- 24 Ekim 2011
- 5.527
- 4.263
- Konu Sahibi Whiteandblue
- #17.881
hadi gidiyorum yarım saate gelirim kızlar 52:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Oyle kramp varki suan resmen orta kasigimi delgecle deliyolar bacagima vuruyo agri ya:S
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Hadi iki gun kaldi 4 e katlayacak insallah annesi mercimegin degeri.......
bencede kıyamazsn sen giyin kuşan uzak dur acık ama o gelsin sen naz yap bacım azda gelmezse sen atla artık
bende çok güldümm wallaa demekki keçiboynuzu baya etkili
İnş hayırlısıyla ıcım bı rahat bı degıl hayırlısı bakalım , Rabbım sanada versın bı an once mercımegını mutlulugun mutlulugum olacak ınan kendımın gıbı sevınecegın ınan kı cok guzel yureklısın cokk
Biz bir ara kilitli topik acak orda senden ogrenecegimiz cok sey olacak eminim......:))))
etkılı etkılı , benım esım kecı boynuzunu pekmezını cok sever ve yer sureklı canı tatlı cekıosa onu alır yer bebek dusunmeden oncelerı sakladıgımı bılıyorum pekmezı hhahaha
Cnm goren goz ve yurek senin istemezsen gormezsin o yuzden asıl yuregi guzel sensin.....Rabbim herkese mutlulukla beraber getirsin yavrularini.....
AMİNNNN =)))
ne güzel ne güzel geçen ay ağrıdıkça ben mutlu oluodumm
senınkıde fenaa aman hamıleyken de iyi sakla
Cnm bu catlama esnasindami tutunuyo acep cok izledim ama hic dikkat etmedim....
hamıleykende hıc bıse yapmıcaz mı yaw
hamıleykende hıc bıse yapmıcaz mı yaw
kim demişşşş [/QUOTE
ben bılmıyorum kı henuz o kısımları :S
canım çatlayınca işte folikülle sperm birleşio ama rahme hemen yerleşmio die biliorm bir iki gün sonra yerleşiomuş
kim demişşşş [/QUOTE
ben bılmıyorum kı henuz o kısımları :S
canım ilk üç ay dikkat etmek gerekiyor diye biliyorumm
İzlerim tekrar cnm benim ....sen bayagi arastirmissin herhalde bu arada ne kadardir istiyordun...
aklıma geldikçe araştrıyom bakıom işte canım 9 ay oldu ewleneli 9 aydır istiyorumm