- 22 Kasım 2013
- 5.290
- 2.694
- Konu Sahibi Whiteandblue
- #17.801
günaydınnnn kızceler , ya bu cumartesı gelsın artıkkkk -_-
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ogleden sonra burda olursaniz grsrz....Allaha emanet olun ben duaya.....
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Ogleden sonra burda olursaniz grsrz....Allaha emanet olun ben duaya.....
kız adamı ne çatlatıyon kime üzüldün noldu alla allaaaaaa
hoşgeldin nazım nasılsın
ıyıyım cok sukur canım , dune gore bel ve kasık agrımda azaldı bugun (regl gunum bugun)
sen nasılsın daha ıyı hıssedıyorsun dımı , ınan bende cumartesıyı zor belıyorum ıcım ıcımı yıyor , cok sukur senın sonucun cok guzel dert etme sakın
canim kullandgin ilacin kutusunun resmini cekip gonderirmisin.
Gunaydin. Hazal güzel haberlerini bekliyoruz tatlim. Bende bu sabah ne güzel kahvalti ettim dedim davul gibi sistim ya soda kola talcit hic kar etmedi. Yemek mi iyi yememek mi bilemedim yaaa
black dun degil ondan onceki gun keseyi gorduk.dunde oglen saat 14:00 gibi hafif adet sancisiyla birlikte kipkirmizi kanamam oldu hemen yarin saat icinde hastaneye gittim.doktorum vajinal muayene etti ve kese hala duruyodu.dusuk onleyici bi igne yapti.beta hcg 6000 cikti.eve gonderdi.yatak isterahati verdi.dinlendim dun gece yarisiydi kanamam azaldi belli belirsiz pembemsi bi kanama geceden beri dscam ediyo..doktorum progestan icersin dedi eger kanaman artarsa . cok korkuyorum.kese gorundgune gore dusuk yasarmiyim acaba
canım yeni okudum nasıl oldun üzme kendini dua et
canım çok büyük geçmiş olsun... stres yapma sakın tamam mı bugünlerde gececek
sagol canim daha iyiyim.agrim yok hic ama cok hafif kanamsm var.deger 6000 lerde kese hala duruyomus ama bebek olusurmu bilinmiyo
yat canım hiçbişeyle uğraşma Rabbimin izniyle bişe olmaz inşallah "ya mubdi" oku ama ayaga kalkma mumkun oldukca canınıda sıkma ıyı ol lütfen
ne kaldıkı geldı bıle günaydın canım
Sanada dua edecem rabbim kabul ederse hadi bye....
cokkk tesekkur ederımm bende sana dua edıyorum Rabbımm kabul etsın ıns dualarımızı
gayet iyiyim canım dün biraz estiler falan bana da bugün iyiim.... öğleden sonra yine kan vericem bakalım artacak mı diye inşallah güzel haberlerle gelicem ben inanıyorum kuzum benimle.... sende rahat ol stres yapma
aynen canım bol bol dınlen kalkma gerekmedıkce suaralaryat canım hiçbişeyle uğraşma Rabbimin izniyle bişe olmaz inşallah "ya mubdi" oku ama ayaga kalkma mumkun oldukca canınıda sıkma ıyı ol lütfen
ya mubdi nin anlami nedir