Butun umudumuz HAZİRAN ayinda diyen guzel anne adaylarima..

Dun bir yerde okumustum cnm evt o duyguyu tattik elhamdurillah ama inan uzun zaman olmayinca ayni stresi yasiyoruz birde bu 2. Evliligim o yuzden biraz daha korku var bebis yonunden......

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

hayırlısı olsun canımm gercekten hersey ama hersey Allahtan bunu biliodum ama artık cok daha ıyı anlıorm Rabbim ol demeden olmuo hiçbişe hakkımzda hayırlısı olsun inşallah hayra çewirip ewlatlarımızı göndersin bize :KK16:

canım benımde ıkı testte sılık cıktı ertesı sabah yaptım negatıf aksamına yaptım negatıf kan tahlılı yaptırdım pozıtıf cıktı bu testlermı bozuk anlamadım kı ya =S

sen ne zaman kan testı yaptrdın pozitif miçıktı ay kaçırmışım ben onu yaaaa hamilemisin yaniii

hayırlısı olsun canımm gercekten hersey ama hersey Allahtan bunu biliodum ama artık cok daha ıyı anlıorm Rabbim ol demeden olmuo hiçbişe hakkımzda hayırlısı olsun inşallah hayra çewirip ewlatlarımızı göndersin bize :KK16:

Amin cnm benim aynen oyle rabbim buyuk elbet duyar sesimizi evlatlarimizi bagislar bize...sadece herseyin hayirlisini isteyelim oglumu 2 sene kanserle kaybetme korkusunu yasadim saglikli olsunlar vakti zamani var elbet

günaydın kızlar bata bügünle beraber 6 gün kaldı ama benim hiç ümidim yok :KK43: hamile kalınca hissediyorsun diye arkadaşlar ama ben hiçbişey hissetmiyorum hatta yine olmadığını hissediyorum 12 ay olacak artık iyice kafaya takmaya başlıcam sanırım :'(

hıc bellı olmaz o :KK66: sen kafanı mesgul etmemeye calıs canım rahat olmaya calıs stres herseyın dusmanı unutma :KK66:

Kızlar benimde dün çift cizgiydi birşey yapmadik bugün siliklesti kaçırdım mi ben yaaa:KK43:(( ama iki gün once birşeyler yapmistik

kacırdık dıye dusunup bıse ypmamazlık yapma sakın calısmalara devam tatlım :KK66:

sen ne zaman kan testı yaptrdın pozitif miçıktı ay kaçırmışım ben onu yaaaa hamilemisin yaniii
dun yaptırdım canım kan testı pozıtıf gozukuyor bakalım =)

hıc bellı olmaz o :KK66: sen kafanı mesgul etmemeye calıs canım rahat olmaya calıs stres herseyın dusmanı unutma :KK66:

kacırdık dıye dusunup bıse ypmamazlık yapma sakın calısmalara devam tatlım :KK66:

ayy cok sewındım ya hadi inşallah canımm gözün aydınnn:KK16:

Amin cnm benim aynen oyle rabbim buyuk elbet duyar sesimizi evlatlarimizi bagislar bize...sadece herseyin hayirlisini isteyelim oglumu 2 sene kanserle kaybetme korkusunu yasadim saglikli olsunlar vakti zamani var elbet

Allah korusunnn canımm hayırlısıyla inşallah sağlıcakla gelcek bebiklerimiz inanıyorum :KK16:

oldu mu gerçekten işyerindeki arkadaşlarım moralimi çok bozdu çok düşük dediler ya tuhaf ldum leyla :KK43::KK43::KK43:

canım takılma herkesın deger aynı ılerleyecaek dıye bırsey yok bakıyorum degerlere normal degerler arasında adetın kac gun gecıktı ? 3-4 gun gecıktı ıse 5 haftalıktırsın canım ve bu degerler arasında degerın. benım adete 2 gun kala cıkan degerımde cok dusuk bana gore bakıyorum netten mılletın 3 gun kala adete 200-300 erde cıkmıs tatlım benım 21 cıktı 3 haftalık deger arasında fln gozukuo bu durumda gec dollenme erken dollenmeye gore degısıyormus deger yukseklıgı azlıgı :KK66: bozmıcam moralımı onemlı olan 2 ye katlanıyor mu :KK66:sende bozma ve 2 gunde 1 tekrarlat zaen dr da soler:KK66:

Yok yok bırakmam çalışırım da kacirdiysam üzülürüm ya. Anne olmayı çok istiyorum artık.
Maşallah son zamanlarda okuyorum da ne çok arttı hamile kalanların sayısı.. darısı bize olsun insallah ya

sağol canım şu yazdığımı başkası yazınca bende hemen senin gibi diyordum belli olmaz adete kadara yolu var diyordum ama işte kendimde olunca uygulayamıyorum aylardır burda o kadar şey okudum o kadar destek oldumki ama işte gelde bana anlat şimdi :)

ayy cok sewındım ya hadi inşallah canımm gözün aydınnn:KK16:[/QUOTE]

cok sagol canımmm Rabbım sanada nasıp etsın canımm

Normal cnm endişelenme. İki güne 50 üzeri olur.

gercekten me cok sevındım suan sevıncımı bastırıyorum resmen cunku endıselendım :S sen ne zman ogrenmıstın canım ve degerın kactı ılk yaptırdıgında normal dıyorsun yanı huh oley =)

sen nasılsın mıde bulantıların nasıl? benım kasık ve bel agrım devam edıyor hala normalmı bunlarda pekı o sut olayı enterasan degıl mı ya =)

Blaaccckk bi de bana el at yaaaa çok huzursuzum :KK43::KK43:

Canim maşallah değerin çok güzel endişe edecek bir durum yok. Geç döllenme olabilir. Yani sen yumurtlamadan ilişki yasamisindir ama içerde iki güne dollenir bu da değerinin geç yükselmesine neden olur. Hic korkma maşallah çok güzel. İki gün sonra ayni saatte tekrarla kuşum inşallah 300 un üstünde olacak bak gör. Kaygilarin yersiz.

sağol canım şu yazdığımı başkası yazınca bende hemen senin gibi diyordum belli olmaz adete kadara yolu var diyordum ama işte kendimde olunca uygulayamıyorum aylardır burda o kadar şey okudum o kadar destek oldumki ama işte gelde bana anlat şimdi :)

kelın ılacı olsa basına surer durumu canım bu bızlerde boleyız =))

Canim maşallah değerin çok güzel endişe edecek bir durum yok. Geç döllenme olabilir. Yani sen yumurtlamadan ilişki yasamisindir ama içerde iki güne dollenir bu da değerinin geç yükselmesine neden olur. Hic korkma maşallah çok güzel. İki gün sonra ayni saatte tekrarla kuşum inşallah 300 un üstünde olacak bak gör. Kaygilarin yersiz.

Seni seviyorum ben ya:))))

Blaaccckk bi de bana el at yaaaa çok huzursuzum :KK43::KK43:

Bak canim boşu boşuna kendini huzursuz etme. O arkadasinda fesatligindan demiştir öyle hic takilma boşver. Herşey güzel olacak ve inşallah mart 2015 de alacaksin minikini kucagina.

X