaksın dikkat et........hadi bakalım inşallah....
canım benım yaa ınsallah Allahım hepımıze annelıgı nasıp edecek tatlım. ama bız bıraz acelecılık edıyoruz sabırsız dawranıyoruz. ben bu ay ıcın pek heweslenemıyorum ama senın ınsallah bu ay olur canım =)
İnşallah cnm ben inanıyorum tedavilerimiz sonuç vercek haziranda herkez hamiş olacağız
Canım benim hiç üzülme çok şükür Rabbim dermansız dert versin inşallah. Bu ay olacak merak etme. Karından iğne acımıyr bildiğim karşı komşum vurunuyor hergün. Bu ay umut doluyuz unutma :)
kuzum bnm dun cnm cok sıkkındı..bnm hazıran ayıda yattııııı8(( 50:
Arkadaşlar hepimiz aynı stresleri yaşıyoruz ama stres olduğu sürecede hamilelik olmuyo malesef .Kafamızın rahat olması lazım akışına bırakalım elbet bir gün gelecek inş bebişlerimiz.
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
günaydın cnm yap tabiki biz bilimsel bakıyoz herşeye rabbim öyle değil:)))
Canim bildiğim adet dönemine yakin yine çift çizgi veriyor diye okumuştum KK de ama eninde değilim sen calis istersen cnm ihmal etmeyelim..
Canım 41 gün kimyasal gebelik sonrası kanamandan adete kadar geçen süre mi
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
aaa cok gecmıs olsun tatlımdoktor gecıkmenın nedenıyle ılgılı bısey dedı mı ? ay ınsallah hemen tedawı edılebılen bıseydır bu.ama bence korkma wucudun adetı sokemedıgı ıcın kıst olmustur. adetın sokulunce kıst gıder Allahın ıznıyle.
benım de karnım gurulduyo halsızım gazım da war oooh karnım sıs canım tatlı seyler de ıstıyobu ay adet olcam muhtemelen. kendımı cok halsız hıssedıyorum.en azından adet belırtılerımı anlayabılıyorum yaa. ya bı de hamılelıge yorsam kafayı yerdım adet oldugumda
bende kendimi hamile gördüğümde hamile idim ama seninki biraz tuhaf çıkmışGünaydın yavrular... :)
Ne anlama geliyo acaba ?
bende kendimi hamile gördüğümde hamile idim ama seninki biraz tuhaf çıkmışsanırım bilinçaltın rüyaya yansımış ama allah hayır etsin diyelim canım
belki de canım artık hamilelikle yatıp hamilelikle kalktığımız için çok normal ama biz yinede iyiye yoralım inşallah bebişin yoldadır sana malum olmuşturYa benim onceki ay ikinci çizgi çok alakasız bi yerde ve saatler sonra çıkmısti yani test bozuktu ...
O aklımda kalmıştır belki :)
Aynfn cnm sorun varbu arada formda sıkıntımı var ben bildirim almıyorum ancak bakınca görüyorum mesajları?
yumurta akı beyazlığında akıntıyı gördüysen muhtemelen çatlamıştır canım...sen yine de çalışmalara devam et inşallah haziranda mutlu haberlerini alırız...
Günaydın yavrular... :)
Ne anlama geliyo acaba ?
hayırlısı olsun canım o zaman yumurtan çatlamış çalışma umarım o tarihlerde olmuşturAynfn cnm sorun var
Ya çok az yani dört beş damla kdr oldu bitti.
Canim hayrilsun inşallah hic anlamam. Ama çok taktiğin dönemlerde hep rüyada tesglrr ucusurdu bende de. Çok düşünme cnm.
blacberyycımmmm:
kuzum bnm dun cnm cok sıkkındı..bnm hazıran ayıda yattııııı8(((
canım kasığım ağrıyor bugün kendimi iyi hissetmiyorum hiçadete daha 8 gün falan var
Canim çok üzüldüm ama umudunu yitirme bitanem buna da şükür. Soğan kutu kistlere çok iyi geliyor diye biliyorum bir dene istersen cnm. Umarim en Lisa zamanda küçülür ve sende bebeğine kavusursun bitanem.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?