Butun umudumuz HAZİRAN ayinda diyen guzel anne adaylarima..

Bak simdi yine konusturacak benim uyuz beni....kiz benimki yiyo bu keciboynuzu ozunu neresine gidiyo anlamadimki dun yorgun geldi dedim isimiz var baktim bi naz bi naz yuh dedim seninle isim biterse oda oda kosturcam pesimden:))))

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

anam ne nazlılar bizimkiler yaaa.. ah ben yarın şu kan sonucumu bi alayım hayırlısıyla inşallah o zaman gösterecem adama :KK76::KK76::KK76:

anam ne nazlılar bizimkiler yaaa.. ah ben yarın şu kan sonucumu bi alayım hayırlısıyla inşallah o zaman gösterecem adama :KK76::KK76::KK76:

Benim hırsımıda al valla ya ben anlamadim normaldir hani bizim ama boyle zamanlarda uyuzluklari tutuyo...hahaha aksam ben kosturacam seni dedim hele bi olsunda diyo hala korku yok gorur gununu......:))))

Bak simdi yine konusturacak benim uyuz beni....kiz benimki yiyo bu keciboynuzu ozunu neresine gidiyo anlamadimki dun yorgun geldi dedim isimiz var baktim bi naz bi naz yuh dedim seninle isim biterse oda oda kosturcam pesimden:))))

:KK1:yap yap koştur walla bılıomusun bı kaç ay önceye kadar benımkıde ıstemıodu haftaiçi olmasın diodu e bende kendı kendıme dıodum olması lazım dıe sonradan bıse oldu anlamadım ama şu kıyafetleri falan ondan sonra almştmm belkide o etki etti bilmiom :KK1:

Kızlar ben bugun test yaptım çok ince belli belirsiz ikinci çizgiyi gördüm ama dikkatli bakınca. Emin de değilim. Fotoğraf yüklucem bide siz bakın. Ama nasıl yuklucemi bulamadim

canım yazı yazdıgın yerde atac gıbı bı ısaret var ona tıkla ust sagda dosya yukle var ordan resımı yukle resım yuklenınce yanında kutucuk olacak resımın ona tıkla sag alttada ıcerık ekle yazıo onada tıkla yuklemeyı bıtır de tamamdır.hayırlı olsunnnnn atda bakalım hemn heyecanlandım kız =)

:KK1:yap yap koştur walla bılıomusun bı kaç ay önceye kadar benımkıde ıstemıodu haftaiçi olmasın diodu e bende kendı kendıme dıodum olması lazım dıe sonradan bıse oldu anlamadım ama şu kıyafetleri falan ondan sonra almştmm belkide o etki etti bilmiom :KK1:

Pek umudum yok ama alacam kiz ama hamisken giyecem:))))

Ben de test yaptım canım bugün, çok dikkatli bakınca gözüküyor Silik çizgi, inşallah hamileyizdir canım.. Senin kaç gün var adete? Benim son 3 gün

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

oo super kuzummm , bende 7 temmuzda yaptım test sılık cızgı cıktı aynen dıkatlı bakınca gozukuo , adet gunumde bugun normalde ve kan testı yaptırdım pozıtıf cıktı :KK66: bence kan testı yaptır kuzum DRY sende kan testı yaptırrr bencee

10 kadin hepimize kurandan sonra dua ettik suan sıkıntılı olan evlat isteyen hamile olan herkese...Rabbim kabul etsin ramazan sonuna kadar toplanacagiz ozellikle rica ettim hergun dua edecegiz bizlere.........

Allah kabul etsın Allah razı olsun sızlerden..

oo super kuzummm , bende 7 temmuzda yaptım test sılık cızgı cıktı aynen dıkatlı bakınca gozukuo , adet gunumde bugun normalde ve kan testı yaptırdım pozıtıf cıktı :KK66: bence kan testı yaptır kuzum DRY sende kan testı yaptırrr bencee

Cnm tekrar idrara bakacaktin baktinmi?

Oyle kramp varki suan resmen orta kasigimi delgecle deliyolar bacagima vuruyo agri ya:S

birazdan çıkıp tekrar kan vermeye gidicem kızlar dualarınızı eksik etmeyin kalbim rahat gönlüm rahat ama sizde dualarınızla yanımda olun nolur

X