Butun umudumuz HAZİRAN ayinda diyen guzel anne adaylarima..

ya leyloş sen nie demion bana bende iltihap wardı antibiyotik kullandıktan sonraki ay hamile kaldım dieeeeeee

Askim sende aklima gelmedi herhalde dikkatim dagilmistir vallahide kullandigim ay sonrasi adet gormedim....oyyy darisi basina bitanem

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

tıp merkezinden aradılar siz tüp bebek mi yaptırdınız normal yolla bir hamilelikmi dedi dedim normal sorun ne bişi mi var nolud kız durun durun bi sorun yok değeriniz 402 dedii yaaaaaaaa ayyyyyy ağlamak istiyorum
Canim gözün aydın Rabbim bebegini sana bagişlasin inş. Kız dua et yarın bende sonucumu alıcam inş senin gibi benimde yüzüm güler

hemen gönlümü alll ama bunu duyduğuma çok sewindimm bende bu ay hamile kalabilirimmmmm

Cnm idrar yanmasiyla gitmistim 16 sene evvel:)sonra fitil antibiyotik kullandim o ay bebisim gelmisti sana daha cok dua ederim anlastikmi:))

Cnm idrar yanmasiyla gitmistim 16 sene evvel:)sonra fitil antibiyotik kullandim o ay bebisim gelmisti sana daha cok dua ederim anlastikmi:))

peki anlaştıkk çok mutluyum yaa seni kocaman öptüm çıkıyorum bende dikkat et kendine bu akşam iyi çalışşş

nasılsınız kızlar bende yarın aşılamam var dua edin bana kızlar hayırlı sonuçlar alırım inşşşşş

tıp merkezinden aradılar siz tüp bebek mi yaptırdınız normal yolla bir hamilelikmi dedi dedim normal sorun ne bişi mi var nolud kız durun durun bi sorun yok değeriniz 402 dedii yaaaaaaaa ayyyyyy ağlamak istiyorum

ayy ne mutlu maşallahh . Allahım sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin . ne olur bu mübarek günlerde küçük meleğinizle biz isteyenlerede dua edin bizde alalım o güzel haberi tez zamanda :)

kızlar Silik de olsa bi çizgi gözüküyor mu bi bakar mısınız, testi elime aldığımda Silik çizgi net bi şekilde belli oluyor ben bakınca

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

ayy ne mutlu maşallahh . Allahım sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin . ne olur bu mübarek günlerde küçük meleğinizle biz isteyenlerede dua edin bizde alalım o güzel haberi tez zamanda :)

Canim tsk ederim Rabbim dileyen isteyen herkesin kucagina sağlıklı sıhhatli evlatlar versin inşallah

Çizgi silikte olsa var canım hadi maşallah regl geçtimi gecmedimi

Çizgi silikte olsa var canım hadi maşallah regl geçtimi gecmedimi

3 gün var canım regliye, yarın iftardan sonra kan vericem inşallah negatifi görmem, negatif olur diye çok kotkuyorum

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…