Butun umudumuz HAZİRAN ayinda diyen guzel anne adaylarima..

black dun degil ondan onceki gun keseyi gorduk.dunde oglen saat 14:00 gibi hafif adet sancisiyla birlikte kipkirmizi kanamam oldu hemen yarin saat icinde hastaneye gittim.doktorum vajinal muayene etti ve kese hala duruyodu.dusuk onleyici bi igne yapti.beta hcg 6000 cikti.eve gonderdi.yatak isterahati verdi.dinlendim dun gece yarisiydi kanamam azaldi belli belirsiz pembemsi bi kanama geceden beri dscam ediyo..doktorum progestan icersin dedi eger kanaman artarsa . cok korkuyorum.kese gorundgune gore dusuk yasarmiyim acaba

meyracım canım düşükte kanamada azalmaz ağrıda. kanama az başlar git gide artar zaten düşüncede bildiğin adet olursun.şimdi yat dinlen yanınada birini çağır annen kardeşin eltin her kimse sana yardım etsin hiç bişey kaldırma üst raftan bişey alıcam diye uzanma:KK34:

benim amca kızının çok kanaması oldu kızı şimdi 3 yaşında falan. oda ilaç falan kullandı. ben düşük yapıyorum diye doktora gittiğimde ohoo dedi biz ne kanamalarla gelip doğum yapanları gördük kese yerindeyse sorun yok dedi:KK31:

birde canım düşse bile üzülme diycem ama üzüntünü yaşa sonuna kadar. çünkü bu kadar erken düşerse bilki bebekte sorun vardır vücut bu bebek hasta diye gebeliğe son verir. :KK31:

kendine çok dikkat et öpüldün canım:KK16:

ıyıyım cok sukur canım , dune gore bel ve kasık agrımda azaldı bugun (regl gunum bugun)
sen nasılsın daha ıyı hıssedıyorsun dımı , ınan bende cumartesıyı zor belıyorum ıcım ıcımı yıyor , cok sukur senın sonucun cok guzel dert etme sakın

Canım hayırlı olsun ya, inşallah değerin de artar da sevincin katlanır.. Sağlıklı bi şekilde kucağına almayı nasip Etsin Rabbim... Bu at ne çok hamile haberi aldık, inşallah o hamilelerin arasında ben de olurum, isteyen herkes olsun inşallah...

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

ıyıyım cok sukur canım , dune gore bel ve kasık agrımda azaldı bugun (regl gunum bugun)
sen nasılsın daha ıyı hıssedıyorsun dımı , ınan bende cumartesıyı zor belıyorum ıcım ıcımı yıyor , cok sukur senın sonucun cok guzel dert etme sakın

Canım hayırlı olsun ya, inşallah değerin de artar da sevincin katlanır.. Sağlıklı bi şekilde kucağına almayı nasip Etsin Rabbim... Bu at ne çok hamile haberi aldık, inşallah o hamilelerin arasında ben de olurum, isteyen herkes olsun inşallah...

meyracım canım düşükte kanamada azalmaz ağrıda. kanama az başlar git gide artar zaten düşüncede bildiğin adet olursun.şimdi yat dinlen yanınada birini çağır annen kardeşin eltin her kimse sana yardım etsin hiç bişey kaldırma üst raftan bişey alıcam diye uzanma:KK34:

benim amca kızının çok kanaması oldu kızı şimdi 3 yaşında falan. oda ilaç falan kullandı. ben düşük yapıyorum diye doktora gittiğimde ohoo dedi biz ne kanamalarla gelip doğum yapanları gördük kese yerindeyse sorun yok dedi:KK31:

birde canım düşse bile üzülme diycem ama üzüntünü yaşa sonuna kadar. çünkü bu kadar erken düşerse bilki bebekte sorun vardır vücut bu bebek hasta diye gebeliğe son verir. :KK31:

sen naptin sali gunu canim.keseyi gordunuzmu durum ne

ne güzel konuştun bende arkadaşların gazına geldim erken test yaptırdım diye düşünüyorum ama çok şükür dediğin gibi her hangi bir ağrım yok bi akıntım yok Rabbime dua ediyorum inşallah bebişim gayet sağlıklı sıhhatli yarın bana burdayım ben diyecek

İnşallah cnm aynen pozitif düşün iyi olsun insallahh

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Gorumcemin kayınvalidesiyle laklak yaptik iyi geldi. Oglani uyutup mutfagi toplayacagim sonra çorba sonra kurutma daki camasirlar durulecek sonra kurulmaya camasir atilacak. Ev supurulmeli ama nerdeeee bende o ....

Son düzenleyen: Moderatör:

Canım hayırlı olsun, inşallah sağlıklı bir şekilde kucağına almayı nasip eder Rabbim... Bu ay ne çok hamile haberleri duyduk, inşallah onların arasında ben de yer alırım, inşallah isteyen herkes de yer alır... Ben bugün test yaptım belli belirsiz ikinci çizgi var gibi. Umutlanmalı mıyım acaba, gene duygusallaştım ya......

Kızlar ben bugun test yaptım çok ince belli belirsiz ikinci çizgiyi gördüm ama dikkatli bakınca. Emin de değilim. Fotoğraf yüklucem bide siz bakın. Ama nasıl yuklucemi bulamadim

Nasılsın canım nasıl gidiyor hamileliğin, ishalin devam ediyor mu merak ettim...

Kızlar ben bugun test yaptım çok ince belli belirsiz ikinci çizgiyi gördüm ama dikkatli bakınca. Emin de değilim. Fotoğraf yüklucem bide siz bakın. Ama nasıl yuklucemi bulamadim
Mesaj yazma bölümünde görüntü ekle bolumu var. Orayi tikla resmi sec canim

Ben de test yaptım canım bugün, çok dikkatli bakınca gözüküyor Silik çizgi, inşallah hamileyizdir canım.. Senin kaç gün var adete? Benim son 3 gün

Ben de test yaptım canım bugün, çok dikkatli bakınca gözüküyor Silik çizgi, inşallah hamileyizdir canım.. Senin kaç gün var adete? Benim son 3 gün

Ins canım ya inş son 2 gün benim de. Göz yanılma gibi geliyo bi bakiyorumm var gibi ya inş vardır ya

X