Butun umudumuz HAZİRAN ayinda diyen guzel anne adaylarima..

10 kadin hepimize kurandan sonra dua ettik suan sıkıntılı olan evlat isteyen hamile olan herkese...Rabbim kabul etsin ramazan sonuna kadar toplanacagiz ozellikle rica ettim hergun dua edecegiz bizlere.........

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Rabbim kabul etsin canım

Ins canım ya inş son 2 gün benim de. Göz yanılma gibi geliyo bi bakiyorumm var gibi ya inş vardır ya

Inşallah canım ya, Silik de olsa var ya, akşam iftar öncesi tekrar deniycem, inşallah hamileyizdir canım. Telefondan mı yoksa bilgisayardan mı giriyorsun canım. Benim telefona uygulama indirdim. bu şekilde gözüküyor ben de fotoğraf makinesi simgesinin tanında görüntü resmi var ya ordan seç fotonu

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Allah razi olsun .....kuzu ay ortasi kasik agrin oldumu kasigimi sanki geriyorlar benim şu an.....

ara ara kasık ağrılarım oluyordu kuzum... hala var... benimde karnım çok gergin gibi hissediyorum yaa patlayacak nerdeyse

senınkı ıgneden canım ertesı gun cok agrım olmustu benımde

Ya cnm bole adet olurken akinti hissi geldi gelecek olurya aynen ole oluyo borde kasik agrisi catlamami gerceklesiyo acep...bizim yumurta dölü kapar insallah hayirlisiyla:)

Birazcik papucun dama atildi seni mutlu etti o mercimek o yuzden onu daha cok seviyom:)

kuzum yaaaa bende senin papucunu dama atıcam hade gayri

canım evet iğneden dolayı ağrıları daha net hissedebilirsin canım hadi bakalım sıkı çalış gel peşimden

kuzum yaaaa bende senin papucunu dama atıcam hade gayri

canım evet iğneden dolayı ağrıları daha net hissedebilirsin canım hadi bakalım sıkı çalış gel peşimden

Oyyy insalah insallah kana giderken ayağini sürü:)))) hepimiz gelelim zaten masallah epey hamis var bizde eklenelim ezel:)

Kız su ramazan olmasa yazardim hınzırca kahkaha attirirdim size ama oruc agiz olmas:; hani masum bir taktik versen:)))))

walla bu ay ben çalışmalara cuma günü başlayacaktım dün keçiboynuzu pekmezi aldım yedi kocacım ıkı kasık 1 saat sonra falan cumayı beklemeye gerek yok dedı

walla bu ay ben çalışmalara cuma günü başlayacaktım dün keçiboynuzu pekmezi aldım yedi kocacım ıkı kasık 1 saat sonra falan cumayı beklemeye gerek yok dedı

Bak simdi yine konusturacak benim uyuz beni....kiz benimki yiyo bu keciboynuzu ozunu neresine gidiyo anlamadimki dun yorgun geldi dedim isimiz var baktim bi naz bi naz yuh dedim seninle isim biterse oda oda kosturcam pesimden:))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…