- 10 Mart 2014
- 15.311
- 17.254
-
- Konu Sahibi Whiteandblue
- #17.841
10 kadin hepimize kurandan sonra dua ettik suan sıkıntılı olan evlat isteyen hamile olan herkese...Rabbim kabul etsin ramazan sonuna kadar toplanacagiz ozellikle rica ettim hergun dua edecegiz bizlere.........
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Rabbim kabul etsin canım
Ins canım ya inş son 2 gün benim de. Göz yanılma gibi geliyo bi bakiyorumm var gibi ya inş vardır ya
Allah razi olsun .....kuzu ay ortasi kasik agrin oldumu kasigimi sanki geriyorlar benim şu an.....
ara ara kasık ağrılarım oluyordu kuzum... hala var... benimde karnım çok gergin gibi hissediyorum yaa patlayacak nerdeyse
Gebelikte normaldir cnm şişlik oyy teyzesi cok seviyo o mercimegi.....
Allah razi olsun .....kuzu ay ortasi kasik agrin oldumu kasigimi sanki geriyorlar benim şu an.....
o mercimeğin annesi de seni çok seviyooo
senınkı ıgneden canım ertesı gun cok agrım olmustu benımde
Gerci ezel catlatma ignesi vurulmustun sende oldumu cnm boyle:S
olmuştu canım işte ağrı olması iyi çatlayacak demektir bu bu geceyi iyi değerlendir
Birazcik papucun dama atildi seni mutlu etti o mercimek o yuzden onu daha cok seviyom:)
Ya cnm bole adet olurken akinti hissi geldi gelecek olurya aynen ole oluyo borde kasik agrisi catlamami gerceklesiyo acep...bizim yumurta dölü kapar insallah hayirlisiyla:)
kuzum yaaaa bende senin papucunu dama atıcam hade gayri
canım evet iğneden dolayı ağrıları daha net hissedebilirsin canım hadi bakalım sıkı çalış gel peşimden
Oyyy insalah insallah kana giderken ayağini sürü:)))) hepimiz gelelim zaten masallah epey hamis var bizde eklenelim ezel:)
Kız su ramazan olmasa yazardim hınzırca kahkaha attirirdim size ama oruc agiz olmas:; hani masum bir taktik versen:)))))
Oyyy insalah insallah kana giderken ayağini sürü:)))) hepimiz gelelim zaten masallah epey hamis var bizde eklenelim ezel:)
Canım hayırlı olsun ya, inşallah değerin de artar da sevincin katlanır.. Sağlıklı bi şekilde kucağına almayı nasip Etsin Rabbim... Bu at ne çok hamile haberi aldık, inşallah o hamilelerin arasında ben de olurum, isteyen herkes olsun inşallah...
Allah razı olsun canım , cok tesekkur ederım ıns artar deger bakalım en en kısa zamanda nasıp olsun Allah ın ıznı ıle
walla bu ay ben çalışmalara cuma günü başlayacaktım dün keçiboynuzu pekmezi aldım yedi kocacım ıkı kasık 1 saat sonra falan cumayı beklemeye gerek yok dedı