Butun umudumuz HAZİRAN ayinda diyen guzel anne adaylarima..

inşallah derslere gerek kalmaz kuzum ramzandan sonr bayram dönüşü bizde buraya yazarz inş bebeğimizi :KK16:

Cnm benim insallah simdi kim ders verecek kim tatbik edecek kolay yoldan olsun hayirlisi bizde bu uyuzlar gibi isim bakalim:))))

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Ezel arastirmalarini bizzat aktar bak hanimlar 2. İcin taktik aliyolar hemen.....

Canim bende bu ay ramazan olunca iftardan sonra hic tık yok ikimizdede. Agustostada dugunler falan var eylulu bekliyorum bende. Bu arada olursa coook sevinirim insallah kismet olur hepimize.
Aynen tatlim . Hersey ust uste geliyo. O yuzden bir an once olsun istedik olmadi. Arkadasim msj atmis ramazan da olsa cok siki degerlendirdik ama olmadi demis... nasipten ote koy yok ama nefsimiz kabullenemiyo bir turlu...

Cm ya vedüdü hergün tesbih olarak çek cm ok
Sayi deger ile mi sayisizmi .. sabah namazlarindan sonra cekerim canim cok sagool..
öyle ama canım doktora gidiorum sorunun yok dio.yoksa nie olmuyo.okadar sey yaptım uyguladım ettim istemesem olurdu simdiye kadar kesin.en iyisi istemeyelim olsun.ben artık istemiyorum.isyanda etmiyorum ama istemiyorum pes ediyorum.belki ozaman olur.bune ya sabah kalk ates ölc aksam yat ates ölç yok sogan suyu iç yok buhar tut yok incir suyu iç yok folikasit iç yumurtlama gunu hesapla hep hüsran hep hüsran Allah gunah yazmasın ama artık yok yani ilişikye bile cocuk için giriomus gbi oldum evde huzur kalmadı eşim dio sen sapıttın yaşın kaç basın kac senin dio adamda haklı.
Off bende bunlarin benzerini yasiyorum canim ama yasamayan anlamiyor iste .. ...

Kiz topitopum sen burdamiydin ben goremiyom telden:)

Anam ne cok gonusuyonus giii yetisemiyom size..

oyyy yirim seniiii sen başkasın kuzum :KK16::KK16:

ben kahve içebilir miyim ??? türk kahvesi
cnm sanırım 1 fincana izin var. bana yasaklamıştı profun biri çay kahve kolayı ben bunları zaten tüketmiyorum :KK25:
Off off doktor randevuyla,koca randevuyla ,taktikler randevuyla nolacak bizim halimiz gel bebegim bu uyuzlara agiz egdirme bizi:))))

koca niye randevuyla gı:KK53:

Aynen tatlim . Hersey ust uste geliyo. O yuzden bir an once olsun istedik olmadi. Arkadasim msj atmis ramazan da olsa cok siki degerlendirdik ama olmadi demis... nasipten ote koy yok ama nefsimiz kabullenemiyo bir turlu...

Sayi deger ile mi sayisizmi .. sabah namazlarindan sonra cekerim canim cok sagool..

Off bende bunlarin benzerini yasiyorum canim ama yasamayan anlamiyor iste .. ...

seni de sefiorum ben :KK16::KK16::KK16:

Kiz topigin cem yilmazi olduk valla yoksa herkes uyuyo hamileleri anlarimda bize noluyo?

X