Butun umudumuz HAZİRAN ayinda diyen guzel anne adaylarima..

hoşgeldin nazım nasılsın

ıyıyım cok sukur canım , dune gore bel ve kasık agrımda azaldı bugun (regl gunum bugun)
sen nasılsın daha ıyı hıssedıyorsun dımı , ınan bende cumartesıyı zor belıyorum ıcım ıcımı yıyor , cok sukur senın sonucun cok guzel dert etme sakın

ıyıyım cok sukur canım , dune gore bel ve kasık agrımda azaldı bugun (regl gunum bugun)
sen nasılsın daha ıyı hıssedıyorsun dımı , ınan bende cumartesıyı zor belıyorum ıcım ıcımı yıyor , cok sukur senın sonucun cok guzel dert etme sakın

gayet iyiyim canım dün biraz estiler falan bana da bugün iyiim.... öğleden sonra yine kan vericem bakalım artacak mı diye inşallah güzel haberlerle gelicem ben inanıyorum kuzum benimle.... sende rahat ol stres yapma

Gunaydin. Hazal güzel haberlerini bekliyoruz tatlim. Bende bu sabah ne güzel kahvalti ettim dedim davul gibi sistim ya soda kola talcit hic kar etmedi. Yemek mi iyi yememek mi bilemedim yaaa

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

black dun degil ondan onceki gun keseyi gorduk.dunde oglen saat 14:00 gibi hafif adet sancisiyla birlikte kipkirmizi kanamam oldu hemen yarin saat icinde hastaneye gittim.doktorum vajinal muayene etti ve kese hala duruyodu.dusuk onleyici bi igne yapti.beta hcg 6000 cikti.eve gonderdi.yatak isterahati verdi.dinlendim dun gece yarisiydi kanamam azaldi belli belirsiz pembemsi bi kanama geceden beri dscam ediyo..doktorum progestan icersin dedi eger kanaman artarsa . cok korkuyorum.kese gorundgune gore dusuk yasarmiyim acaba

black dun degil ondan onceki gun keseyi gorduk.dunde oglen saat 14:00 gibi hafif adet sancisiyla birlikte kipkirmizi kanamam oldu hemen yarin saat icinde hastaneye gittim.doktorum vajinal muayene etti ve kese hala duruyodu.dusuk onleyici bi igne yapti.beta hcg 6000 cikti.eve gonderdi.yatak isterahati verdi.dinlendim dun gece yarisiydi kanamam azaldi belli belirsiz pembemsi bi kanama geceden beri dscam ediyo..doktorum progestan icersin dedi eger kanaman artarsa . cok korkuyorum.kese gorundgune gore dusuk yasarmiyim acaba

canım çok büyük geçmiş olsun... stres yapma sakın tamam mı bugünlerde gececek

ne kaldıkı geldı bıle :KK3: günaydın canım

az kaldı ıns guzel haberler alırım :)

Sanada dua edecem rabbim kabul ederse hadi bye....

cokkk tesekkur ederımm bende sana dua edıyorum Rabbımm kabul etsın ıns dualarımızı
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

gayet iyiyim canım dün biraz estiler falan bana da bugün iyiim.... öğleden sonra yine kan vericem bakalım artacak mı diye inşallah güzel haberlerle gelicem ben inanıyorum kuzum benimle.... sende rahat ol stres yapma

guzl haberlerle geleceksın ıns dualarımız da senınle zaten :*

yat canım hiçbişeyle uğraşma Rabbimin izniyle bişe olmaz inşallah "ya mubdi" oku ama ayaga kalkma mumkun oldukca canınıda sıkma ıyı ol lütfen
aynen canım bol bol dınlen kalkma gerekmedıkce suaralar

canim kullandgin ilacin kutusunun resmini cekip gonderirmisin.

Canım ben kutuları atalı çok oldu ama aynısı internette var bak yükleyeyim resmi. Düşük riskim geçtiğinde bile gördükçe üzülüyorum diye ilaç kutularını atmıştım

$url.jpg

X