- 10 Mart 2014
- 15.311
- 17.254
- Konu Sahibi Whiteandblue
- #18.541
hiçte bileeeeee depresif değilim yanlış anlaşılmaktan nefret ederim
Kiz bu defresifse bende sizofrenim bitli .....
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
hiçte bileeeeee depresif değilim yanlış anlaşılmaktan nefret ederim
Sevsinler seni randeviymus bak ezel randevuyla bakmiyo:))))
inşallah derslere gerek kalmaz kuzum ramzandan sonr bayram dönüşü bizde buraya yazarz inş bebeğimizi
oyy kıyamam saaahiçte bileeeeee depresif değilim yanlış anlaşılmaktan nefret ederim
Sevsinler seni randeviymus bak ezel randevuyla bakmiyo:))))
Cnm benim insallah simdi kim ders verecek kim tatbik edecek kolay yoldan olsun hayirlisi bizde bu uyuzlar gibi isim bakalim:))))
Bizim oralarda pamuga pambuk derler.....pambuk pambuk benim hazalim.....
Kiz bu defresifse bende sizofrenim bitli .....
oyy kıyamam saaa
ben ordinaryüs olmuşum şeker tabi randevu vercem
neleri araştırıyon kıs tabiki tam gaz olcak yoksa olmaskiiiii:)) yine hüsranla dönersek tam gaz dewam araştırma yapıom ben zatenn
oyyy yirim seniiii sen başkasın kuzum
ben kahve içebilir miyim ??? türk kahvesi
İc petegim zeki olsun yigenim cabbuk gel ama:)
Aynen tatlim . Hersey ust uste geliyo. O yuzden bir an once olsun istedik olmadi. Arkadasim msj atmis ramazan da olsa cok siki degerlendirdik ama olmadi demis... nasipten ote koy yok ama nefsimiz kabullenemiyo bir turlu...Canim bende bu ay ramazan olunca iftardan sonra hic tık yok ikimizdede. Agustostada dugunler falan var eylulu bekliyorum bende. Bu arada olursa coook sevinirim insallah kismet olur hepimize.
Sayi deger ile mi sayisizmi .. sabah namazlarindan sonra cekerim canim cok sagool..Cm ya vedüdü hergün tesbih olarak çek cm ok
Off bende bunlarin benzerini yasiyorum canim ama yasamayan anlamiyor iste .. ...öyle ama canım doktora gidiorum sorunun yok dio.yoksa nie olmuyo.okadar sey yaptım uyguladım ettim istemesem olurdu simdiye kadar kesin.en iyisi istemeyelim olsun.ben artık istemiyorum.isyanda etmiyorum ama istemiyorum pes ediyorum.belki ozaman olur.bune ya sabah kalk ates ölc aksam yat ates ölç yok sogan suyu iç yok buhar tut yok incir suyu iç yok folikasit iç yumurtlama gunu hesapla hep hüsran hep hüsran Allah gunah yazmasın ama artık yok yani ilişikye bile cocuk için giriomus gbi oldum evde huzur kalmadı eşim dio sen sapıttın yaşın kaç basın kac senin dio adamda haklı.
Kiz topitopum sen burdamiydin ben goremiyom telden:)
cnm sanırım 1 fincana izin var. bana yasaklamıştı profun biri çay kahve kolayı ben bunları zaten tüketmiyorumoyyy yirim seniiii sen başkasın kuzum
ben kahve içebilir miyim ??? türk kahvesi
Off off doktor randevuyla,koca randevuyla ,taktikler randevuyla nolacak bizim halimiz gel bebegim bu uyuzlara agiz egdirme bizi:))))
neleri araştırıyon kıs tabiki tam gaz olcak yoksa olmaskiiiii
Aynen tatlim . Hersey ust uste geliyo. O yuzden bir an once olsun istedik olmadi. Arkadasim msj atmis ramazan da olsa cok siki degerlendirdik ama olmadi demis... nasipten ote koy yok ama nefsimiz kabullenemiyo bir turlu...
Sayi deger ile mi sayisizmi .. sabah namazlarindan sonra cekerim canim cok sagool..
Off bende bunlarin benzerini yasiyorum canim ama yasamayan anlamiyor iste .. ...
Anam ne cok gonusuyonus giii yetisemiyom size..
Aynen tatlim . Hersey ust uste geliyo. O yuzden bir an once olsun istedik olmadi. Arkadasim msj atmis ramazan da olsa cok siki degerlendirdik ama olmadi demis... nasipten ote koy yok ama nefsimiz kabullenemiyo bir turlu...
Sayi deger ile mi sayisizmi .. sabah namazlarindan sonra cekerim canim cok sagool..
Off bende bunlarin benzerini yasiyorum canim ama yasamayan anlamiyor iste .. ...
Anam ne cok gonusuyonus giii yetisemiyom size..
burdayım kız bi yere gittiğim yok oda arkadaşım yapıcakta şey olamadım içsem mi içmesem mi diye ondan bi sorayım dedim
Ezel arastirmalarini bizzat aktar bak hanimlar 2. İcin taktik aliyolar hemen.....