- 10 Mart 2014
- 15.311
- 17.254
-
- Konu Sahibi Whiteandblue
- #18.001
ya leyloş sen nie demion bana bende iltihap wardı antibiyotik kullandıktan sonraki ay hamile kaldım dieeeeeee
Canim 1.500 ya varis
1.500 ya musavvir
1.500 ya halik
3 yasin
3 Meryem
Okudum canım Rabbim kabul etsin inşallah
Canim gözün aydın Rabbim bebegini sana bagişlasin inş. Kız dua et yarın bende sonucumu alıcam inş senin gibi benimde yüzüm gülertıp merkezinden aradılar siz tüp bebek mi yaptırdınız normal yolla bir hamilelikmi dedi dedim normal sorun ne bişi mi var nolud kız durun durun bi sorun yok değeriniz 402 dedii yaaaaaaaa ayyyyyy ağlamak istiyorum
Askim sende aklima gelmedi herhalde dikkatim dagilmistir vallahide kullandigim ay sonrasi adet gormedim....oyyy darisi basina bitanem
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
kızlar çıkıyorum öpüyorum hepiniziiii
hemen gönlümü alllama bunu duyduğuma çok sewindimm bende bu ay hamile kalabilirimmmmm
Cnm idrar yanmasiyla gitmistim 16 sene evvel:)sonra fitil antibiyotik kullandim o ay bebisim gelmisti sana daha cok dua ederim anlastikmi:))
peki anlaştıkk çok mutluyum yaa seni kocaman öptüm çıkıyorum bende dikkat et kendine bu akşam iyi çalışşş
tıp merkezinden aradılar siz tüp bebek mi yaptırdınız normal yolla bir hamilelikmi dedi dedim normal sorun ne bişi mi var nolud kız durun durun bi sorun yok değeriniz 402 dedii yaaaaaaaa ayyyyyy ağlamak istiyorum
nasılsınız kızlar bende yarın aşılamam var dua edin bana kızlar hayırlı sonuçlar alırım inşşşşş
Cnm cikmadan gordum iletini bu aksam ederim duami hadi hayirlisi olsun......
ayy ne mutlu maşallahh . Allahım sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin . ne olur bu mübarek günlerde küçük meleğinizle biz isteyenlerede dua edin bizde alalım o güzel haberi tez zamanda :)
Eki Görüntüle 1184923 kızlar Silik de olsa bi çizgi gözüküyor mu bi bakar mısınız, testi elime aldığımda Silik çizgi net bi şekilde belli oluyor ben bakınca
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
sagol leylacım et kız inşş tuttar 3 yumurtamvar yumuşlarım güzel büyümüş bidedöllenirler inşşşş
ıyı aksamlar kızlar nasılsınız :)
Çizgi silikte olsa var canım hadi maşallah regl geçtimi gecmedimi
Ben sahsen iyi degilim 😊 sen nasilsin canim
Samsung Note 3