Butun umudumuz HAZİRAN ayinda diyen guzel anne adaylarima..

tıp merkezinden aradılar siz tüp bebek mi yaptırdınız normal yolla bir hamilelikmi dedi dedim normal sorun ne bişi mi var nolud kız durun durun bi sorun yok değeriniz 402 dedii yaaaaaaaa ayyyyyy ağlamak istiyorum :nazar::nazar::nazar:

Cook sevindim.kuzucugun seninle annesi.9 ay sonra da kucaginda olsun inşallah.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

tıp merkezinden aradılar siz tüp bebek mi yaptırdınız normal yolla bir hamilelikmi dedi dedim normal sorun ne bişi mi var nolud kız durun durun bi sorun yok değeriniz 402 dedii yaaaaaaaa ayyyyyy ağlamak istiyorum :nazar::nazar::nazar:

Ohhhhhhhhhhgg cok sukurrrrrr cok sevindim ay bende sevinirim senin gibi ins .suan kac haftalik olmua oluyor peki reglbkac gun gecti suan laylaylay ne guzel haber bu:)

Vallahi içim huzur ve mutluluk doldu..... darisi senben askim sana İnsallah

Ayy ins ablacim ins gozlerim doldu vallahi pitirciga sarilirdim yanimda olsa:)) sendende iyi haberler alalim ins ablacim mujdemizi:*

Hadi gozunaydin kuzuuu çok güzel sonucun. Masallahhh. Bak degdimi uzuldugune.

X