Butun umudumuz HAZİRAN ayinda diyen guzel anne adaylarima..

inş bebegın sana tutunur canım cok sukur kı kese saglammıs Rabbımden umıt kesılmez bebegını kucagına almak nasıp olsun ıns

inş. cnm saol dün doktor 22mm dedi kese için p.tesiye kadar bekleyelim gelişme olacak mı diye dedi leke geliyor her an aşırı kan gelecekmiş gibi korkuyorum doktor düşük de çok kan gelmesi gerekiyor vucut onu istemese atar dedi

tşk ederim cnm çok saol p.tesi kanama geldi korktum doktor yat dinlen düşük için aşırı kan gelmesi gerekiyor dedi kalp atışınıda duyamadım daha adetime göre 8 buçuk hafta olacak ama doktor ultrasonda 6-7 haftalık dedi

Ben daha iki hafta önce dusurdum kimyasalmis ilk lekelndim ama ardı adet oldu. Ve gittiği gün daha kanamam olmadan hissettim gittiğini .korkma inşallah sen bunlari yasamaycaksin. Dinlen bolca sıvı tüketimini ihmal etme. Geç döllenme olmuştur belki cnm. Kalp atışını da duyarsin ultrasonda sana poposunu döndüğünüde görürsün insallah.rahat olmaya bak

benim bu ay ilk denemem 18.günümdeyim ovu.testi yapıyorum ama hala çift çizgi olmamıştı dün akıntım oldu elimde uzayan :) akşam gidince ewe testyaptım çift çizgi herzamnkinden daha koyuydu ilişki oldu inş.tutar bakalım allhın izniyle :) :)

inş tutar canım hayırlısı ıle , benım gun asırı ılıskı olduu 1 gun ara verdık sadece bazı gunler 2 gun , takıp yapmadım ben strese gırerım bıde planlı olmasın okadar akısına bırakalım dıe tabı yumurtlama gununu kacırmamak ıcın gun asırı ılıskı oldu

amınn ıns canım cok tesekkur ederım sevıncımı paylastıgınız ıcın , dıkat etmeye calısıyorum kendıme de canım yatıp dınlenmek ısterım vallada kım calısacak yerıme :S

Allahim guzel yuregine baksin hayirlisiyla seni saglikla bebegine kavustursun ....hersey olacagina varir canini deger icin sıkma varsa nasipi elbet o deger normal olarak katlanacaktir....

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

inş tutar canım hayırlısı ıle , benım gun asırı ılıskı olduu 1 gun ara verdık sadece bazı gunler 2 gun , takıp yapmadım ben strese gırerım bıde planlı olmasın okadar akısına bırakalım dıe tabı yumurtlama gununu kacırmamak ıcın gun asırı ılıskı oldu

aslında benmde gün aşırı oluyodu tatlım ama bikaç gndr hep aksilik 2 gndr olmuyodu kaçırdım diye üzülmüştüm ama dün akşam çift çizgiyi gördüm akşamda çalıştık kaçırmış olmam dimiiiiiiiiiiii :S

Günaydın kızlaaarrrrrrrrr çok heyecanlıyım yaaaaa

canım degerler bunlar mıs ozaman sneın 5 haftalıkmı oluyor acabaa =)) dr arada bızede yaz heyecanlandım bendeee ve adet kacgun gecıktı canım senın

Gebelik Haftası Beta HCG Değeri

3 hafta 10 - 50
4 hafta 5 - 425
5 hafta 20 - 7300
6 hafta 1,080 - 56,000
7 -12 hafta 7,650 - 290,000
13-16 hafta 13,300 - 250,000
17-24 hafta 4,000 - 165,000

günaydın kızlar bata bügünle beraber 6 gün kaldı ama benim hiç ümidim yok :KK43: hamile kalınca hissediyorsun diye arkadaşlar ama ben hiçbişey hissetmiyorum hatta yine olmadığını hissediyorum 12 ay olacak artık iyice kafaya takmaya başlıcam sanırım :'(

günaydın kızlar bata bügünle beraber 6 gün kaldı ama benim hiç ümidim yok :KK43: hamile kalınca hissediyorsun diye arkadaşlar ama ben hiçbişey hissetmiyorum hatta yine olmadığını hissediyorum 12 ay olacak artık iyice kafaya takmaya başlıcam sanırım :'(

Gunaydin cnm simdiden bayragi indirme ben oglumda hicbisey hissetmedim bak hazalda ihtimal vermiyordu gelmwmis adetten umit kesme:)

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

X