- Konu Sahibi Whiteandblue
-
- #1.721
cnm eğer eşinle ilgili bir problemle karşılaşırsan erkek intertilitesi konusunda bir bayan muhteşem üçlüyle hamile kaldım şimdide ikinci yolda diye bir başlık oku derim umarım sorun yoktur varsada bu topiği incele bence.....
Rabbim asla umudunu kaybetme canım. Bak o zaman Rabbim de senden umudunu keser. Sen umutlu ol inşallah olur. Ne çocuğun olmaz diyen insanların oldu. Rabbim ol derse olmayacak şey yok bitanem. Hiç düşünme bunu olacak inşallah..
iPad 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
çoook teşekkür ederim.eşimdede hız problemi var onada keçi boynuzu kürü yapayım bari..denemekten bişe kaybetmem herhalde..bide mesir macunu yedirmeyi düşünüyorum.inşallah olur arkadaşlarım..21 aylık hasret yerini sevince bırakır...hep berbaer kucaklarımız dolar ve bu sevinci yaşarız inşallah
ayshe9388................15 mayıs hayırlı haberler inşallah :)
teolog5525...............20 mayıs hayırlı haberler inşallah :)
kızlar son durumlar nedir hadi güzel haberler verin bizlere :)
yaşım 24.8 aylık evliyim.ve iki aydır bebek istiyoruz.hayli heycanlı bir süreçmiş.geçen ay olmadı.umudum haziran da.insan baya bozuluor negatifi görünce.birde düzensiz adet görüyorum.benimle aynı heycanı yaşayan merakı duyan kişilerin duygularını okumak bana gizli bir güç verdi.bundan sonra dualarım hepimiz için.Rabbim hepimize sağlıklı hayırlı evlatlar versin.tez zamanda içimizde atan ikinci kalbin sesini duymak dileğiyle.
Cnm ben doktora gittiğimde FSH 4 lh 9 cikmisti yani yumurtlamak mükemmel ama catlamada sknti var bir ayda 2yumurtluyormusum bile bende bugün incir kurune baslicm o catlatma ile alakaliymis yumirtlamada skntin varsa soğan yap bence
valla ben gayet kasıyorum :SS:S:S nasıl yapacağız şimdi falan oluyorum. Hiç normal birliktelik gibi olmuyor.. Hayırlısı :) Geçen eşim şarap açmış bir yudum iç gevşe diye dolanıyodu peşimde
tamamen gebeliğe odaklandığım için kasılıyorum canım. Eşimin spermleri pek iyi değil zaten ne kadar gidebiliyor bilmiyorum :) Olmazsa aşılama yapacağız bakalım hayırlısı :) Görev olunca yapamıyorum canım, o düşünceyi kafamdan atamıyorum da malesef
deniyorum valla canım. Olmuyorsa bunda da vardır bir hikmet.. Şu çevredeki insanlar etkiliyor bizleri , onlar olmasa daha kolay olacak herşey. Evlatlık almayı düşünür müsünüz diye soran bile var :S:S:S Daha 3,5 yıllık evliyiz hemen öldürdüler bizi :S
SELAMMM HANIMLAAAR nasılsınızzz
sabahın köründe kalkmışlar da konuşmuşlar durmuşlar ya bunlar gııı
bide ikizin oluyomuş ooohhhooo
düşünme o kadar. tadını çıkarın yahuuu. keçi boynuzundan sonuç alan tanıdıklarım var. hatta doktor tavsiye etmişti
eşim sağolsun hiç laf ettirmezbizimkinin derdi sizi mi gerdi mealinde cvp veriyoz millete o yüzden artık soramıyolar
biz iyiyiz cnm sen nasılsın
KISLAAARRR BU PARÇA negatiflere GELSİN :92::92::92::92:
http://www.izlesene.com/video/zeliha-sunal-hersey-cok-guzel-olacak-video-klip/888788#
cnm günaydın dün sana şikayet edeceğim karamsarlar vardı .........ben kabul ettim bile iyiki varsınız:)))
valla benim eşim keyçi boynuzu bilmemne yemez :S:S
cnm benimki sağolsun aynı söylemedim ama bencede yeseler ne iyi olur. bugün şey düşündüm meyve salatası yaparız bilmem bilirmisin tüm meyvelerden küçük küçük doğrayıp ceviz ve balla karıştırırız ondan yapalım olmazsa nasıl olsa bu ne demezler yeni öğrendim çok güzelmiş dersin ben bu akşam yapacam artık rutin 2 güne bir
hımmm mantıklı :) Benimki macun yedi önceden spermi düzeltmek için bi tiksindi artık hiç bişi yemiyor..
Meyvenin etkisi var mı , bal badem filan lazım :)
cnm meyve vitamindir bal ve ceviz badem bunlarda spermlere etki eder diye düşünüyorum.....
çok teşekkür ederim canım çok enteresan öyle değil mi insanın tanımadığı birine karşı böyle muhabbet duyması Torige bakınca direk gözlerim seni arıyor inş hepimiz hayırlı evlatlara kavuşuruzHerkese gunaydın guzel bır gun bızlerle olsun inş.
Teolog cnm adet olmamana sevındım ınsallah guzel haberler verırsın bıze tatlım.
iPad 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
cnm eğer eşinle ilgili bir problemle karşılaşırsan erkek intertilitesi konusunda bir bayan muhteşem üçlüyle hamile kaldım şimdide ikinci yolda diye bir başlık oku derim umarım sorun yoktur varsada bu topiği incele bence.....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?