• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Butun umudumuz HAZİRAN ayinda diyen guzel anne adaylarima..

Kızlar arkadaşım nasıl hamile kalmış anlatıyorum :)

Eşiyle birlikte oluyorlar ve eşinin menisini tertemiz bir kaba almış. Sonra eczaneden temin ettiği enjektörle meniyi iğnesiz tabi çekiyor ve vajinadan içeri atıyor. ovulasyonla yumurtlama gününü saptamış ve o günlerde bu yöntemi denemiş. Tabi o zaman mı tuttu yoksa sonrası mı bilmiyorum dedi sizce mantıklı birşey mi valla kız yanımda şimdi ben yazıyorum bi yandan da gülüyor bana sende böyle yap diyor. bu yöntem spermlerin işini kolaylaştırıyor sadcee diyr.
:37::37::37::37:

enteresanmış :53: ıyk:25::1:

yok canım bana daha gel demedı ıste ay basını beklıyoruz ınsallah hayırlı haberlerle gıderım ınsallah yanınaa:26:

peki ne zmn ilişki önerdi? ya benim hatlar düşükten sonra iyice karıştı o yüzden soruyorum bat sanırım 5 haziranda olabilir.

Bittikten sonra saymıştım cnm.

İnşallah şifa olsun bebiş olsun bitanem

KIsss nasıl yapıcan onu ya bizimle de paylaşır mısın?

canım abdest alıp 2 rekat ıstıhare namazı kılıcam en sonunda ıstıhare duasını edıp namazı bıtırcem. sonra da tek bır kelıme etmeden sag tarafıma yatıcam.ruyamda yesıl we beyaz gorursem olumludur sıyah ya da kırmızı gorursem olumsuz demektır :)

Kızlar arkadaşım nasıl hamile kalmış anlatıyorum :)

Eşiyle birlikte oluyorlar ve eşinin menisini tertemiz bir kaba almış. Sonra eczaneden temin ettiği enjektörle meniyi iğnesiz tabi çekiyor ve vajinadan içeri atıyor. ovulasyonla yumurtlama gününü saptamış ve o günlerde bu yöntemi denemiş. Tabi o zaman mı tuttu yoksa sonrası mı bilmiyorum dedi sizce mantıklı birşey mi valla kız yanımda şimdi ben yazıyorum bi yandan da gülüyor bana sende böyle yap diyor. bu yöntem spermlerin işini kolaylaştırıyor sadcee diyr.
:37::37::37::37:

hahahaha Allahım sen nelere kadirsin :))))))) caresızlıkten ınsan neler yapıyo ya :D ıse yaramasına sewındım :D

msj geldımı canım ben yollarken donduda ekran

bu gidişle aynı gün doğurursak hiç şaşırmam:27::27:
ya netten hesapladım benim periyotlar kısalmış 25 güne düşmüş düşükten önce 28 di...
25 olursa 5 haziran 28 olursa 8 haziran:53:
belkide doktorum o yüzden bana bu kadar çok test yaptırıyo:44:

anam o ne öylenin kısaltılmış hali:27::27::60::60:

anam ne çok güldüm:21:

Bittikten sonra saymıştım cnm.

İnşallah şifa olsun bebiş olsun bitanem

KIsss nasıl yapıcan onu ya bizimle de paylaşır mısın?

canım abdest alıp 2 rekat ıstıhare namazı kılıcam en sonunda ıstıhare duasını edıp namazı bıtırcem. sonra da tek bır kelıme etmeden sag tarafıma yatıcam.ruyamda yesıl we beyaz gorursem olumludur sıyah ya da kırmızı gorursem olumsuz demektır :)

Saol canım bende deneyeyim bari ay heyecan geldi şimdi bana :)

hahahaha Allahım sen nelere kadirsin :))))))) caresızlıkten ınsan neler yapıyo ya :D ıse yaramasına sewındım :D

Sorma valla canım ya şaştım bende hala şoktayım :27:

Canımcım ben laboquick aldım. Geçen ay geç kalmışım almaya ama adetten sonra bu ay kullanacağım

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

saol canım.:42:

bu gidişle aynı gün doğurursak hiç şaşırmam:27::27:
ya netten hesapladım benim periyotlar kısalmış 25 güne düşmüş düşükten önce 28 di...
25 olursa 5 haziran 28 olursa 8 haziran:53:
belkide doktorum o yüzden bana bu kadar çok test yaptırıyo:44:

inşallah canım ALLAH duysun:))) olabılır sakın ıhmal etme bol bol çalısalım bu aralar:52::52::52:

Kizlar durumlar nedir bakim.moralleri sormama gerek yok zaten iyi olmak zorundasiniz.

Hoşgeldin canım çok şükür Rabbime moraller tavan. Eşimi bekliyorum müsafirleri evlerine bırakmaya gitti gelsin çalışmaya tam gaz devam valla. Yeni bir formül buldum benim rahmim ters bir arkadaş rahim tersliği topiğinde paylaşmış bugun o pozisyonu deniycem :17::17::17::17::17::17:

:23::23::23::23::23:

Sen nasılsın topiğimizin neşe kaynağı :)

inşallah canım ALLAH duysun:))) olabılır sakın ıhmal etme bol bol çalısalım bu aralar:52::52::52:

7. testi yaptım yine negatif:52::52: çatlamadı gitti yahuu:27:

Kizlar durumlar nedir bakim.moralleri sormama gerek yok zaten iyi olmak zorundasiniz.

hoşgeldiiinnnn:16:
nereye kayboldunuz kızlar herkes çalışmaya mı gitti?

Unutmuyoruz aman haa

AYAKLAR FORA...

ben malesef bu hafta hep burdayım:25: çalışma yok:27:

Back